koliko vam ljubav znaci

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.015
Ništa mi ne znači više od ljubavi. A za ljubav sam već radila svašta i ne nameravam da ikad prestanem. Totalno sam nepopravljiv slučaj.
Uvek, ispred svojih interesa postavljam interese onih koje volim. Više puta u životu to me je skupo koštalo, ali, ne kajem se. Mislim da ipak "neko to og gore vidi sve"...
Nikada se nisam osećala kao žrtva, jer žrtve, u ljubavi, ne priznajem. Moja je odluka da nešto uradim ili ne uradim, pa tako i ne mogu da se osećam kao žrtva. Al' "previše da može da se vrati uvek sam davala"...

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
i da ko što reče veliki mag Mika Antić

"...Goreli smo,
al nismo postali pepeo sivi
od kojeg bujaju žita i obale u cvetu..."

radili smo, radimo i radićemo svašta zbog ljubavi....

tako nam je pisano....

Član
Učlanjen(a)
15.04.2010
Poruka
10
je

Meni ljubav osobno znaci sve.Nekada sam nekome dala svu svoju ljubav.Posvetila se samo njemu, a za uzvrat dobila samo prevaru i patnju.Nakon toga mislila sam da nikada vise u zivotu necu voljeti,jer sam mislila da cu umrijeti.Ali nekim cudom ponovo zivim i volim.Sto znaci da me je ljubav vratila ponovo u zivot.A to mogu zahvaliti samo jednoj osobi svojoj novoj ljubavi......

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Ljubav mi znači mnogo ali ... Godinama ljubav prođe. Ostanemo sami jedno s drugim, samo nas dvoje i sa svime što smo stekli. Tada, verujem, da bi mi sve to značilo puno više od ljubavi.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
343
okej ono za zaljubljenost, slazem se....ali ovo sto si ponovijo, pa to je sve ljubav....to sto ste stekli zajedno, stekli ste iz postovanja jedno prema drugome, iz nesebicnosti itd itd da ne nabrajam, sve je to ljubav s pomoc koje gradimo mala i velika cuda zajedno...kako ti onda moze ljubav znaciti vise od ljubavi?

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Ljubav zvezdanim prahom sa zvezdanog neba
bisernu kišu ko suze radosnice lije.
Ta čudesna lepota koju svako živo biće želi
je energija koju svako ljudsko srce treba.

Natrag