KK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
06.12.2009
Poruka
204
VELIKA POBEDA CRVENE ZVEZDE! GRANITNA ODBRANA VODI KA PLEJOFU
01/03/2020

jagodic_kkczcedol.png


Košarkaši Crvene zvezde mts imali su težak ispit, ali su ga položili i upisali najvredniji trijumf u dosadašnjem toku ABA lige. Crveno-beli su u 20. kolu ABA lige savladali Cedevita Olimpiju rezultato 88:73 i na taj način uspeli da upišu 13. pobedu u regionalnom takmičenju.

Svesni značaja utakmice crveno-beli su igrali veoma motivisano, ali u isto vreme i veoma pametno. Čvrstina u odbrani koja je jedna od glavnih karaktersitika ekipe pokazala se u najboljem svetlu u dvorani ‘’Aleksandar Nikolić’’ gde je skoro 5.000 navijača bodrilo Crvenu zvezdu.

Protiv direktnog konkurenta u borbi za plejof crveno-beli su u ranoj fazi utakmice stekli dvocifreno vođstvo, a izuzimajući manji pad u četvrtoj četvrtini , takvo vođstvo praktično nisu ispuštali do poslednjeg zvuka sirene. Nije se osetio i izostanak Ognjena Dobrića i Čarlsa Dženkinsa koji su i dalje na listi povređenih igrača, a za to je bila zadužena fenomenalna timska igra.

U poslednjih dva minuta ulog je bilo i 11 poena razlike kolika je bila zaliha Cedevita Olimpije iz ljubljanskog okršaja, ali izvrsnom rolom kapitena Branka Lazića u završnici, preciznom rukom Bilija Berona i čvrstom timskom igrom crveno-beli su i to nadoknaila. U slučaju identičnog međusobnog skora ove dve ekipe na kraju regularnog dela ABA lige, bolje plasirana ekipa na tabeli biće Crvena zvezda mts.

Najefikasniji akter utakmice bio je Marko Jagodić – Kuridža koji je utakmicu završio sa 18 poena, a statistika ne pokazuje sav njegov doprinos u izvrsnoj utakmici koju je odigrao. Bili Beron i Kevin Panter postigli sup o 14 koševa.

Crveno-beli su veoma motivisano ušli u utakmicu. Čvrsti u odbrani i rastrčani u kontranapadu kontrolisali su dešavanja na terenu. Bili Beron je bio šuterski raspoložen, otvorio je utakmicu sa dve trojke, a kada je Lorenzo Braun proigrao Jagodića-Kuridžu i on zakucao Zvezda je povela 8:0 posle tri minuta igre.

Jagodić-Kuridža je briljirao na početku i to na obe strane terena. Nakon njegovih novih poena, a imao ih je u ranoj fazi već osam, doneli su Crvenoj zvezdi mts 12 poena prednosti – 16:4.

Prva deonica je zaista u potpunosti pripala Zvezdinoj odbrani i Jagodiću-Kuridži koji je bio brilijantan, kao i ostatak tima istini za volju. Nakon deset minuta igre Zvezda je imala velikih 17 poena prednosti, a pomenuti krilni centar crveno-belih na svom kontu 11 poena koliko i ukupno gostujuća ekipa – 28:11.

Zvezda je bila veoma čvrsta. Za 12 minuta igre Cedevita Olimpija je postigla samo 11 pona i crveno-beli su stekli 21 pone prednosti – 32:11.

Izabranici Dragana Šakote su zaista igrali brilijantno u prvom poluvremenu. Do kraja četvrtine visoka prednost je bez većih problema zadržana, a ona je iznosila ‘’plus 18’’ nakon 20 minuta igre. Poslednje poene u prvom poluvremenu postigao je Kevin Panter pred zvuk sirene – 46:28.

Izuzetan pristup iz prvog poluvremena koji su imali crveno-beli ponovio sei na početku treće deonice. Cedevita Olimpija je igrala bolje u odnosu na prvih 20 minuta, ali je Zvezda bila u ritmu i kontrolisala dešavanja na terenu.

