Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vi koji zivite van Srbije, molim vas, da li mozete da osim same brzine dopiste koja je mesecna nadoknada za tu uslugu.
Da li ste potpisivale fair play ugovor ?
Da li mozete da koristite torrente ?
Imam dva neta,jedan SBB 100mbps kroz 6mbps i 4 ping a drugi net Telenor a on stalno varira,za ping znam da je uvek oko 15-25 a dok brzina ide od 30-90 mbps a uploud ide preko 30 mbps...Cim mi isteknu ugovori za oba neta verovatno cu videti kod nekih drugih,vidim sad neka supernova neki novi operater a kao valjda saradjuju sa mts-om..
Sta ti znaci ping 4 ms? Prema cemu? Prvom hop-u? Ili? Nema to nikakve logike.
Ping / latency zavisi od routinga i lokacije IPa.
Ne mozes da ocekujes "ping 4 ms" prema svim serverima.
Ping 4 imam uvek kad radim speed test,varira od 4-6..A i govorim za svoj najblizi serverSta ti znaci ping 4 ms? Prema cemu? Prvom hop-u? Ili? Nema to nikakve logike.
Ping / latency zavisi od routinga i lokacije IPa.
Ne mozes da ocekujes "ping 4 ms" prema svim serverima.
Supernova,bivsi Kopernikus,kojeg je otkupio Telekom.Sa prethodnim provajderom sam imao ugovor na neograniceni net do 30 Mb/s,sada sam dobio za povecanje od 9 din. Neogranicen net i do 60 Mb/s i jos ok 50 kanala na TV-u.Videcemo kada istekne prethodni ugovor sa Kopernikusom kako ce biti.ovo su nas kao castili.Imam dva neta,jedan SBB 100mbps kroz 6mbps i 4 ping a drugi net Telenor a on stalno varira,za ping znam da je uvek oko 15-25 a dok brzina ide od 30-90 mbps a uploud ide preko 30 mbps...Cim mi isteknu ugovori za oba neta verovatno cu videti kod nekih drugih,vidim sad neka supernova neki novi operater a kao valjda saradjuju sa mts-om..
Hyper,uvek si bio na nivou,svaka cast.