Koliko je " Uspešna " vaša tema u ( % )

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Pa da, vi ste svi tamo u Anti Zombi temi Velika Gospoda a i postovi su vam boli glava ... Nisam ja nista kopirao, nisam ni znao da je otvorena i otkaci se od mene, dises mi za vratom vec mesec dana ... Muka mi je vise od tvog citiranja mojih postova. U svakoj corbi si jebena zaprska ... Ovde je prica o kvalitetu postova a to koliko tema ima postova i pregleda ne igra ama bas nikakvu ulogu ... I nisam ja pokusao nigde da se uglavim, bio sam pozvan da udjem za razliku od tebe koji si se i tamo nagurao samo da bi i tu bio glavni ...

Pa dosta sam i ja cutao ... Gazis me otkako sam stigo. Zbog tebe mi se i ne ulazi na Forum ...
Evo Tomiša, sad sam kopao i izračunao. "Najuspešnija" tema (po tom kirterijumu) - 9,567 - pa ti proceni koliko je uspešna. Mada mislim da je bilo mnogo interesantnijih tema koje sam postavio a nisu imale toliki broj odgovora i pregleda. Stvar ukusa i ličnog izbora...
---
Black, očigledno je da imaš problem u komunikaciji sa ljudima, jer nisam prvi sa kojim imaš konflikt. Nisam ništa rekao dok nisi počeo da "ocenjuješ" i budeš ironičan. Baš si se AZ teme setio, a u "Forumske igre" ima gomila beskorisnih tema, rekla-kazala, pa ništa. Ali tebi smeta AZ...
Moje citiranje tvojih postova? A koliko ih je bilo? Mislim manje od 10, prosek za forum, dakle umišljaš, još jedna loša osobina, pogubna za tebe... Ono o čorbi i zaprški ne bih komentarisao, pogledaj svoj broj postova i vreme za koje si ih napisao, dovoljno...
U AZ temi nema "glavnih", sprdamo se na jedan način koji ti očigledno ne razumeš, valjda ti zato i smeta...
I na kraju, nikoga ja ne gazim, na neki način branim sebe i svoje odgovore, ili o nečemu kažem svoje mišljenje, koje se nekima svidi a nekima ne (kao tebi), ali poštujem različitost, i ne kritikujem tuđe teme i odgovore u njoj. Malo si se "pregrejao", ohladi se pa nastavi dalje... ;)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
...sprdnja nije što i šala.....yes3.

Najvažnije :yea:
Isto kao što je nebitno da li neko više ili manje iskren.
Svako neka gura svoju priču na svoj način ali tema je tema, nekada spamovanje ne sme da bude prepreka da se kaže neka dobra fora ali to su izuzetni slučajevi i čak i kad bi svi bili savesni ali s druge strane dali sebi slobodu sprdanja, kad ko misli da treba, to ne bi dovelo ni do čega, zato i postoje pravila i termin spam.
Ali na temi kao što je ova a i mnoge druge slične šta bi onda bio odgovor a da nije spam? Jedino da svako ko je nekada otvorio temu napiše samo koja mu je najuspešnija ili njih nekoliko i to je to, nikakva diskusija, baš ništa.... a podforum nosi naziv Slobodne diskusije. Nezavisno od toga, uspešnost je vrlo relativan pojam tako da sam po sebi stvara prostor za diskusiju yes3
Tomiša, Tomiša, zna se ko su spameri, jel ova tema prilika da se svi skupe na jednom mestu i da se razdvoje oni koji to namerno rade u odnosu na one koji su sam nepažljivi i neiskusni ? :)

Mislim da mi je ova bila najuspešnija
http://serbianforum.org/slobodne-diskusije/55596-redovna-ili-civilna-vojska.html

Ne znam za taj procenat, dajte jednačinu pa da ubacim nepoznate yes3

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Black, očigledno je da imaš problem u komunikaciji sa ljudima, jer nisam prvi sa kojim imaš konflikt.
Nisam ništa rekao dok nisi počeo da "ocenjuješ" i budeš ironičan. Baš si se AZ teme setio, a u "Forumske igre" ima gomila beskorisnih tema, rekla-kazala, pa ništa. Ali tebi smeta AZ...
Moje citiranje tvojih postova? A koliko ih je bilo? Mislim manje od 10, prosek za forum, dakle umišljaš, još jedna loša osobina, pogubna za tebe... Ono o čorbi i zaprški ne bih komentarisao, pogledaj svoj broj postova i vreme za koje si ih napisao, dovoljno...
U AZ temi nema "glavnih", sprdamo se na jedan način koji ti očigledno ne razumeš, valjda ti zato i smeta...
I na kraju, nikoga ja ne gazim, na neki način branim sebe i svoje odgovore, ili o nečemu kažem svoje mišljenje, koje se nekima svidi a nekima ne (kao tebi), ali poštujem različitost, i ne kritikujem tuđe teme i odgovore u njoj. Malo si se "pregrejao", ohladi se pa nastavi dalje... ;)

Imam toliki broj postova jer sam na forum za mesec dana ubacio preko 2000 textova ako bas moram da se pravdam ... Statisticki gledano, to sto sam ja uradio za dva meseca ti nisi pa eto, od tog famoznog oktobra 2009e godine. Druga stvar, dosta mi je tvog popovanja i nisam jedini. Ti imas V.I.P Status, trebalo bi da malo opominjes ljude, da drzis neki red i kontrolu nad clanovima a ne da skakuces sa teme na temu i drzis ljudima predavanja o ispravnosti i neispravnosti njihovih postova i vremenu za koje su ih napravili. I treca stvar, ako toliko imas zelje za drzanjem lekcija, ozeni se, napravi dete pa mu drzi lekcije do mile volje, koliko ti dusa pozeli. Nemam ja problem sa komunikacijom vec problem sa idiotima [ne mislim na tebe]. To sto si sebe ogradio time da nisi jedini, svi odlicno znamo ko je ta druga osoba tako da ja o tome ne bih bas mnogo nastavio da pricam niti bih se hvalio time ...

Tema. Kao sto sam vec rekao, broj pregleda, broj postova - nije bitno. Bitan je kvalitet!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
trebalo bi da malo opominjes ljude
Pokušao sam tebi nešto objasniti, ali ne vredi. Gluvom pričati i slepom pokazivati-uzaludno je, tako i ovo. Pominješ drugu osobu?! Pa bilo je bar 10 ljudi od kojih si "popio kulturno spuštanje", pa se malo hladio.
Da ne bi čoveku razvodnjavali temu bataljujem dalju priču, nije joj ovde mesto...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Da ne bi čoveku razvodnjavali temu bataljujem dalju priču, nije joj ovde mesto...

Dobro si se setio posle 2 ogromna spamerska posta ....
Ne pominjem ja nikog i nista ... A i ti bi mogao malo da se ohladis ... Nije Rekontra uvek u pravu ... To mozda u preferansu ali ovde se igra malo drugacija igra.
Ne zelim svadju ni sa kim dok me ne prozove ... Nista te nisam dirao i nisi trebao da me drkas ...

Natrag