Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo Tomiša, sad sam kopao i izračunao. "Najuspešnija" tema (po tom kirterijumu) - 9,567 - pa ti proceni koliko je uspešna. Mada mislim da je bilo mnogo interesantnijih tema koje sam postavio a nisu imale toliki broj odgovora i pregleda. Stvar ukusa i ličnog izbora...Pa da, vi ste svi tamo u Anti Zombi temi Velika Gospoda a i postovi su vam boli glava ... Nisam ja nista kopirao, nisam ni znao da je otvorena i otkaci se od mene, dises mi za vratom vec mesec dana ... Muka mi je vise od tvog citiranja mojih postova. U svakoj corbi si jebena zaprska ... Ovde je prica o kvalitetu postova a to koliko tema ima postova i pregleda ne igra ama bas nikakvu ulogu ... I nisam ja pokusao nigde da se uglavim, bio sam pozvan da udjem za razliku od tebe koji si se i tamo nagurao samo da bi i tu bio glavni ...
Pa dosta sam i ja cutao ... Gazis me otkako sam stigo. Zbog tebe mi se i ne ulazi na Forum ...
...sprdnja nije što i šala.....yes3.
Da, nisi ni sanjao da će dotle da dođe...Anti zombi je 7 ili 6 na sf-u
Pa nisam stvarno mislio sam da ce 10 stranica najvise ali ispostavilo se da je mnogo vise od toga.Da, nisi ni sanjao da će dotle da dođe...
U stvari nisi ni zamišljao da tema ide u onom pravcu, priznaj
Black, očigledno je da imaš problem u komunikaciji sa ljudima, jer nisam prvi sa kojim imaš konflikt.
Nisam ništa rekao dok nisi počeo da "ocenjuješ" i budeš ironičan. Baš si se AZ teme setio, a u "Forumske igre" ima gomila beskorisnih tema, rekla-kazala, pa ništa. Ali tebi smeta AZ...
Moje citiranje tvojih postova? A koliko ih je bilo? Mislim manje od 10, prosek za forum, dakle umišljaš, još jedna loša osobina, pogubna za tebe... Ono o čorbi i zaprški ne bih komentarisao, pogledaj svoj broj postova i vreme za koje si ih napisao, dovoljno...
U AZ temi nema "glavnih", sprdamo se na jedan način koji ti očigledno ne razumeš, valjda ti zato i smeta...
I na kraju, nikoga ja ne gazim, na neki način branim sebe i svoje odgovore, ili o nečemu kažem svoje mišljenje, koje se nekima svidi a nekima ne (kao tebi), ali poštujem različitost, i ne kritikujem tuđe teme i odgovore u njoj. Malo si se "pregrejao", ohladi se pa nastavi dalje...
Pokušao sam tebi nešto objasniti, ali ne vredi. Gluvom pričati i slepom pokazivati-uzaludno je, tako i ovo. Pominješ drugu osobu?! Pa bilo je bar 10 ljudi od kojih si "popio kulturno spuštanje", pa se malo hladio.trebalo bi da malo opominjes ljude
Da ne bi čoveku razvodnjavali temu bataljujem dalju priču, nije joj ovde mesto...