Koliko je " Uspešna " vaša tema u ( % )

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Koliko je " Uspešna " vaša tema u ( % )

" Uspešnost " = Broj odgovora / Broj pregleda x 100 ( % )

Da vas vidimo sad !!!

" Izprsite Se "

PS. " Mislim na onu najuspešniju ".....yes3

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
stvarno ne znam macoru..brojke ne lazu ...yes3
mozda da pogledas sam..;)
mene bas nesto mrzi da racunam..:blum3:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Moje teme - slabo... Valjda je većina u nekom drugom fazonu! :dntknw::dntknw::dntknw:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Lepljiva: Potraznja Prevoda Za Filmove
Početo od zonki, 21-04-2009 23:25
123...34

Odgovora: 335
Pregleda: 14.725

Drugačije ne znam...Ne vidim nigde procente...U glavnom minimum je 10 x više pregleda nego postova...
Izuzev ,na primer teme za najbolji sajt na svetu...2 posta 446 pregleda...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Sto je uopste bitan broj odgovora, broj pregleda i ostale bla, bla, bla gluposti ... Valjda je od nekog znacaja kvalitet postova u toj temi - bar bi trebalo tako da bude ... Evo ti tema o Zombijima za primer, pogledaj broj postova u njoj, broj pregleda a pogledaj kvalitet postova i sve ce ti biti jasno ....

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Drugačije ne znam...Ne vidim nigde procente...U glavnom minimum je 10 x više pregleda nego postova...
Izuzev ,na primer teme za najbolji sajt na svetu...2 posta 446 pregleda...

Imaš " Formulu "......i kalkulator na kompu......pa izračunaj.....

Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
508
Sto je uopste bitan broj odgovora, broj pregleda i ostale bla, bla, bla gluposti ... Valjda je od nekog znacaja kvalitet postova u toj temi - bar bi trebalo tako da bude ... Evo ti tema o Zombijima za primer, pogledaj broj postova u njoj, broj pregleda a pogledaj kvalitet postova i sve ce ti biti jasno ....

tako je !
kreza.gif

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667

Da sm mislio na " Spam " teme.....pomenuo bih TO.....

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Da sm mislio na " Spam " teme.....pomenuo bih TO.....

Ne igra ulogu da li je spam ili nije, forum za spamere je deo foruma slobodne diskusije a ne samostalni pdf. Hocu da kazem da ni u jednoj temi nije bitan broj pregleda, broj postova ostavljenih u njoj i broj clanova koji je prosecno dnevno posecuju - bitan je samo kvalitet postova prijatelju

Natrag