koje pice volite

Koje pice volite

• Total voters
    57
  • Poll closed .
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Problem je što kad negde izađeš, teško možeš naći kvalitetno vino, već ti poturaju kojekakve domaće brlje, razvodnjene ili u slučaju špricera sa 3/4 kisele vode! Zato onda pivkan, i to obavezno flaširan, jer je sa točenim problem kao i sa vinom, plaćaš vodu... ;)
To jeste... samo sam ja mislio na kućnu varijantu ;)

Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
sta cemo se lagati,volim da popijem i pivo i rakiju (mada sam na rakiju alergican) i vino i spricer....ali batice to je sve ono,proslava,izlazak itd...ovako se gustira sok i to je to :D

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Malo mi je glupo osmisljena anketa...Vodi nije mjesto ovdje(jos ispod pise ne pijem)pa moram piti nesto...:???:
Vode pijem ko kamila a ako negdje idem pivo je maajka...:yea:
U posebnim prilikama tekila:yea:

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Nisam znala za koje piće da se odlučim, jer zimi pijem vino ( i crno i bijelo ), a ljeti pivo. Naravno, uz obrok i u malim količinama , čaša vina i najviše dva piva. To su moje probrane količine alkohola. Više od toga mi ne prija.

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
sok uglavnom,od ovih malo žešćih vinjak ali pošto ga nema u anketi može i konjak :)

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Pa ne pijem, ali dok sam pio, pina colada je bila moj glavni porok. Nezaboravni dani u Buena Visti u Kragujevcu...
Edit: Inace, volim i da pecem ljutu rakiju iako je ne pijem. Imam 70 litara proslogodisnje rakije (21.5 grad), odlicna je, a sada sam poceo da eksperimentisem sa novim aromama, prvo sa dva litra, kasnije mozda i vise, rezultati su i dobri i losi u isto vreme- dobri su jer je rakija ekstra boje, mirisa i ukusa, a losi su zato sto kad mi komsije dodju u kucu, svaki put sam kraci za pola litra :)

Poslednja izmena:
Natrag