Koliko ste zavisni od net-a?

Član
Učlanjen(a)
31.05.2010
Poruka
151
Ustanes i prvooooooo sto uradis odes na forum,a meni se javis tek kad zavrsis sa forumom,djubreeee jedno.

Gaga :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose:

Hahaha pa sta ja znam da te ne probudim :blum3:

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart: :blum3:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
nisam zavistan. net koristim samo za tablature nekih akorda koji mi trebaju i za SF - i ... to je to

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Ja mislim da zavisim od neta. Imak sam na njemu 25 sati dnevno.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Kad ustanem nemam vremena da mislim bre,umijem se i odem da jedem...kakav net.
Ali realno ne mogu bez interneta...TV ne gledam i internet mi je glavni izvor vesti i informacija. Stvarno ne bih mogao bez interneta,pre nije bilo keša pa ga nisam imao,ali tad sam bio klinja i zanimalo me samo da šutnem loptu što jače...Sada nekima je internet izvor za posao,kontakt sa najmilijima i slično... Kako bih se ja sada čuo i razmenio par reči (bilo tekstualnih ili audio/video) sa burazerom koji radi trenutno u SAD da nema interneta...Pre je bio luksuz pozvati telefonom zemlje u regionu a kamo li Ameriku...Sada npr. uz MSN ili Twitter možete da se dopisujete za Dž (sem što plaćate net) ili čak vidite preko Skype-a za neku sitnu lovu...
Ima naravno i loših stvari koje internet donosi,ali ako ga koristite kako treba nećete imati problema.

Član
Učlanjen(a)
29.10.2009
Poruka
1.416
Dosta vremena provodimo za kompijuterom da li smo postali zavisni od njega..prvo sto ujutru kad ustanem uradim je ukljucim komp i odmah na net..mozda napravim pauzu a nekad ne..uglavnom od obaveza zavisi ali taj net je uvek tu..da li smo zavisnici..bolesnici ..ili je to trend danasnjeg vremena?

...razumem te...ali nema nam leka...
smile_eek.gif

j95v8p.jpg

icon_what.gif
...neeeeeeeeeeeeee...
irsh.gif

2hnz9t2.gif

64pe77.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
joj..jadna ja..ludacka kosulja mi ne gine..da mi nadju bar neku da mi lepo stoji..da se kopca sa strane..da bude boje plave..:((

Natrag