Dovede CIA na ispitivanje trojicu ljudi. Pitaju prvog: "Volis li svoju zenu?". " Da, naravno" rece on. "Volis li svoju drzavu?". "Svasta pitate, volim". "Volis li vise svoju zenu ili drzavu?". "Drzavu" rece on. "Onda idi i ubi zenu" rekose mu, dadose pistolj i poslase u drugu sobu gde mu je bila zena. Prodje 5min, izlazi on, place. "Nisam mogao.." okrene se i izadje napolje.
Ista prica sa drugim likom. Izlazi iz sobe i kaze "Nemogu, ipak je puno volim.." spusti pistolj i ode.
Treci covek udje u sobu. Krklj,tras,krklj..... Izlazi napolje. "Sta to bi" pitaju ga. "Sta to bi, pitate!?!?" rece on. "Dali ste mi pistolj sa corcima pa sam morao da je zadavim!"
Dodato posle 7 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Idu Amerikanac, Nemac i Albanac prašumom i ulove ih Amazonke pa im daju izbor: smrt ili život bez ku*ca... Amerikanac misli: "Život je život" i odluči se za amputaciju. Amazonke ga odvedu u jednu kolibu, kratak urlik, Amerikanac izlazi napolje, držeći se za krvavo međunožje... Nemac donese istu odluku. I njega odvedu u kolibu, pola sata užasnog urlikanja i jaukanja i napokon i on sav krvav izlazi iz kolibe. Red je na Albanca, ali on zamoli Amazonku da mu samo odgovori na jedno pitanje. Amazonka pristane i on je upita:
• Zašto je Amerikanac bio tako brzo gotov, a kod Nemca je to potrajalo?
Amazonka:
• Znaš, mi ih sečemo po zanimanju. Amerikanac je lekar, uzele smo skalpel i cak... Nemac je drvoseča, njemu smo ga morale otpiliti, pa je malo duže trajalo... A Albanac će na to:
• E, mojega ćeš da ljižeš dok ne otpadne, ja sam sljadoledžija!
Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Pozvao medved na proslavu svog rođendana svoje prijatelje iz šume i rekao im da svako od njih mora da mu donese vredan poklon. Ko ne donese nešto vredno on će ga tući kurcem po leđima. Dođe lija i donese medvedu muzički stub, medved sav srećan, lepo ugosti liju. Nakon toga dođe vuk i donese medvedu televizor, medved sav srećan, i vuka lepo ugosti. Zatim dođe zec i nosi malinu, medved sav razočaran, kaže zecu:
- Namesti se, sad ću da te tučem kur*em po leđima.
Zec, nakon dugog plača i jecanja od bola, poče da se smeje. Medved se izgubi i kaže zecu:
- Zašto se smeješ, zar te ne boli?
Zec odgovara:
- Paaaa, boli ali eno ga JEŽ, nosi šljivu.