Koju knjigu trenutno čitate?

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Počela da čitam knjigu Marka Smukova: " Tabu ". Početak mi se sviđeo, čak sam ga i prepisala i baš se obradovala knjizi, kao toooo, neka životna filosofija, ali ono ispade životna, ali erotika. Pošto nisam čitalac erotskih knjiga ( imam dosta erotike u reali ), dala sam je mužu, jer je bio jako zainteresovan za tu temu, s obzirom da čita " Memoare kralja Nikole Petrovića ", erotika mu dođe kao dobar presjek ozbiljnog štiva.:)

Dodato posle 4 Sati 16 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

E, koje sam sreće danas i kakav sam odabir izvršila u biblioteci. Bože spasi. Uzeh drugu knjigu da čitam Dan Rods : " Dođi kući Timelone Vieta ", kad ono o pederima. Najgore od svega je, što je radnja neobična i interesantna, ako zanemarimo surovu sliku ljubavnih, pederskih scena. Jadna ja.:(

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
Nikolo Amaniti-Zabava moze da pocne,nije lose ali mislim da ce tesko napisati nesto bolje od svog romana Dolazim po tebe i vodim te sa sobom.

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
" Ja sam o.k., ti si o.k. " Thomas A. Harris. Knjiga iz psihologije, napisana davne 1968 g., ali jako lijepo napisana, za šire mase, razumljiva, potkrijepljena konkretnim primjerima. Opisuje ličnost čovjeka, koja se sastoji od onoga što smo poprimili od roditelja, od naših reakcija u djetinjstvu, pa do zrelosti, koja sve to " prerađuje ", odbacuje ono što smatra nelogično iz obrazaca ponašanja naših roditelja, ali i naših reakcija iz djetinjstva.

Dodato posle 6 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

ja_sam_ok.JPG

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
14.11.2010
Poruka
11
Crni Tango- četvrti deo serijala " Plavi bicikl ".

Predivna knjiga u šest nastavaka u kojoj pratimo sudbinu jedne francuske porodice za vreme i posle II svetskog rata.

Pomalo istorije, mnogo tuge i mnogo ljubavi prepliću se kroz ovaj roman koga mnogi smatraju za " Prohujalo sa vihorom na francuski način ".

Natrag