Šuteri gostiju su ušli u ritam, ali svaki njihov propust u odbrani kažnjavali su crveno-beli. Bili Beron je pogađao svoje šuteve, Jagodić-Kurdža i Lorenzo Braun bili su u odličnom napadačkom ritmu i bili su zaslužni što je visoka prednost sa poluvremena očuvana je i posle 30 minuta igre – 64:48.

Poslednja deonica počela je pogotkom Džejmsa Gista, a onda je usledio manji pad koji je rezultovao serijom gostiju 7:0 – 66:55. To je bio poziv za oprez, ali nije bilo razloga za paniku. Kevin Panter je prekinuo seriju rivala i vezao četiri poena – 70:55.

Crveno-beli su malo izgubili napadački ritam koji su imali tokom prve tri četvrtine.Odbrana je dobro funkcionisala, al ii ona nije uspevala da nadomesti nedostatak bolje napadačke igre u poslednjoj četvrtini. Olako izgubljene lopte kaznio je plejmejker Cedevita Olimpije Artis koji je vezao dve trojke i smanjio razliku na devet poena – 74:65.

Usledili su poeni Vladimira Štimca, a kapiten Branko Lazić je na manje od dva minuta pre kraja postigao izrazito važnu trojku koja je vratila Crvenoj zvezdi dvocifrenu prednost – 79:67.

U završnici utakmice ulog je bila i razlika, a Cedevita Olimpija je imala zalihu od 11 poena. Ipak, čvrsta igra u odbrani koju je predvodio kapiten Branko Lazić i odgovoran pristup doneli su Crvenoj zvezdi zasluženo i ubedljivu pobedu.

KK Crvena zvezda mts – Cedevita Olimpija 88:73 ( 28:11, 18:17, 18:20, 24:25)

Crvena zvezda mts: Panter 14, Braun 9 (4as), Perperoglu 3, Davidovac, Lazić 8, Beron 14, Gist 7 (4sk), Lukas 2, Jagodić-Kuridža 18, Dženkins, Odžo 5, Štimac 8 (8sk).

Dragan Šakota, KK Crvena zvezda mts:

‘’Pre svega čestitam igračima za pobedu koja je ostvarena ubedljivo i na tome što smo uspeli da nadoknadimo razliku što je bio jedan od zadataka. Početak je bio baš kako treba, a jedini problem koji smo imali u prvom poluvremenu je bio ofanzivni skok jer je Cedevita Olimpija imala 11 istih u prvom poluvremenu. Završili su sa 14, ali ne možete sve da zaustavite u igri protivnika. Gledamo napred, gledamo utakmice koje će biti odlučujuće za plejof’’

‘’Još uvek nije preporuka lekara da putujem avionom, ali biće to sve ok’’

‘’Nije mi bilo lako da gledam utakmicu protiv Baskonije i ne bih se posebno ni osvrtao na nju. Imali smo sastanak pred ovu utakmicu u želji da podignemo atmosferu i to smo uspeli. Nikome nije prijatno kada ekipa igra promenjivo, ali to nije fenomen koji prati nas već važi za ostale. Ako je nešto bilo važno u utakmici protiv Baskonije to je dobra podela minutaže. Mi smo vodili računa o tome jer nas čeka veoma teška nedelja. Pretpostavljam, igrači su živa bića, kada osetiš da ne ide i da ne može pomalo se predaš. Nije lepo za gledanje, ali dešava se’’

‘’Mi smo svesni kada uđemo u plejof da ne možemo da izbegnemo najbolje ekipe i ne razmišljamo o tome. Do ove utakmice postala je opasnost da se uopšte ne plasiramo. Imali smo jednu Primorsku koja je veoma odmakla i pored svih izmena su bili u konkurenciji za plejof. Premalo je utakmica u ABA ligi i kada su se već događali kiksevi bilo je teško da se nadoknade kasnije’’

