Na gore pomenuto već sa dao odgovor na drugoj temi.
http://serbianforum.org/threads/promasaji-adventne-crkve.521320/page-107#post-1963775
---------------------------------------------------
Sada bi uokvirio moje izlaganje o Iliji još jednim vremenskim periodom u kome je akcenat na biblijskom broju 7, i činjenici - da je Bog kroz ove vremenske odseke pokazao konačan završetak istorije koji će se dogoditi u ovom vremenu, sa akcentom na događaje koji će mu predhoditi.
Svako može da vidi neverovatan kontinuitet događaja, koji pokazuje - da je sve ovo vođeno Božanskim proviđenjem.
7
- od rođenja mog dede 1901 godine, do Tungunske katastrofe 1908 godine, prošlo je 7 godina.
- od 1908 gore pomenute, do smrti prvog vesnika Adventne crkve Ellen White 1915 godine, prošlo, je 7 godina.
- od smrti Ellen White 1915 godine, do rođenja moje babe 1922 godine, prošlo je 7 godina.
- od vremena upoznavanja moje babe sa mojim dedom i odpočinjanja zajedničkog života 1941 godine, do rođenja moje majke 1948 godine, prošlo je 7 godina.
- od rođenja moje babe 1922 godine, do isceljenja smrtne rane zveri, koje je ispunjeno izdavanjem konkordata od strane Benita Musolinija, kojim se papi vraća sva verska vlast 1929 godine, prošlo je 7 godina.
- od isceljenja smrtne rane zveri 1929 godine, do rođenja mog oca 1936 godine, prošlo je 7 godina.
- od mog prvog dolaska u Adventističku crkvu 1993 godine, do mog krštenja u crkvi 2000 godine, prošlo je 7 godina.
- od vremena kada sam lično od Gospoda pozvan na svetu službu propovednika i vesnika u delu duhovnog probuđenja i reforme crkve 2004 godine, do početka izlivanja Božjih sudova 2011 godine, koji će predhoditi Hristovom drugom dolasku, a koji su obeleženi velikim zemljotresom u Japanu, i mestu na novom zelandu sa simboličnim imenom "Krajstchurch" Hristova crkva - iste godine u identičnom periodu, čime je pokazana propast mnogoboštva ( simbolom Japana ), i lažnog odpalog Hrišćanstva ( simbolom Krajstchurcha ), prošlo je 7 godina.
- od vremena kada je Bog podigao reformni pokret za probuđenje i reformu crkve 2001 godine, do vremena kada je crkva konačno odbacila ovu vest o probuđenju i reformi, a Bog rukovođenje delom predao u ruke onih koje je podigao za službu probuđenja i reforme 2008 godine. prošlo je 7 godina.
- od vremena odpočinjanja sudova Božjih 2011 godine, onako kako je sam Bog objavio treba da prođe sedam godina do 2018 godine - kao završetak ovog proročkog vremenskog odseka koji je sam Bog odredio u svom proviđenju, a vezan je za rođenje Ilije, i probuđenje i reformu njegove crkve, kao i objavu jevanđelja ovom svetu, i kraj vremena milosti, i Hristov drugi dolazak u slavi.
Šta će se dešavati nakon završetka ovog vremena, odnosno 2018 godine - to je ostalo u Božjoj vlasti, a lično verujem da je po ovome - čas Hristovog dolaska vrlo blizu, i da će se dogoditi u ovom vremenu.
Amin!