Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2013
- Poruka
- 4.465
Dragi moj Slape,Dragi moj Raselov svjedoče, kad bih ja mislio ovako kao ti, da je Crkva krivotvorila Bibliju, ja ne bih vjerovao ničemu što u njoj piše. Zato ti je moj savjet, "batali" kršćansku Bibliju i upiši se u Jovanovu sektu - "Jelenaški ostatak", jer vam se nauk gotovo poklapa.
P.S. Predloži tada Jovanu da sektu zovete - "Jelenini i Raselovi svjedoci".
Ali Isus mu se obraća sa - OČE. Zar da odbacim Spasitelja i Boga Isusa Krista i ono što Isus čini, a da vjerujem tebi!?!?!?!? Idi bre leči se.
Tako je. I Isus ga upravo u molitvi oslovljava - OČE.
Nemam se ja što slagati ili neslagati. U Svetom Pismu jasno piše - Isus se moli Bogu nazivajući ga Ocem.
Otac jeste titula ili status.,isto kao i Svemocni,Svevisnji,Svevidi itd itd.
Da nisi mozda i ti Bog za svoju decu,ako ih imas,ako si Otac.
Sam Isus je javno kazao vise puta da je objavio ime svoga Boga i Oca.
Cak i nakon svoga uskrsenje on kaze svojim ucenicima da ide kod svoga Boga i Oca.
Jovan, glava 17
6 Ja javih ime Tvoje ljudima koje si mi dao od sveta; Tvoji behu pa si ih meni dao, i Tvoju reč održaše.
Jovan, glava 17
13 A sad k Tebi idem, i ovo govorim na svetu, da imaju radost moju ispunjenu u sebi.
Jovan, glava 17
26 I pokazah im ime Tvoje, i pokazaću: da ljubav kojom si mene ljubio u njima bude, i ja u njima.
Jovan, glava 20
17 Reče joj Isus: Ne dohvataj se do mene, jer se još ne vratih k Ocu svom; nego idi k braći mojoj, i kaži im: Vraćam se k Ocu svom i Ocu vašem, i Bogu svom i Bogu vašem.
Dakle Isus ima svoga Boga.
Ako se rec Bogu Vasem odnosi isto kao i Bogu Isusovom,onda je to jedna te ista osoba.
A kako se zvao Jevrejski Bog kome su se klanjali svi Jevreji ,pa i Marija i ostali apostoli?
Kom Bogu su se molili apostoli???
Ali Bozje ime su prvo Jehovini svedoci poceli da vracaju u grcke spise,a izgleda i jedini za sada...