Koliko su jevandjelja pouzdana?

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
hahahahahahahahahahahahahahahahaha gardian bravo, jel si isao u skolu nekada ?

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Dobro slazemo se da kada bi bog imao udela, milijarde zdrave dece ne bi bilo rodjene. Obzirom koliko je to bolestan entitet (ne znam da li si citao stari zavet, bas je bolesna knjiga), nista dobro od njega ni ne mozes da ocekujes.

"Vulkani i zemljotresi su nastali kao posledica promena koje su se desile kada su pokrenuti mehanizmi smrti, odnosno kada je čovek pao u greh i kao platu dobio smrt. Sa sobom je povukao i svu prirodu koja će imati svoj kraj kada Isus po drugi put dođe na Zemlju..."

Eto vidis, potvrdio si moju tezu da imas primitivan pogled na svet, poput likova iz mracnog srednjeg veka. Vulkani i zemljotresi su posledica greha, odnosno posledica toga sto je Eva klopala jabuku.

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Nije Evo to namerno ... pričala je sa zmijom, mora da je bila psihički bolesna, genetski zbog loše ishrane pa je zato i htela malo vitamina u jabuci...

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
U vrtu je bila samo GMO hrana a samo drvo znanja je imalo organsku hranu pa joj je zmija to rekla. Obican nesporazum.

Član
Učlanjen(a)
17.12.2009
Poruka
318
Eto vidis, potvrdio si moju tezu da imas primitivan pogled na svet, poput likova iz mracnog srednjeg veka. Vulkani i zemljotresi su posledica greha, odnosno posledica toga sto je Eva klopala jabuku.

Kada stvari posmatraš i predstavljaš iz takvog ugla, onda svakome ko nije upućen može delovati smešno...
Međutim stvari nisu smešne, i sve smo bliži da ih možda čak i lično posvedočimo, ko zna...

Kada je čovek izabrao greh, izabrao je smrt jer greh ne može biti večan.
To je Zakon.
Zamisli kada bi jedan Hitler živeo večno? Ili kada bi pedofili živeli večno? Na šta bi to ličilo...

Dakle, kada je čovek izabrao svoj vek trajanja zajedno sa prirodom oko njega, tada su POKRENUTI fizički ZAKONI koji čine da se lava izliva iz vulkana, i da se tektonske ploče pomeraju...Prvi i najveći zemljotres ikada bio je za vreme potopa kada se zemlja bukvalno cepala izbijajući vodu na površinu....

Jasnije od ovoga ne može...imate razum pa razmišljajte...

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Preskocicu vecinu gluposti koje si napisao, ali po pravilima vase glupe knjige, Hitler je mozda vecno ziv. Znamo da je bio vernik, mozda se pokajao pre nego sto je umro, pa sad bleji sa Isusom i cekaju tebe.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
ne prihvatam ucene

Vera u Boga je nesto prirodno i svojstveno ljudskom bicu po prirodi.
Problem je u tome sto se mi sada nalazimo u jednom stanju neverstva koje nije nase prirodno stanje, vec smo izmanipulisani, hipnotisani da prihvatimo takav zivot bez Boga i umiranje bez njega, obmanjujuci sami sebe da je sve u redu i da je to neizbezan prirodan poredak stvari i da nema druge mogucnosti.

Poslednja izmena:
Natrag