‘’Fenomen ove godine da nismo kompletni se nastavlja, ali neka pozitivna stvar je da nismo koristili Dženkinsa koji nije potpuno spreman, ali je veoma bitan za nas kao karakter i kao igrač. Imali smo dosta problema, Stratosa smo čekali i poželeli da se vrati što pre… Ali to nije baš tako. Oporavak je takav da se jedan dan oseća bolje, a drugi dan lošije. Razlika između fudbala i košarke je u tome što kada uđe igrač na poziciju levog beka zna šta je njegov posao, a ovde je sve mnogo dinamičnije. Marko se uklapao dosta dugo, izgubio je svoj ritam usled povrede, oslanjao se na borbenost, a danas je pokazao i druge kvalitete. Odigrao je mušku partiju. Takav je program, znate da nam ide ponovo dupla nedelja, a poslednja takva će biti pred plejof. To su stvari na koje se Evroliga očigledno ne obazire’’

‘’Pred Dženkinsom je bilo pet do sedam dana pauze, probao je i trenerirao. Kaže da se oseća bolje, ali on je igrač fizikalija i kada se ne oseća čvrsto na toj nozi to nije to. Nadam se da će za nedelju dana biti spreman’’
 
Član
Učlanjen(a)
06.12.2009
Poruka
204
BORBENA CRVENA ZVEZDA STALA NA KORAK OD IZNENAĐENJA U ISTANBULU
04/03/2020

DAvidovac_fener_cz-1024x768.jpg


Košarkaši Crvene zvezde mts odigrali su veoma dobru utakmicu u Istanbulu. Silno motivisani i borbeni pružili su žestok otpor favorizovanom rivalu. Od prvog do poslednjeg minuta je viđena velika borba pa je i logičan sled događaja bio da se pitanje pobednika odlučuje u poslednjim sekundama. Imala je Crvena zvezda šansu, ali nije imala sreće. Fantastična odbrana je kreirala šansu za pobedu, a zatim i za produžetak međutim Stratos Perperoglu nije bio precizan iz sasvim solidne pozicije.

Na kraju, Fenerbahče – Crvena zvezda mts 66:63.

A, rezultat je zaista mogao da bude drugačiji. U poslednja dva minuta odbrana je bila perfektna, ali je napad popustio. Na maler sa povredama Čarlsa Dženkinsa i Ognjena Dobrića, nadovezala se u trećoj četvrtini i nezgodna povreda zgloba sjajnog Marka Jagodića-Kuridže. U završnici je i Kevin Panter morao na kratko da napusti igru zbog posekotine, a bio je najraspoloženiji napadač crveno-belih.

Tri izgubljene lopte u završnici, dve Lorenza Brauna i jedna iz pomalo iznuđene situacije za Branka Lazića bili su sveukupno preskupa cena za ovakav meč. Razloga za zadovoljstvo ipak ima, a utakmica sa Makabijem u ”Štark areni” koja je na programu već u petak biće prilika da se sreća okrene. Treba pomenuti da će Crvena zvezda tada biti jača i za prvog trenera Dragana Šakotu koji je zbog zdravstvenih problema bio primoran da propusti i ovo evroligaško gostovanje.


Crveno-beli su slabije započeli utakmicu. Snažni rival je to spremno dočekao i u ranoj fazi poveo 10:2. Međutim, Zvezda je od tada zaigrala znatno bolje. Čvršće u odbrani, dok je u napadu igra bila tečnija, a Jagodić-Kuridža još jednom potvrdio izvrsnu formu. Sjajni krilni centar je brzo imao na svom kontu šest poena, a crveno-beli ušli u rezultatski egal – 10:8.

Fenerbahče nije uspeo da odbije nalet Zvezde sa četiri vezana poena. Veoma bitna trojka Dejana Davidovca, a ubrzo i poeni Lorenza Brauna iz sjajne akcije doneli su izjednačenje – 17:17. Uzvratio je Bobi Dikson trojkom, a onda je usledilo polaganje Nikole Kalinića. Međutim, rezultatski egal na kraju prve deonice zadržao je Kevin Panter prvom trojkom na meču – 22:20.

Veliki problem za crveno-bele bila je treća lična greška Pantera na početku druge četvrtine, a isto tako i rano ispunjen bonus. Fenerbahče je skupljao poene sa linije penala, a Zvezda je put do koša teže pronalazila. Stratos Perperoglu je ulaskom u igru ponovo pokrenuo napad crveno-belih i sa vezanih pet poena onemogućio rivalu da se rezultatski odlepi – 32:31.

Odbrana crveno-belih bila je veoma čvrsta, ali i previše čvrsta za onakav sudijski kriterijum. Fenerbahče je pravio razliku na konto izvedenih slobodnih bacanja, a do poslednje sekunde prvog poluvremena Crvena zvezda je izvela samo jedno. Tada je Bili Beron iznudio faul na šutu za tri poena i smanjio razliku rivala pred odlazak na veliki odmor – 41:37.

U nizu kadrovskih problema koje ima Crvena zvezda, već u drugom napadu u trećoj četvrtini povredio se Marko Jagodić-Kuridža koji je izvrnuo zglob pri doskoku. Ipak, čak ni to nije pokolebalo odlučne izabranike Andrije Gavrilovića koji su serijom 6:0 prvi put poveli na utakmici – 41:43.

Fenomenalna odbrana davala je priliku da se prednost i poveća i bila je prava šteta što vođstvo crveno-belih nije bilo veće od četiri poena koliko je bilo na sredini treće četvrtine – 43:47. Odbrana je malo popustila i Fenerbahče je uzvratio serijom 6:0 i vratio vođstvo (49:47), ali je raspoloženi Braun atraktivnim zakucavanjem prekinuo seriju rivala.

Takav odnos snaga je bio i na kraju trećeg perioda. Pitanje pobednika odlučivalo se u poslednjih 10 minuta utakmice – 51:51.

Igralo se veoma čvrsto na obe strane parketa i rezultatski egal je trajao. Nijedna ekipa nije uspevala da stekne više od četiri poena prednosti. Sve je slutilo na neizvesnu završnicu.

U poslednja dva minuta ušlo se sa pola koša prednosti za domaćina – 64:63. Zvezda je imala nekoliko prilika, ali izgubljene lopte i propust u skoku odaljili su crveno-bele od pobede kada je Kalinić pogodio težak šut na 40 sekundi pre kraja – 66:63. Nije bilo sve izgubljeno, ali je i greška u koracima Lorenza Brauna u sledećem napadu napravio korak nazad za Zvezdu.

Dobra odbrana donela je još jednu šansu Crvenoj zvezdi. Na 11 sekundi pre kraja imali su napad za izjednačenje. Perperoglu je preuzeo odgovornost, ali nije bio precizan iz dobre pozicije. Borbena Zvezda je ostala bez pobede u Istanbulu.

Fenerbahče – Crvena zvezda mts 66:63 (22:20, 19:17, 10:14, 15:12)

Crvena zvezda mts: Panter 14, Braun 14 (5sk, 4il), Perperoglu 8 (5sk), Davidovac 3, Lazić 2, Beron 3 (5sk), Gist 9 (5sk), Lukas, Jagodić-Kuridža 8, Simanić, Odžo, Štimac 2 (7sk).
 
Član
Učlanjen(a)
06.12.2009
Poruka
204
FANTASTIČNA ZVEZDA SRUŠILA MAKABI U SLAVLJENIČKOM AMBIJENTU
06/03/2020

Stimara-Makabi-1-1024x682.jpg


Košarkaši Crvene zvezde mts zabeležili su 11 pobedu u Evroligi. U utakmici čiji je ambijent u potpunosti bio posvećen 75. rođendanu našeg kluba, crveno-beli su ubedljivo porazili Makabi i naneli mu tek deveti poraz u ovoj evroligaškoj sezoni.

