Član
- Učlanjen(a)
- 09.08.2010
- Poruka
- 2.132
Poznavala sam nekoliko mladih osoba koji su tragično završili.
Tragicno zavrsili od vutre??? E, sad sam sve cuo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Poznavala sam nekoliko mladih osoba koji su tragično završili.
Tragicno zavrsili od vutre??? E, sad sam sve cuo...
zelim misljenja clanova zasto je stetno ...
Ako marihuana pomaze obolelima od raka da lakse podnose bol , nemam nista protiv ali ovako ne podrzavam..Cula sam da dugotrajno koriscenje izaziva sizofreniju i paranoju, gubi se osecaj za realnost , smanjuje volju i ostecuje mozak...
Cula sam da dugotrajno koriscenje izaziva sizofreniju i paranoju, gubi se osecaj za realnost , smanjuje volju i ostecuje mozak...
Sve je to individualno od osobe do osobe. Znam neke koji to konzumiraju vec godinama i nista im ne fali zivi zdravi i pravi.
Blago vetru on uvek duva i bog ga cuva.
U Kaliforniji je dozvoljno konzumiranje marihuane ali samo ljudima koji su imali operacije ili su oboleli od raka,leukemije...itd. Postoje specijalizovane prodavnice koje prodaju sve vrste marihuane. Da bi kupili marihuanu moraju da imaju dozvolu od lekara. Zakonski su zasticeni ali opet ne mogu da zloupotrebljavaju tu privilegiju.
Kod nas to ne bi zazivelo zato ne razmisljajte o tome.
A, poznajes li licno nekog kome se to zaista i dogodilo?
Svaka cast!
Konacno da na ovoj temi neko iznese misljenje koje se zasniva na licnom iskustvu, a da pri tom ( bar koliko sam ja shvatio) i sam nije konzument...:yea:
I sam poznajem nebrojano ljudi koji tako funkcionisu ( u krajnjem slucaju i ja sam ) i zato su mi, blago receno, gomila postova na ovoj temi smesni...
Niko licno ne poznaje nekog, kome se bilo sta lose dogodilo od vutre, a svima su puna usta njenih stetnih efekata... :dntknw:
Mada najvise me zabavljaju oni sa stavom ( i na ovoj temi i generalno u zivotu ) da je marihuana obavezno prvi stepenik ka tezim drogama sto nema veze s' mozgom...
Daleko od toga da u nekim slucajevima nije tako ali to je potpuno individulna stvar i zavisi od zilion
razlicitih faktora i tu generalizacija prosto nije moguca...