Koji vas glumci ili glumice nerviraju?

Član
Učlanjen(a)
29.12.2009
Poruka
144
Michael Dudikoff - tip koji je,svojevremeno,krenuo na filmski festival u Kanu,pa sleteo na rimski aerodrom,jer je mislio da su Rim i Kan u istoj državi...:D

Da li je to neka anegdota smišljena razonode radi ili ...???
Inače, taj lik je visoko kotiran na mojoj lestvici glumaca koje treba odstreliti. Stoji na istom stepeniku sa braćom po Foxu i RTL-u - sa Dolfom Lundgrenom i onom četvoricom (Žan Klod Van Damom). Uglavnom, ima mnogo više likova i likuša koji me živciraju nego onih koje cenim, kao i u svim aspektima ove gorke muke što život se zove, a ova trojica su mi nekako najmarkantnija. Isto tako imam tri dana nesreće kad vidim Bena Stilera i Adama Sendlera, ne znam ko ih je slagao da su talentovani. I da - prosedi zavodnik na koga se pale žene u klimaksu, a nije Željko Samardžić...u filmovima često smuva neku piletinu, a još češće Džuliju Roberts (moj favorit za eutanaziju među glumicama)...naravno - Ričard Gir.
Među ostalima, nerviraju me svi što su zgodniji, lepši, bogatiji i smuvavaju bolje ženske nego ja:) Znači, ok mi je samo Pavle Vujisić:)
 
Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Dolf Lundgren i Michael Dudikoff ubedljivo na prvom mestu na drugom Van Dam i Steven Seagal dok je treće mesto za sada upražnjeno ;)
 
Član
Učlanjen(a)
13.11.2009
Poruka
51
Mene ivan bosiljcic,ona sto glumi u greh njene majke,sara jessica parker...i mnogi drugi
 
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Kao što Clash kaže, Ben Stiler i Adam Sendler, jer kad vidim špicu sa njihovim imenima, znam da će biti neko rom/kom go*no, "kao" duhovito i pomalo tužno,a u stvari obično smeće!
 
Član
Učlanjen(a)
06.04.2010
Poruka
131
Schwarcenegger,Mirjana Karanović i Danica Maksimovic su mi bas grozni...
 
Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Mene najviše nerviraju dve glumice: Džulija Roberts i Sandra Bulok. A od glumaca Hju Grant i Nikolas Kejdž.
 
Natrag
Top