Kojem Bogu se molio Isus Hrist?

Kom Bogu se molio Isus Hrist

• Molio se samome sebi

Votes: 1 50,0%
  • Molio se trojstvu

Votes: 0 0,0%
  • Isus je Bog,greska je da se on molio nekom Bogu

• Molio se Valu,Dagonu,Marduku kao i ostali Jevreji

• Molio se jevrejskom i nasem Bogu Jehovi

Votes: 1 50,0%

• Total voters
    2
Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Dragi moj Raselov svjedoče, kad bih ja mislio ovako kao ti, da je Crkva krivotvorila Bibliju, ja ne bih vjerovao ničemu što u njoj piše. Zato ti je moj savjet, "batali" kršćansku Bibliju i upiši se u Jovanovu sektu - "Jelenaški ostatak", jer vam se nauk gotovo poklapa.

P.S. Predloži tada Jovanu da sektu zovete - "Jelenini i Raselovi svjedoci".

Ali Isus mu se obraća sa - OČE. Zar da odbacim Spasitelja i Boga Isusa Krista i ono što Isus čini, a da vjerujem tebi!?!?!?!? Idi bre leči se.

Tako je. I Isus ga upravo u molitvi oslovljava - OČE.

Nemam se ja što slagati ili neslagati. U Svetom Pismu jasno piše - Isus se moli Bogu nazivajući ga Ocem.
Dragi moj Slape,
Otac jeste titula ili status.,isto kao i Svemocni,Svevisnji,Svevidi itd itd.
Da nisi mozda i ti Bog za svoju decu,ako ih imas,ako si Otac.
Sam Isus je javno kazao vise puta da je objavio ime svoga Boga i Oca.
Cak i nakon svoga uskrsenje on kaze svojim ucenicima da ide kod svoga Boga i Oca.

Jovan, glava 17
6 Ja javih ime Tvoje ljudima koje si mi dao od sveta; Tvoji behu pa si ih meni dao, i Tvoju reč održaše.
Jovan, glava 17
13 A sad k Tebi idem, i ovo govorim na svetu, da imaju radost moju ispunjenu u sebi.
Jovan, glava 17
26 I pokazah im ime Tvoje, i pokazaću: da ljubav kojom si mene ljubio u njima bude, i ja u njima.
Jovan, glava 20
17 Reče joj Isus: Ne dohvataj se do mene, jer se još ne vratih k Ocu svom; nego idi k braći mojoj, i kaži im: Vraćam se k Ocu svom i Ocu vašem, i Bogu svom i Bogu vašem.
Dakle Isus ima svoga Boga.
Ako se rec Bogu Vasem odnosi isto kao i Bogu Isusovom,onda je to jedna te ista osoba.
A kako se zvao Jevrejski Bog kome su se klanjali svi Jevreji ,pa i Marija i ostali apostoli?
Kom Bogu su se molili apostoli???
Ali Bozje ime su prvo Jehovini svedoci poceli da vracaju u grcke spise,a izgleda i jedini za sada...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Dakle, otvoreno priznaješ da se vi Jehovini svjedoci s.r.t. po originalnom Novom zavjetu.

P.S. Svi prevaranti i lopovi uvijek se na kraju sami razotkriju.
to tvoje s.r.t koristi kao titlove srt kad gledas filmove,a original novozavetnih spisa odavno nema vise a rekao sam ti i razloge nestanka Jehove iz novozavetnog teksta.Ovo sto mi imamo jesu samo kopije iz kojih je odstranjeno ime Jehova.
Ali tema je Kojem se Bogu molio sam Isus Hrist.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Tvrdiš i priznaješ dakle da ti je Biblija - Novi zavjet falsifikat. OK, neka ti bude, samo ne znam zašto onda s njome "ne obrišeš g.z.c."?

Jehovu Isus niti jednom nije spomenuo. Molio se Ocu svome i Ocu našemu.
I Bogu svom i Bogu nasem prema
Jovan, glava 20
17 Reče joj Isus: Ne dohvataj se do mene, jer se još ne vratih k Ocu svom; nego idi k braći mojoj, i kaži im: Vraćam se k Ocu svom i Ocu vašem, i Bogu svom i Bogu vašem. Dakle kako se zove Isusov Bog???

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Ali ti sam tvrdiš da je čitavo Ivanovo evanđelje falsifikat. Čitav Novi zavjet, ustvrdi ti, jeste falsifikat.

I još jednom - Isus baš nikada u čitavoj Bibliji Boga nije nazvao Jehovom. Zvao ga je upravo onako kako ga zovemo mi kršćani - Ocem.
Eh Dragi moj Slape,
Ja priznajem celo Sveto Pismo kao istinito i tacno,svih 66 knjiga iz Biblije.
Tako da mi nikada ni na kraj pameti nije bilo,ma nije mi palo na pamet ni pomisao da je Jovanovo jevandjele falsifikat.
Iz svih biblijskih izvestaja se vidi da je Isus kako mu i znaci Hrist-Mesija-poslanik od Boga. Dakle Isus se molio kao i svi Jevreji ,Jevrejskom Bogu,a ne hananskim ili bilo kojim drugim bogovima. Ime Jevrejskog Boga svi dobro znamo.
A to zasto je Jehova izbacen iz Biblije i to ne samo iz Novog vec cak iz starog zaveta ,da se ne ponavljam.
Poenta ove teme jeste da se jasno vidi da je Isus samo sin Bozji,a ne i Svemoguci Bog Jehova.

Natrag