Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
takav sam brate i ja... AV samo ubacim i to MSE i oni zadovoljni!Imam utisak da je ovoj temi predhodio onaj moj problem
Elem,nisam ljubitelj nikakvih programa osim onih koji dodju uz windows(cleanup,Defragmenter),pogotovo ccleaner u njemu ne vidim nista korisno osim sto su pojednostavite neke funkcije i stavljene u jedan "okvir" ali sve sto se moze u ccleaneru uraditi moze i bez njega na laksi ili tezi nacin.Ali eto na laptopu imam instaliran malwarebytes ali rijetko ga koristim do nedavno kada mi se desio onaj problem.Na kucnom racunaru koji koristi cijela porodica takodje nemam nista ni AV ali na njemu dosta cesce radim reinstalaciju OS
Ni u AV nisam pronasao neku smisao,moje misljenje je da oni i prave vecinu virusa(mislim na kompanije koje prozivode AV) a i ne mogu otkriti ako ga nemaju u bazi tako da je to malo...a i jos jedan problem je hvala bogu zivimo u doba piraterije i vecinu programa AV blokira.Posto se u slobodno vrijeme bavim tako po "selu" popravkama racunara imam iskustva da vecina "prosjecnih" korisnika ne zna korisiti racunar,naravno znamo svi kucati na tastaturi udji na facebook itd ali ljudi ne znaju odcekirati par kvacica kad nesto instaliraju i eto reklama koliko hoces i tu AV ne pomaze.Ja naravno njima instaliram AV da bi to djelovalo profesionalnije ali za mjesec dana problem se vraca i oni se pitaju gdje pokupe toliko virusa
Malo duzi post od mene ne zamjerite.
Pa znas ono kad tekomp iznervira koje velicine cekic koristis.Alat za održavanje sistema??? Šta je to u prevodu???