Koliko je " Uspešna " vaša tema u ( % )

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Imaš " Formulu "......i kalkulator na kompu......pa izračunaj.....

Odakle mi formula...Da sam 3x ludi naučnik Dr.Lol ne bih skapirao...Pogotovo što sam operisan od matematike...
Najbolje da se sami uverite...
Kod:
http://serbianforum.org/search.php?searchid=10149

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Odakle mi formula...Da sam 3x ludi naučnik Dr.Lol ne bih skapirao...Pogotovo što sam operisan od matematike...
Najbolje da se sami uverite...
Kod:
http://serbianforum.org/search.php?searchid=10149

Opet " Spamuješ ".....

Iiiiiišššš.....sa moje teme......yes3yes3yes3

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ne igra ulogu da li je spam ili nije, forum za spamere je deo foruma slobodne diskusije a ne samostalni pdf. Hocu da kazem da ni u jednoj temi nije bitan broj pregleda, broj postova ostavljenih u njoj i broj clanova koji je prosecno dnevno posecuju - bitan je samo kvalitet postova prijatelju

Prijatelju....ako jesi....nemoj da me teraš....da dajem svoje mišljenje o AZ klubu - samo za članove.....koji je bio " Meka " za " Postovanje-Spamovanje ".....dok ti ne " zaglavi tastatura "......i završio tamo gde mu je i mesto.....yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nećemo sad o klubu nije vreme ni mesto.... a šta je sa kvalitetom postova.... jel moraju neki članovi da daju komentar da bi sve imalo....težinu :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ne znam kako post uopšte može da bude kvalitetan u ovom podforumu... Da li nekoga stvarno zanima u koliko neki drugi član pere noge ili kupa pačiće... Ovde smo da se opustimo i zabavimo... Ne volim psihološke analize i filozofska ke**anja u spam sekciji...
Kad već toliko ne volite spamere imate ostale podforume koje nikada niste posetili...
Ja da hoću da napišem nešto pametno bio bih u podforumu Društvo i Nauka i davao svoja mišljenja,saznanja i ostalo...
Poštujem pravila i eventualno ponekad skrenem sa teme i ne znam čemu lažno moralisanje oko postova...ja da hoću da moj post pomogne nekom zvao bih se boki71...

Radim na par domaćih i jednom internacionalnom forumu/sajtu tako da nema potrebe da me neko uči forumisanju...Ovde sam da bih se sprdao (ali u pozitivnom smislu,ne oštećujući druge članove) i tako će i ostati...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Zezanje može da bude kvalitetno i glupo, zavisi kako bude prihvaćeno...svako ima svoj stil i glupo je analizirati da li na taj način daje doprinos ili ne, jer svakako da daje, samo tu je odnos kvaliteta i kvantiteta, objektivno ili ne, neki nivo mora da postoji... Prema tome mislim da ni jedna tema ne može da bude toliko glupa na osnovu samog naslova, od samih učesnika najviše zavisi u kom pravcu će da je povedu

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Sto je uopste bitan broj odgovora, broj pregleda i ostale bla, bla, bla gluposti ... Valjda je od nekog znacaja kvalitet postova u toj temi - bar bi trebalo tako da bude ... Evo ti tema o Zombijima za primer, pogledaj broj postova u njoj, broj pregleda a pogledaj kvalitet postova i sve ce ti biti jasno ....
A pokušao si da se "uglaviš" u tu temu, kad si dobio đon, pokušao si da kopiraš (preko "veselog dečkića")... "Priručnik za odbranu i zaštitu od vampira"! Ali kao i svaka kopija-trajali ste "samo jedno leto"... Temu ne čine tri dokona lika...
Prijatelju....ako jesi....nemoj da me teraš....da dajem svoje mišljenje o AZ klubu - samo za članove.....koji je bio " Meka " za " Postovanje-Spamovanje ".....dok ti ne " zaglavi tastatura "......i završio tamo gde mu je i mesto.....yes3
Tomiša, ne kvari mišljenje koje imam o tebi. A bilo je pozitivno... (Još uvek je). Ako nešto ne razumeš-pitaj, nemoj se ponašati kao lisica i kiselo grožđe...

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Nekim ljudima reč nije dovoljna...:roll:....moraš da im nacrtaš......yes3

Citirano: zonki

Radim na par domaćih i jednom internacionalnom forumu/sajtu tako da nema potrebe da me neko uči forumisanju...Ovde sam da bih se sprdao (ali u pozitivnom smislu,ne oštećujući druge članove) i tako će i ostati...

Nemam nameru da te učim " forumisanju "...:roll:... A što se tiče " Sprdnje " i njenom korišćenju u " pozitivne svrhe "....:roll:....pričaj to nekom drugom..yes3..glupom...yes3...sprdnja nije što i šala.....yes3.

Na tim domaćim i internacionalnim forumima na kojima nešto radiš......veruvatno bi dobio nogu ...kada bi počeo " pozitivno da se sprdaš " ..yes3....pa si došao ovde gde TO možeš neometano da radis......yes3.

Nisam ni ja neki " Profi Forumaš "..:roll:....Ovo mi je prvi forum..:roll:...nebi ni znao da postoji da nisam tražio neke pesme...yes3....a, učlanio sam se jer sam hteo da se odužim za pomomoć....yes3....nikako zbog " sprdje "....yes3...

Pošto sam inteligentan .....vrlo brzo sam razlučio šta je " Post "....a, šta je " Spam "..... Evo baš sada Spamujem .....da bih ti dao primeren odgovor ( neki moderator će se možda obradovati kada ovo vidi )....:yea:

Koliko sam skontao TO što radiš nije ništa " Novo "...yes3.. To je naj jednostavniji način za " Ubijanje Tema "...yes3...uzastopnim " Spamivanjem " i navođenjem na to ..yes3...kako bi posle toga od strane " Kontrolora " ista bila " Iskasapljena " ili završila u " Kanti "....yes3....To sam vec video na ovom forumu ...yes3...u tome si vešt ..yes3...i to sada radiš na mojoj temi.......yes3yes3yes3

TO nije " Sprdnja "...:roll:...ja na TO gledam kao na " Zlu Nameru "......yes3

Da li sam sada bio dovoljno jasan...?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
A pokušao si da se "uglaviš" u tu temu, kad si dobio đon, pokušao si da kopiraš (preko "veselog dečkića")... "Priručnik za odbranu i zaštitu od vampira"! Ali kao i svaka kopija-trajali ste "samo jedno leto"... Temu ne čine tri dokona lika...

Pa da, vi ste svi tamo u Anti Zombi temi Velika Gospoda a i postovi su vam boli glava ... Nisam ja nista kopirao, nisam ni znao da je otvorena i otkaci se od mene, dises mi za vratom vec mesec dana ... Muka mi je vise od tvog citiranja mojih postova. U svakoj corbi si jebena zaprska ... Ovde je prica o kvalitetu postova a to koliko tema ima postova i pregleda ne igra ama bas nikakvu ulogu ... I nisam ja pokusao nigde da se uglavim, bio sam pozvan da udjem za razliku od tebe koji si se i tamo nagurao samo da bi i tu bio glavni ...

Pa dosta sam i ja cutao ... Gazis me otkako sam stigo. Zbog tebe mi se i ne ulazi na Forum ...

Natrag