Koliko ste zavisni od net-a?

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Nisam zavisna uopste tu sam kad bas nemam sta da radim...ono kad zavrsim sve obaveze i kad mi je dosadno pa sam tu...inace mogu bez njega...:dance2:
vise volim s drustvom otici rostiljati,setati,ako je ruzno vrijeme na kaficu...yes3
dovoljno je sto sam zavisna od cigara ne treba mi jos i to:???:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
internet-addiction-05.jpg

internet-addiction-19.jpg

internet-addiction-09.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
joj..upss ..zonki..jel ti to mene plasis..ili sebe tesis..ima i tezih slucajeva zavisnosti od neta..smrc..vise nisam najgora..

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
onako,nisam neki zavisinik ali volim da vidim šta ima na netu:),koliko mi obaveze dozvoljavaju.nisam još počeo da kasnim na posao zbog neta,ne izostajem s posla zbog neta,ne provodim svo slobodno vreme uz net tako da i nisam neki zavisnik

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
nisam još počeo da kasnim na posao zbog neta,ne izostajem s posla zbog neta,ne provodim svo slobodno vreme uz net

E pa ako se na to misli ,nadam se da takvih nema...Ali ja govorim o netu uopšte...Da ga nema ,morao bih da ga izmislim....zlo jeste,ali meni je veća korist.

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Veliki sam zavisnik od neta. Dvije godine sam imala velikih problema i onda sam uspjela malo da smanjim posjete forumima. Sad sam našla drugu opsesiju, skidanje e-knjiga i eto, opet sam postala veliki zavisnik. Mada sada sve više mislim, da je net stvarno prozor u svijet i da nam omogućava pristup onim informacijama,do kojih ne bi mogli doći u RL.Tako opravdavam svoje svakodnevno lutanje netom.

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
E pa ako se na to misli ,nadam se da takvih nema...Ali ja govorim o netu uopšte...Da ga nema ,morao bih da ga izmislim....zlo jeste,ali meni je veća korist.
bio je neki tekst skoro baš za ovu temu,to smatram zavisnošću,kad ti život ide drugim smerom zbog neta,ako ti je korist onda odlično

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Izgleda da smo postali zavisnici..ali ajd to na stranu nego je opasno kad pogubimo osecaj sta je stvarno a sta kobajagi..to ne valja nikako..:vorred:
Bila sam zavisnik..vise nisam sad sam ovisnik ali samo visim na netu kad nemam druga posla..wacko2

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Ja sam zavistan od netha godinama unazad i ne bih mogao bez njega ni dana...

Uglavnom visim po raznim sajtovima odakle skidam muziku, pratim top liste, moderiram forum...

Ali moram priznati da u poslednje vreme ipak najvise rabim msn... i to me beskrajno veseli...

Natrag