- Dobar dan svima, nov sam u grupi i počeću sa jednim laganim vicem, možda ga neki i znaju. Dakle, bili Srbin, Crnogorac i Hrvat...
- Čekaj, druže, nećeš valjda nacionalizam ovde da širiš?
- Ne, nisam hteo da tako ispadne, mogu i neki drugi... Znam!
Medved dođe do javne kuće, zeka mu otvara vrata, pogleda ga odozdo i...
- Ja sam iz društva za zaštitu životinja i oštro osuđujem svaki vid eksploatacije životinja.
- Ali, nije poenta u... Dobro.
Umre Mujo i ode u raj, sačeka ga sveti Petar...
- Naravno da će vic da bude o svetom Petru, na svetu su, jel’ te, svi hrišćani. Šta je sa muslimanima, hindusima, čoveče, znaš li koliko mali procenat zapravo otpada na hrišćane?
- Nisam tako mislio...
- Ok, dajte da smirimo strasti, ovako ćemo. Žena čeka muža da se vrati s posla...
- Nisam neka tamo feministkinja, ali vas upozoravam da dobro pazite gde idete sa ovom pričom... Već ste na klizavom terenu što žena čeka muža, a ne obrnuto. Kao da žene ne rade i ne zarađuju...
- Ali gospođo...
- Gospođica! Ali i to je neprimereno, da etiketirate nekog u obraćanju na osnovu bračnog statusa!
- Ma, vic uopšte nije bio... Ok. Znam jedan koji će vas sigurno nasmejati.
U avionu oko Zemlje lete Tramp i Angela Merkel, kad...
- Ha! Svi znamo da je zemlja ravna, ne širi ovde svoju propagandu.
- Zemlja zapravo nije... Ma, kao da je važno.
Ovako, dva crnca beru pamuk celog jutra bez hrane, jednom sleti muva na nos...
- Ne znam za ostale koji ovo čitaju, ali mislim da bi trebalo da svako prijavi ovaj profil zbog širenja rasizma.
- Ali ovaj vic nema veze s rasizmom, zaista. Čekaj, treba nam nešto lagano, što će smiriti tenzije.
Dolazi ped*r u policijsku stanicu...
- Ped*r je ofensiv. Trebalo bi da koristiš reč „gej“. Samo kažem.
- Ok, ali onda se od starta vica ne zna pol...
- Ma nemoj, mi se vekovima borimo protiv diskriminacije, a tebi je jadnom toliko teško da kažeš gej muškarac ili gej žena!
- Ma, nije mi teško, nego gubi se pripovedački... Ok. Ajd’ da probamo ovako.
Pedofil pokazuje sliku devojčice drugom pedofilu i kaže: samo 6 godina, a već...
- Au... Stop! Stani tu odmah. Kakav to čovek može da se šali sa zlostavljanjem dece, sram da te bude!
- Ali, nije poenta pričanja vica da... Stanite, ljudi, pa šta nam onda ostaje?
Ustvari, imam jedan pravi za vas. Neutralan, politički korektan, bez dece, nacionalizma i ostalih „netolerancija“. Slušajte. Sede dva virusa za šankom...
- Virusi su izmišljotina Novog svetskog poretka, brate, da bi nas oligarsi uključujući Bil Gejtsa prisilno vakcinisali i čipovali, pa putem 5g mreža...
Nije važno, nije mi namera da se svađam ovde. Hoćete li onda onaj o plavuši koja voli analni seks, jer misli da će nevina...
- Ja kao pravoslavac sam duboko povređen ovim što čitam. Opoganio si mi oči i dušu u vreme posta, ali svakako ću ti odgovoriti. To o čemu pričaš je protivprirodni blud i Bog će ti suditi, zatreće ti seme da više...
- Stani bre, čoveče, aman! Religija bi trebalo da širi ljubav, a vi me ovde kunete zbog vica... Stvarno su stvari izmakle kontroli. Ima li onda neke teme o kojoj bih mogao da se šalim?
- Naravno, ovde smo svi tolerantni. Možeš da pričaš o bilo čemu, dokle god to ne vređa druge ljude.
- Ali nisam nikoga vređao... Dobro. Možemo ovako.
Ovo je za sve vas tolerantne. Spremni? Znate li koliko je 4+4?
- Baš me zanima kuda ćeš sa ovim... Evo ja ću da odgovorim. Osam!
- Na k*rcu vas nosam.