Kodi 16.0 “Jarvis”

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Kodi 16.0 “Jarvis” – Release Candidate 3

Kodi16-rc-600x336.png

It’s time for the third Release Candidate for Kodi v16. With this release candidate we added a small number of fixes that users brought to our attention. Since we only have a small team and we can’t test it all we must rely on users reporting potential problems on our forum and we try to fix them within our limited spare time. All in all this release is looking like it’s quite solid so far.

Some of you commented on several occasion that we should first fix the “known problems” in our previous versions before jumping to the next one. The fact is that fixing those problems correctly is such an undertaking that we simply can’t keep working on the previous one. Our team vision is to keep moving forward and along the way release version for users to use and enjoy that are considered stable enough. We don’t force people to upgrade so if you like an older Kodi version for some reason just keep using it. This vision is known as Release Early Release Often (RERO) on which we’ll make a more in depth review soon.

Fixes done in Release Candidate 3:

• • Fix some possible DVD menu problems
  • • Fix selection of stacked multiple ISO files (movie.disc1.iso, movie.disc2.iso, movie.disc3.iso etc)
  • • Fix navigation in EPG grid when there’s channels have no EPG data available
  • • Add missing MOOD tag scanning for FLAC/Ogg/Xiph/Vorbis, ASF and MP4/iTunes like other file format
  • • Use local icon stored icon instead of downloading a new one when for the add-on update notification
  • • Fix CPU feature check on Android for newer kernels
  • • Fix not correctly selecting items in a list when list is updated or going to next page
  • • Fix “renderloop” crashes on Windows
  • • Fix accidental repeated button presses with long-press feature
  • • Added French AZERTY keyboard
Kod:
http://kodi.tv/download/#alphabuilds

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Kodi 16.0 "Jarvis"

Na sajtu u sekciji "download" stoji da je zadnja stabilna verzija za skidanje 16.0 "Jarvis".
Meni se RC3 na tabletu ažurirao večeras i sad više ne stoji oznaka RC3. Moram primetiti da bolje radi od Isengarda (barem Android verzija - za windows ću utiske sabrati kad dođem sa terena).
Latest Releases
Latest Release: Kodi 16.0 "Jarvis"
Release Date: 20 February 2016

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
19
zdravo svima imam jedan mali problem instalirao sam novi kodi jarvis i kada gledam bilo filmove ili serije nema boje samo kada gledam kada ugasim film onda je sve u redu molim vas pomozite mi.

Učlanjen(a)
23.04.2010
Poruka
930
Evo da iznesem prve utiske.
Generalno OK.
Vratila se srpska latinica,u touch screenu moze da se skine titl,laksa instalacija addona kroz precice.
Jos da se nezavisni usklade sa verzijom ide to u dobrom pravcu.
Da, zaboravih a niko da pomene, You Tube addon ne radi jer autor od Nove Godine ne azurira vise,zbog porodicnih problema(citaj zasicenosti)tako da za sad imaju problem oko toga.
Ja sam resio tako sto sam sam sebi nabavio api key mada nije to neko resenje.

Učlanjen(a)
10.05.2014
Poruka
75
od juce bas kod mene nije sve ok u KODI pubfim neradi geneses neradi sta se desava imal koji jos dobrih film addons hvala

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Ako si koristio Genesis probaj Exodus. Isto je samo što se taj addon sada održava za razliku od Genesisa kome je podrška stopirana.

Inače nije baš tema za ovo pitanje al ajde, nov si :D

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
E pošto sam odradio sistem na mom PC-ju namenjenom za Kodi i pošto nema više Kodija sad mogu da isprobam ovaj Krypton pošto mi se mnogo sviđa skin. Ali gde mogu da ga skinem. Odem na Kodi downloads i tamo mi zađu sve dostupne verzije Kodija ali kad odem na Kodi 17 Krypton i idem na install za Windows on ne krene sa skidanjem već me prebaci ovde http://mirrors.kodi.tv/nightlies/win32/

I šta ja sad tu treba da biram? Ja koliko znam Kodi instalacija treba biti bar 500 MB-a?

Natrag