koliko vam ljubav znaci

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
Ja se nisam nesto zrtvovala za ljubav. U glavnom sve po zasluzi i primam i pruzam. Osim ljubavi prema roditeljima i porodici, koja je bezgranicna.

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Ljubav je tajna skrivena u našim dušama i ljubav je tajanstvena moć koja pokreće dušu čoveka, svet, planetu i kosmos. Srećni su Oni koji svet oko sebe posmatraju zaljubljenim pogledom ili očima ljubavi. Srećni su Oni koji svoju sreću poklanjaju i dele sa drugima. Uvek postoje "zvezde padalice" i "zvezde radosnice", ali Vi nemojte dozvoliti da se svetlost ugasi u Vašim očima. Zagledajte se u ljubavno nebo, u osobu koju volite, u svoju dušu ... i videćete svoj svetlosni put!

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Koliko dobijam ljubavi toliko i pružam, jednostavan princip, najpošteniji...

Član
Učlanjen(a)
02.01.2010
Poruka
5
I vise nego sto treba... ali ne bih mogla drugacije...
Na sta bi zivot licio da nema ljubavi...previse hladno za moj ukus...

Radim isto ono sto bih voljela da neko uradi za mene..

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
Gledali smo filmove gde se vitezovi krljaju do smrti, za srce svoje 'dragane'...
Voleo bih da budem neiskusan kao Vaskez,
kakva ljubav...samo zezanje ,dok ne napravis decu ! :smile:
...
Ali, ko ono beše otpevao (davno to beše), ljubav udara iznenada i tamo gdje se najmanje nadaš? Izvinjavam se ako nisam doslovce naveo... Tu nikad ne možeš biti 100% siguran.
Da se još malo igram QUOTE-vima, Tulipančica napisala,
I vise nego sto treba... ali ne bih mogla drugacije...
Na sta bi zivot licio da nema ljubavi...previse hladno za moj ukus...

Radim isto ono sto bih voljela da neko uradi za mene..

Bojim se da devojka još nije osetila 'vatru emocija'- pri tom mislim na lomaču u kojoj i ljubav i mržnja i sve ostalo sagoreva u pepeo ništavila koji siv i amorfan ostaje pod nogama i podseća te na ispraznost i prolaznost. Uostalom, molim vas sve da ovo preslušate:

[YOUTUBE]JUDiAw0l0Wo[/YOUTUBE]

Šta sam ja sve radio za ljubav i dokazivanje iste (nekad davno dok je bilo mnogo više hormona i ideala)?
'Ajd taksativno, od blagih do najtežih faulova (da ne kažem sr**a):

-Zapičavao pešaka od bloka 44 do Čukaričke Padine (pre 20i kusur godina to je bio težak divlji zapad, odmah tu, levo skretanje pre kraja sveta)
-Zapičavao iz Borče za tu istu Padinu (idućeg jutra se išlo u školu, btw, j***te ne da je Pančevac dug, a ruku na srce ustopirao sam nekog deo puta, al da ga nije bilo pičio bih sam, nema šta)
-Jednog oktobra preplivao jezero Ade Ciganlije (popreko, doduše)
-Govorio da ljige iz srednjih '60 tih 'i nisu tako loša muzika'
-išao na narodnjačku žurku (KAKVO SROZAVANJEsuicide)
-Ne jednom ispalio drugare, za izlazak, ili partiju prefa (Rekontra će shvatiti svu težinu tog i takvog nerazumnog, besomučnog, sebičnog, bezočnog zločina protiv nenaoružanih civila)
-Sa tim istim drugarima se poizsvađao na krv& nož, zato što su oči koristili malo više nego tetreb-skriboman, čije blamove upravo čitate...
eeee, davna (i srećom) prošla vremena...
Šta sad reći? Da li možemo porediti ljubav, npr koju gajimo prema roditeljima, braći/ sestrama, sa ljubavlju koju gajimo prema frajeru/ribi?
Ili prema deci?
Tek pre 7 i kusur godina sam ZAISTA shvatio šta znači skočiti, ubiti ili poginuti bez i jedne prethodne ili naknadne premisli....
A devojke/ verenice/ žene, isto kao frajeri/ verenici/ muževi, su (pre ili kasnije) attachment, bez kojeg se (lakše nego što se misli), može...
Ili sam ja možda prerano omatoreli sparušeni, razočarani, ukiseljeni, poslednji krastavac u tegli?
Hvala onima koji su do ovde pročitali, lako vam jutro!

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
milutinz;160319 -Ne jednom ispalio drugare je napisao(la):
Au, tad si baš nisko pao...:) Pa bolje da si ti sagoreo na onoj lomači o kojoj pišeš umesto ljubavi i mržnje... :lol:

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Ovde su postavljena, koliko ja vidim, dva pitanja

Šta bi sve uradili za ljubav?
Koliko vam ljubav znači?

E, kako sam od jutros filozofski raspoložena (trba da izaberem farbu za kosu pa me to bacilo u duboko razmišljanje..) moj odgovor će biti malo opširniji...

Kada je u pitanju moj sin ljubav je bezuslovna! Ne postoji ništa što ne bih uradila za njega! (pri tom ne mislim na ispunjavanje svih njegovih želja, i pružanje mogućnosti da se izvuče od obaveza, ljubav je ljubav a red je red!). Pri tom ne mislim da je bilo šta što učinim žrtva! On je moj sin! Ja sam ga želela, baš takvog i to je kraj priče!

Realno, ne volim reč žrtva kad je ljubav u pitanju! Kada se neko voli onda te ljubav tera na različite stvari (pa i koncert narodnjaka;)) ali ako ljubav znači tvoje poništavanje i ponižavanje, onda to nije ljubav i iz te veze treba bežati glavom bez obzira!

A na pitanje koliko vam ljubav znači - pa jednom je Mika Antić napisao "ja mislim da smo svi iz ljubavi jedne rođeni, ljubavi velike..." Mislim da sam odgovorila...

Uh, verovatno ću kada se ofarbam, imati neki opušteniji odgovor:blum3:

Član
Učlanjen(a)
02.01.2010
Poruka
5
Pozdrav ekipo...

Za tebe Milutinz posebno... postavio si moju omiljenu stvar od BO...
Sve to sto si napisao mi veoma poznato zvuci.. vjeruj mi radila sam i ludje stvari,potpuno svjesno... i opet mi nije zao..
Naravno da na kraju tako razbijes glavom ,i razocaras se i na kratko postanes sam sebi neka strana osoba...
Pocinjes gubiti strast i predajes se sivilu... e ja se borim protiv toga, mislim da bih samo krala bogu dane u suprotnom...nema to veze sa godinama,ne hvali mi ih..

Da reci cu samo "protiv sebe" ...

Natrag