Kodi 17 Krypton

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
sve više mi se čini da je uređaj zastareo i da verzija koja je ugrađena više ne može da funkcioniše . Jednostavno traži ili da se apdejtuje ili kupi novi .
Pretpostavio sam da ćeš sam provaliti da je poprilično zastareo.
Sad ovako. Moji predlozi za android bokseve su sledeći:
  • Beelink GT1 Ultimate
  • Xiaomi Mi Box 3
  • Beelink GT1 mini
  • Xiaomi Mi Box S
  • nVidia Shield
Redosled je nasumičan, s tim što ja imam prvi sa spiska, a kada bih danas uzimao boks, bio bi to treći sa spiska. Što se Xiaomi boksova tiče, njihova najveća prednost jeste Android TV OS (na beelinku je klasičan android) i mogućnost puštanja NETFLIX-a u HD rezoluciji. Meni NF nije ni najmanje bitan tako da sam uvek za Beelink. Poslednji je više igrački orijentisan a i poprilično je skup (150-200 jura).
Mimo ovih boksova, predlažem da pogledaš bokseve koji se zasnivaju na najnovijem Amlogic S905x2 čipsetu. Izbegavaj s905w, kao i rokchip.

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Imam problem sa Vaders adonom.
Prvo mi izbacuje da nemam URL Resolver instaliran. Kada isti instaliram, dobijam ovu poruku:
vader problem.jpg

Problem se pojavljuje i na računaru i na android boksu. Problem je i na KODI 17.6, kao i na KODI 18 RC5.
Ima li neko neku ideju šta da odradim???

IZMENA: Problem se pojavljuje i sa TVViet, i sa Ruya adonima.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
12.05.2016
Poruka
31
Pretpostavio sam da ćeš sam provaliti da je poprilično zastareo.
Sad ovako. Moji predlozi za android bokseve su sledeći:
  • Beelink GT1 Ultimate
  • Xiaomi Mi Box 3
  • Beelink GT1 mini
  • Xiaomi Mi Box S
  • nVidia Shield
Redosled je nasumičan, s tim što ja imam prvi sa spiska, a kada bih danas uzimao boks, bio bi to treći sa spiska. Što se Xiaomi boksova tiče, njihova najveća prednost jeste Android TV OS (na beelinku je klasičan android) i mogućnost puštanja NETFLIX-a u HD rezoluciji. Meni NF nije ni najmanje bitan tako da sam uvek za Beelink. Poslednji je više igrački orijentisan a i poprilično je skup (150-200 jura).
Mimo ovih boksova, predlažem da pogledaš bokseve koji se zasnivaju na najnovijem Amlogic S905x2 čipsetu. Izbegavaj s905w, kao i rokchip.

danas sam poslao poruku proizvođaču u vezi update i utvrdio da ima samo 3 godine . Trebam proveriti koji sistem ima drugi koji sam kod istog prodavca kupio za ortaka .
Tako da mi je danas pala na pamet ideja da se uradi becup na novijem box-u i isti prekopira na stari .

ps 3 godine nisu mnogo da bi neki uređaj zastario i bilo bi potrebno da može da se napravi update , pogotovo što ima 2 /16 memorije koje se i danas sreću u mnogim uređajima .
hvala na odgovoru .

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Imam problem sa Vaders adonom.
Prvo mi izbacuje da nemam URL Resolver instaliran. Kada isti instaliram, dobijam ovu poruku:
Pogledajte prilog 110381

Problem se pojavljuje i na računaru i na android boksu. Problem je i na KODI 17.6, kao i na KODI 18 RC5.
Ima li neko neku ideju šta da odradim???

IZMENA: Problem se pojavljuje i sa TVViet, i sa Ruya adonima.

Probaj android boksu vratiti na tvorničke postavke pa isprobaj.Ali izbriši memorije casea.

Učlanjen(a)
12.05.2016
Poruka
31
definitivno zastareo , probano na istom takvom ali novijem i sve radi kao sat . Prvi otvara Kodi 15 i ne radi a drugi otvara Kodi 16 i sve je u redu . :)

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Od prelaska na 18.1 sve ponovo funkcioniše normalno.
Jedini zaključak - GREMLINI :beee:

Natrag