Kodi 17 Krypton

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Al ga objasni :smile: Ako ti je lista loša naravno da trza. A tek kolko ima adona....

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Auu brate mili! Jel ste probali ovaj Titan skin ali da podesite da vam sve bude kao Netflix? Ja tek sad primetio da ima, i to nešto čakčao na yt i izašao mi klip kako da podesite vaš Kodi da bude kao Netflix. Pojma nisam iskreno imao ni kako izgleda on ali sa sličice mi se dopalo pa rekoh da pogledam klip. Prejako je na Kodiju.

Učlanjen(a)
25.03.2011
Poruka
43
kako obrisati filmove koji su stavljeni u favorite-omiljene-
film sa pogledao no on i dalje ostaje a ne mogu ga obrisati

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Nisam pronašao odgovarajuću temu, a za ovo ne bih da otvaram novu pa ću ovde da pitam pošto je tema aktivnija.

Jel ima za Kodi da se nađe youtube addon koji će da radi konačno?? :D Probao sam i oficijalne verzije i neke što idu preko nekih skinova i još neke i na sve bude isto.. prvo sve super a onda nakon nekog vremena piše mi da mi je neki limit istekao pojma nemam šta i prestane da radi. Ajde ako ima neko youtube verziju koja radi stalno da mi kaže gde je skinuo ili nek zakači install zip fajl.;)

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Nisam pronašao odgovarajuću temu, a za ovo ne bih da otvaram novu pa ću ovde da pitam pošto je tema aktivnija.

Jel ima za Kodi da se nađe youtube addon koji će da radi konačno?? :D Probao sam i oficijalne verzije i neke što idu preko nekih skinova i još neke i na sve bude isto.. prvo sve super a onda nakon nekog vremena piše mi da mi je neki limit istekao pojma nemam šta i prestane da radi. Ajde ako ima neko youtube verziju koja radi stalno da mi kaže gde je skinuo ili nek zakači install zip fajl.;)

Evo resenja za tvoj problem.

Potrebno je u podesavanjima povecati cache size (20mb) i ukljuciti Personal API Keys.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Znam video sam, al sam sam kriv što sam prvo postavio pitanje pa sam onda kopao po youtubeu :D Iznervirao sam se kad sam namestio da mi na Titan skinu na home page izbaci neke stvari sa youtubea i to posle nekog vremena nestalo, pa opet sam ga izbrisao pa skinuo kao neki drugi youtube addon (ne ovaj zvanični addon) i posle malo vremena opet isto. I onda tu prs'o i rekoh da pitam ovde. Ali sam video ubrzo u čemu je stvar i uzeo i api i secret i id kodove i sad, da kucnem u drvo :D, ne mrda nigde.

Natrag