upravu je crvendac!! cutite malo, smirite strasti da ovi koji virkaju i ko zna sta jos rade citajuci nase postove nesto reknu ....yes3
pa zahvali joj se, ajde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
upravu je crvendac!! cutite malo, smirite strasti da ovi koji virkaju i ko zna sta jos rade citajuci nase postove nesto reknu ....yes3
mojne te udarim i da ti ispadnu sline hihihihihihihi pPpPpa zahvali joj se, ajde.
Šta fali temi?Ja ne kazem da nije u pravu. Kazem da nije trebalo otvarati temu ovakvog tipa ako neko ne zeli da bude koskanja po njoj
Šta fali temi?
Dosta je široka, u Spam forumu je tako da ima mesta za raspravu, konstruktivnu yes3
Kao što je u Religiji imala ona tema Šta se dešava yes3
To ti pričam, vidiš kako se ti i ja lako razumemo...yes3Obozavam ovog coveka. Zasto? Ne umem da objasnim. Ali kad god me je iscitirao osetio sam neko olaksanje a i nasmejao me je u vecini slucajeva.
To ja i kazem, frende, zasto im smetaju nasi komentari kad je tema takva kakva je. kad je vec takvo pitanje pokrenuto, valja o njemu i prodiskutovati, ne?
mojne te udarim i da ti ispadnu sline hihihihihihihi pPpP
izvini nik necemo vise .... :heart::heart::heart:[INFORMACIJA]Pošto ste se lepo ispričali, zamolio bih vas da se vratite na temu.[/INFORMACIJA]