- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poruka
- 5.966
Pa preteraste ga stvarno! Predjite na pp ili prekinite!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
necu mu nista dati .... rekao je da je moja tema glupa ....tako da nik LJUTA SAM NA TEBE .... nek ti pitljiva podari slicicu ....Bubi ga jedno dva tri puta da nam oprosti ...a ako ne bude hteo ,salji mu onu golisavu sliku .:yea:
necu mu nista dati .... rekao je da je moja tema glupa ....tako da nik LJUTA SAM NA TEBE .... nek ti pitljiva podari slicicu ....
pa bas si bukva .... zezale smo se za slike .... a ljuta sam jer si se slozio sa pitljivom da mi je tema glupa ... a stvarno mi je trebalo hitno ....Crnka, ja sam samo spomenuo da se pridržavate teme. Nisam tražio od tebe golišave slike (pogotovu ne tvoje lično). Sad treba da izgubim prijateljstvo samo zato što neka osoba traži od tebe da mi pokažeš intimne slike. Nisam hteo da odgovorim, pošto sam video da ne mogu da izađem na kraj s tom dotičnom osobom. I još nešto. Sve ovo što obaveštavam je dobronamerno, ali očigledno je da me niko ne poštuje.
pa bas si bukva .... zezale smo se za slike .... a ljuta sam jer si se slozio sa pitljivom da mi je tema glupa ... a stvarno mi je trebalo hitno ....
Sve ovo što obaveštavam je dobronamerno, ali očigledno je da me niko ne poštuje.
prihvatam izvinjenje i molim te nemoj ponovo da me razocaras .... znas da si mi jedna od najdrazih osoba ovde ....Što se tiče teme, izvinjavam se. Mogla si na pm da mi pošalješ šta ti treba.