Klanovi na sf forumu?

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Posle njegovog posta u random temi niko ne postuje...

Mada ni ja ne razumem :dntknw:

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Covek se oseca kao da ga ignorisu. Ne postuju duze vreme posle njega, nezahvaljuju se za postavljen video,sliku,komentar. To se menja samo kada odredjena ekipa postuje sto se tice aktivnosti i zahvaljivanja.

Mislim da je to u pitanju, nadam se da ne gresim?

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
5.515
Ja nisam pravio ovu temu da bih vodio nekakve dijaloge.
Vi sami iznesite Vase vidjenje .
A u vezi razumevanja teme,naravno postoje veliki spektar frizura i boja...

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poruka
2.888
Kako god da si pravio temu pogresio si. Ovo je forum za ankete a ja ne vidim da si ti kreirao istu.

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Ja nisam pravio ovu temu da bih vodio nekakve dijaloge.
Vi sami iznesite Vase vidjenje .
A u vezi razumevanja teme,naravno postoje veliki spektar frizura i boja...

Iskreno govoreci... postajes malo bezobrazan... mislim kakav je ovo post? :???:

Zasto si onda otvarao temu, ako sad nisi spreman da izadjes ljudima u susret i pojasnis nam sta nije jasno?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
RakaBato nemoj biti okrutan ...Nekad se i meni desi da se ne pojavi Anket box pa i ne možeš da nastaviš sa kreiranjem ankete već se samo postavi tema.
Elem,ono što sam hteo reći nije to da nisam razumeo onu sliku gde je on uzeo screenshot iz kontrol panela,već post ispod njega gde je kopirano...Ne mogu da čitam ,mnogo je zbunjujuće. I da postoji neki klan kakve veze ima ko je postovao pre mene?
Što se mene tiče lično ne gledam ko je postovao pre mene ako ja imam nešto da kažem ja ću napisati to,ono što mi se svidi,zatreba mi ,nasmeje me ja lupim Hvala dugme.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Vibe Tribe obrati paznju kako se obracas drugima. Ne vidim razlog za taj stil pisanja i takvu vrstu ophodjenja prema ilonisavic.

Molila bih te da izmenis taj post.

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
To sto pise iznad,to je moje misljenje...Ne mozes da trazis od mene da se predomislim.

Ako krsi neko pravilo izvoli pa obrisi...

Natrag