Član
- Učlanjen(a)
- 10.06.2010
- Poruka
- 2.013
Ljudi jel znate vi sta su klanovi uopste?
Neverujem da znate
:lol:
E ajde nas ti prosvjetli molim te:lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ljudi jel znate vi sta su klanovi uopste?
Neverujem da znate
To sto pise iznad,to je moje misljenje...Ne mozes da trazis od mene da se predomislim.
Ako krsi neko pravilo izvoli pa obrisi...
To je grupa ljudi obicno u kriminalisticke svrhe koja osniuje klan u americi ima KKK (Kju klus klan to je klan crnaca i nevole ih nesto jer oni su svi kriminlci)Znaci realno receno ilonasavic je kriminalka:lol:
E ajde nas ti prosvjetli molim te:lol:
To je grupa ljudi obicno u kriminalisticke svrhe koja osniuje klan u americi ima KKK (Kju klus klan to je klan crnaca i nevole ih nesto jer oni su svi kriminlci)Znaci realno receno ilonasavic je kriminalka
To je grupa ljudi obicno u kriminalisticke svrhe koja osniuje klan u americi ima KKK (Kju klus klan to je klan crnaca i nevole ih nesto jer oni su svi kriminlci)Znaci realno receno ilonasavic je kriminalka
Ma ima ovde i miseva koji igraju uzicko kolo samo ih treba nacito_keep_orderMeni su rekli da ovde ima i klanova i klonova.
E pa onda koje hteo u klan nek izadje sem ako ne zeli sutra u corkuhvala na objasnjenju da sam juce umrla danas to ne bi znala:lol: