Koga bi voljeli upoznati od članova Foruma?

Sky

Član
Učlanjen(a)
05.10.2009
Poruka
1.647
Voleo bih da upoznam Ulukioru,black-a,crvenu,urednike,moeratore,uploadere itd itd.......

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Lista prijatelja i još par osoba van nje... yes3

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Dodala bih jos da bih volela da upoznam Vuka...Death Row....Draganu5...Erikuduhonj...:dance2:Vild Trib...Igoratehno....maaa sve sa liste prijatelja...i Rekontru pride...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Dodala bih jos da bih volela da upoznam Vuka...Death Row....Draganu5...Erikuduhonj...:dance2:Vild Trib...Igoratehno....maaa sve sa liste prijatelja...i Rekontru pride...
A molim te da mi budeš prijatelj već mesecima, a ti nećeš, glupo ti je sa decom... Šta da radim gospođo, mojih 18 godina mi nikada nije bila prepreka, osim u komunikaciji sa vama koji ste zagazili u petu deceniju... :lol: Šalim se...
Neću nabrajati, ali upoznao sam ovde veliki broj prijatnih i duhovitih ljudi, sa kojima bih voleo popiti kaficu i prozboriti koju. Pošto sam zaboravan, nekoga ću izostaviti, a to ne želim...

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Mene je samo ceca navela... :cry:
ja bih za sad voljeo da upoznam samo one koje imam u prijateljima... da ne nabrajam sada, ta lista i onako i nije velika...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
E ovako jos bih voljela da upoznam...hmmmmm...Blueangel,Igortehna,PYC-a,Coeka mi u mene-Zonkija...kilometrazu....sigurno sam zaboravila nekoga...:stupid:
daaa...Vuka...ali opet sam zaboravila...

Natrag