koje pice volite

Koje pice volite

• Total voters
    57
  • Poll closed .
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
U stvari volim domacu rakiju....ali ne svaku.....a, najvise " Kajsijovacu ".....:yea:
Buduci da je moj otac bio " Svetski Putnik " ( ne preterujem )....kad gog se vracao iz inostranstva donosio je neko novo, neobicno pice.....a ja sam po malo probao svako....:yea:.
Najvise mi se svidja " Crni Dzonika " ( Tekucina - u zargonu )....i jedn retki engleski brendi " High Queen "..:yea:..koga nema u javnoj prodaji ( samo u Eng. ambasadi ).....yes3

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Najviše volim domaći sok što su nekad pravile naše bake, ali toga više nema pa može i iz tetrapaka.
Ponekad popijem čašu piva ili crnog vina, neki likerčić, ali za to mora biti neki povod.

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
kad ne pijem pijem vodu:angel:
a kad pijem...crno vino..:alcoholic::alcoholic:

Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
508
..i jedn retki engleski brendi " High Queen "..:yea:..koga nema u javnoj prodaji ( samo u Eng. ambasadi ).....yes3

hahhhahahahahhahhahhaha,... kure moje, ..kure moje... smile3 :yea:

Član
Učlanjen(a)
13.07.2010
Poruka
157
Tekila omiljena moja.Dok ne napravim piramidu od praznih casa ne stajem. Ali to jednom godisnje

Uz rostilj pivo

Uz corbu spricer

Ako sam sa nekom devojkom crno vino

Sa rodjacima rakiju

Sve u svemu pijem alkohol a to je umetnost samo po sebi. Bitno mi je da se ujutru svega secam i niceg ne stidim

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Volim kombinaciju koka kole sa vinjakom ili crnim vinom......Ali samo u specijalnim prilikama.....

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
volim hladno pivo..crno vino..ponekad vermut ili liker od kokosa ili cokolade..popijem pelinkovac votku..tekilu....izgleda da sva pica volim :dntknw: ali u malim kolicinama i sa merom..:acute:

Natrag