Kolekcija Viceva

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
..ženska u autu na semaforu i kraj nje staje Mujo sa svojim autom. Gledaju se oni i Mujo počne otvarati prozor. Cura sva sretna počne takođe otvarati prozor misleći da će joj Mujo nešto reći... a Mujo će:
-Šta je, i ti prdnula? :-D

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
- "Tata, reci mi, kako sam se rodio?"
- "Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om.
Kad je tata bio spreman za upload, primjetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 mjeseci kasnije nam je stigao zajebani virus..."

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dobio Mujo blizance, odnio ih kući, došao komšija na babine:
- Kako su slatki... Jesu li jednojajčani ili dvojajčani?
- Ovaj je dvojajčani, a ovo je cura.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Došao dedica na kiosk i zatraži od prodavca 100 kurtona. Ovaj ga čudno pogleda ali mu ipak da ono što je tražio. Dedica plati pa počne jedan po jedan da baca na zemlju i gazi nogama.
- Šta to bre radiš, jesi li normalan? - upita prodavac.
- Ovako sam se sinko, i pušenja odviknuo - odgovori dedica.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Muškarac pocrveni 3 puta u životu:
- Kada kre.ne prvi put.
- Kada prvi put ne može da kre.ne po drugi put.
- Kada drugi put ne može to da uradi ni prvi put.
Žena takođe pocrveni 3 puta u životu:
- Kada se kresne prvi put.
- Kada prvi put uradi to za pare.
- Kada prvi put mora da plati da bi je neko kre.nuo.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Zašto se pandur nikad ne kupa?

Čeka da se na bojleru upali zeleno svijetlo.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Hodaju Mujo i Fata hroz šumu. Pada mrak, Fata malo nervozna, stalno se osvrće.
- "Šta je, bona?"
- "Mujo, mene strah."
- "Od čega?"
- "Ja se bojim da ćeš ti mene silovat."
- "Ama, bona Fato, ja sam pošten čoek, imam ženu, djecu ..."
Fata se malo umiri, ali za par minuta opet:
- "Mujo, mene opet strah."
- "Ne boj se Fato, ja i tvoj Haso smo najbolji jarani, zajedno smo u škole išli, zajedno u vojsku, zajedno smo cijeli život, ..."
Fata se umiri, ali za nekoliko minuta se osvrne, pa šapnu:
- "Mujo, haj ti mene siluj, pa da se ja više ne bojim."

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Vrabac gleda crva kako jede jabuku i misli:
" Da li da ga pojedem odmah ili kad se dobro najede?... Ma bolje da sačekam, biće sočniji i deblji kad pojede još jabuke..."
Maca gleda vrapca i misli: " Da li da ga odmah pojedem ili ... ma sačekaću da pojede crva, biće onda deblji i ukusniji.. "
Crv se nažderao jabuke, proviruje iz rupe ... vrabac to jedva dočeka, kljucnu ga i proguta. Maca skoči da uhvati vrapca, ali ovaj polete i maca upade u bure puno vode.
Naravoučenije: Sto duža predigra, to maca vlažnija.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Tražio Mile savet kako da ubije svoju ženu Milanku,ali da to bude savršen zlocin.
Dobio je sljedeci savjet:
treba imati seks sa ženom sedam dana non-stop.
Poslije tih sedam dana žena umire, a nema dokaza za ubistvo.
Mile posluša savjet i pocne sa non-stop seksom.
Prvi dan, drugi dan, treci, cetvrti.........
Petog dana Mile legao na krevet i ispušta dušu,a Milanka na balkonu širi veš i pjeva:
• Moj Milane, jabuko sa grane...
Sluša to Mile pa jeknu:
• Pjevaj, pjevaj, pizda ti materina,ne znaš da ceš da umreš za 2 dana.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Izasli Amerikanac, Francuz i Bosanac u grad. I sad dje ce sto ce, krenu oni u diskoteku, kad momak iz obezbedjenja im kaze "Zao mi je momci,unutra je maskembal,mozete jedino pod maskama uci". Amerikanac stavi sesir,dva revolvera za pas i kaze "Ja sam Kauboj". Ovaj sa vrata mu kaze "Aj upadaj". Francuz se malo razgoliti, dvije peruske na glavu i kaze "Ja sam indijanac", ovaj i njemu kaze upadaj. I sad Bosanac ne zna sto ce kako ce te on dodje sa cackalicom u dupe. I sad ovaj na vratima sav zbunjen pita ga "PoBogu druze, sta si ti"? A Bosanac ce "JA SAM RATLUK"

Natrag