Ko Je Najveći Spamer SF-a ?

Najveci spamer SF-a?

• PIGGY

Votes: 7 10,0%
  • black wizard

Votes: 26 37,1%
  • Tomisa

Votes: 5 7,1%
  • Crnka Full

• Ulukiora

• cupka03

Votes: 1 1,4%
  • BLACKandBLOND

Votes: 2 2,9%
  • Blueangel011

• slavn

Votes: 0 0,0%
  • srdjan911

• igortehno

• alziraczizu

• Vibe Tribe

• yukic

• ceca69

Votes: 8 11,4%
  • mojne011

Votes: 2 2,9%
  • sone-sakli

• nency2

• Total voters
    70
  • Poll closed .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
necu mu nista dati .... rekao je da je moja tema glupa ....tako da nik LJUTA SAM NA TEBE .... nek ti pitljiva podari slicicu ....

Crnka, ja sam samo spomenuo da se pridržavate teme. Nisam tražio od tebe golišave slike (pogotovu ne tvoje lično). Sad treba da izgubim prijateljstvo samo zato što neka osoba traži od tebe da mi pokažeš intimne slike. Nisam hteo da odgovorim, pošto sam video da ne mogu da izađem na kraj s tom dotičnom osobom. I još nešto. Sve ovo što obaveštavam je dobronamerno, ali očigledno je da me niko ne poštuje.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Hahah,brate vidiš da se sprdaju,ne daj da te ložU. Kakvo gubljenje prijateljstva...

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
Crnka, ja sam samo spomenuo da se pridržavate teme. Nisam tražio od tebe golišave slike (pogotovu ne tvoje lično). Sad treba da izgubim prijateljstvo samo zato što neka osoba traži od tebe da mi pokažeš intimne slike. Nisam hteo da odgovorim, pošto sam video da ne mogu da izađem na kraj s tom dotičnom osobom. I još nešto. Sve ovo što obaveštavam je dobronamerno, ali očigledno je da me niko ne poštuje.
pa bas si bukva .... zezale smo se za slike .... a ljuta sam jer si se slozio sa pitljivom da mi je tema glupa ... a stvarno mi je trebalo hitno ....

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.020
[ATTENTION]Niko od vas izgleda ne zna kad da stane, pa se posle ne pitajte zašto su vam postovi obrisani.[/ATTENTION]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag