Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Bog Otac mu je dao titulu Boga,i Bozju trubu ali i glas arhandjela,daklem je Isus arhandjel Mihailo.
Samo Bog polaže pravo na mrtvog pravednika. Ne može stvorenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bog Otac mu je dao titulu Boga,i Bozju trubu ali i glas arhandjela,daklem je Isus arhandjel Mihailo.
Jedino Bog Otac moze da radi sta god pozeli.Samo Bog polaže pravo na mrtvog pravednika. Ne može stvorenje.
Jedino Bog Otac moze da radi sta god pozeli.
Mani sad ljude.Netačno, jel ti ne možeš da radiš šta poželiš? Jel može čovjek da ubije, da oprosti?Šta je l čovjek nema svoju volju?
Sta mislis ko komaduje vojskama andjela i sa njima unistava zle ljude Jehova,Isus,ili arhandjel Mihailo,ili neko cetvrti?,mozda devica Marija???
komaduje Isus a to je dokaz da je Bog. Ne može stvroenje da bude vrhovni komadant stvorenjima.
A da sada da pustim pošto si rekao besmislicu.
A sta su andjeli? jesu li i oni stvorenja?,ili su i oni za tebe bogovi?
Da nije mozda Isus stvorio andjele?
Da li znas da pravi Bog nikada ne umire?
a ako je Isus pravi Bog Svemoguci kako je moguce da je umro???
vidis kako ti pada nauka ko kula od karata?
Za tebe jesu čim obožavaš stvorenje Isusa, ali nekog svog.
Piše ti u Kološanima 1,16
A za tebe je Isus lažni. Znam kako ste izvukli stih iz konteksta Brojevi.
Kako je moguće da te stvorenje spasi, što nisi sam sebe spasio?
Upravo se tebi desilo.
Gresis Tripo,
ja obozavam samo Boga Oca Jehovu ,jer je samo on vredan obozavanja i samo se Bog otac treba obozavati...Postujem Isusa Hrista naseg Gospoda Sina Bozjeg,i Bozji Sveti Duh kao Bozju delujucu silu,ali se samo Bog Otac obozava...
A govorio si da se treba klanjati Isusu jer je to rekao Otac, dakle obožavaš stvorenje. Podržavaš idolopoklonstvo i to pripisuješ Bogu Ocu.