Koga bi voljeli upoznati od članova Foruma?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Pa da počmemo:
7thPhoenix,black wizard,BLACKandBLOND,Blueangel011,Byk,ceca69,Crnka Full,Mojne011,end,Eter,innuendoTT,jelena vitkovi(i da je odmah pitam što me dodala u listu i gde :D ),milenčica,natalya,nency2,Overlord,PIGGY,Rekontra,sendi,Sinful and Holy,Srdjan911,Student,Tiki,VibeTribe ...to je lista prijatelja i svako od njih je unikatan i interesantan i sa njima bih se baš ispričao.
Onda ima dosta ljudi koje nemam u listi a mrzi me da klikćem stalno i dodajem...od prilike su to
atanas,alziraczizu,dragana5,BataRaka (nije šliht,lik ima neki svoj smisao za humor i podj***nje članova :D ) barbika (znate ona plava koja se odavno ne pojavljuje ),boki71 (profešnal) ,Ulukiora,Tomisa,Mihajlo90,death row,Sania Valiant,erikaduhonj,markoNS,ljubopitljiva...sa svima njima bih imao neku temu za čantr...a svi ostali bi me verovatno oterali u 3....

Auuuuuuuuu .... Jbt patak .... Pa tebi bas fale zahvalnice, aaaa??? :lol: :lol: :lol:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
ja bih volela da upoznam..big Reda..discaveria..nency2..black and blond..black wizard..rekontru..ljubopitljivu..markons..zonky..sve sa moje liste prijatelja i jos po nekog..:)

Posto su me neki prozivali da skupim svoje misli na jedno mesto..

volela bih da upoznam crnku ...tomisu..zexmona..ivanjusku..uhh kako ih zaboravih..:)

i .........................

Dodala bih jos da bih volela da upoznam Vuka...Death Row....Draganu5...Erikuduhonj...:dance2:Vild Trib...Igoratehno....maaa sve sa liste prijatelja...i Rekontru pride...

i.........................................
I da zaokruzim...InotendoTT....Atanas...Maradona...Kilometraza...Tito...Lava.....Mars...Cupka..haha sad nisam nikog zaboravila...bar se nadam..:(naravno da jesam...Andju ..mog plavog andjela cuvara..:)Alziraczazu...Damu srce...Coisku...Leonardo..Janko...tmaxa..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Neka te neka Cecilija ,namerno mi ga zavlacis ignoracijom jer sam ti parirala na " lusteru" i oborila sve rekorde u drzanju za isti ....:acute::blum3:

Salim se naravno ,tebe bih bas volela upoznati .yes3

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Sve sa liste prijatelja i novoga prijatelja Vladudrm, covek ume da sprema kolace, a ja ne ;) :D

Dodato posle 22 Sati 39 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Volela bi da upoznam The Legacya;) Gde li nestade covek :dntknw:

Poslednja izmena:
Natrag