Crveno-beli su u sjajnoj večeri uz jednu od najboljih igara potpuno zasluženo i ubedljivo pobedili izraelskog predstavnika!

CRVENA ZVEZDA – MAKABI 92:76 (27:20, 22:23, 30:15, 13:20). Panter najefikasniji sa 22 poena, Beron je ubacio 21, ali je veliki posao odradio Vladimir Štimac koji je uz 12 poena imao 12 skokova i 9 iznuđenih faulova.

Košarkaši Crvene zvezde mts bili su silno motivisani da u slavljeničkom ambijentu ostvare novu evroligašku pobedu. U tome su i uspeli! U utakmici gde je viđena apsolutna kontrola crveno-belih, Zvezda je uspela čak i ubedljivo da savlada četvrtoplasiranu ekipu na tabeli Evrolige, slavni Makabi.

Odbrana je tokom gotovo svih 40 minuta bila sjajna, a svoje šutersko veče su imali Bili Beron i Kevin Panter i svakom je pripalo jedno poluvreme. Beron je u prvoj četvrtini postigao neverovatnih 14 poena, a Panter je briljirao u nastavku. Sve je to bilo praćeno izvrsnom timskom igrom, čvrstom odbranom, dok je gospodar reketa na obe strane parketa bio Vladimir Štimac koji je meč završio sa dabl-dabl učinkom od 12 poena i 12 skokova.

Crveno-beli su ušli veoma motivisani u utakmicu. Igrali su veoma dobro, a od početka je slutilo na jedno fenomenalno šutersko veče obe ekipe. Šutere je predvodio Bili Beron koji je u ranoj fazi pogodio četiri trojke bez promašaja, a pridružili su mu se sa po jednom Branko Lazić i Džejms Gist. Nakon šest i po minuta Zvezda je šutirala šest od sedam za tri i imala devet poena prednosti – 23:14.

Međutim, ni Makabi nije mnogo zaostajao u šutu. Koen je drugom trojkom smanjio vođstvo domaćina. Zvezdin neverovatan napadački ritam je malo opao , ali je Vladimir Štimac donosio poene kada napad nije bio toliko tečan. Na kraju prve četvrtine Zvezda je imala sedam poena prednosti – 27:20.

Crveno-beli su igrali veoma dobro i čuvali prednost koja je u jednom trenutku mogla da bude i dvocifrena da je Kevin Panter pogodio čisto polaganje iz ukradene lopte. Činilo se da mu je ispala lopta kada je bio sam u kontri, a Aron Džekson je to kaznio novom trojkom na drugoj strani – 38:33. Uzvratio je u bitnom trenutku istom merom Stratos Perperoglu.

Međutim, još jedan promašen zicer, ovog puta Vladimira Štimca, plaćen je skupo. Novom trojkom Makabija koji je prišao na samo tri poena zaostatka – 41:38. Ponovo su crveno-beli pronašli šut za tri poena, novu trojku pogodio je Panter i ispravio grešku od nekoliko minuta ranije. Usledili su novi njegovi poeni i Zvezda je odbila nalet Makabija – 46:38.

Ponovo su crveno-beli imali nekoliko prilika da dođu do dvocifrenog plusa, ali ih nisu koristili. Vilbekin je postigao poslednji koš u prvom poluvremenu i ponovo smanjio razliku – 49:43.

Sjajno je na početku drugog poluvremena igrao Vladimir Štimac. Imao je sjajnu rolu na oba dela terena i bio verovatno najzaslužniji za povećanje prednosti Crvene zvezde. Kada je Bili Beron pogodio slobodno bacanje zbog tehničke greške klupe Makabija dosegnuta je i dugo čekana dvocifrena prednost – 56:46.

Odbrana Zvezde je funkcionisala dobro, predvodio je kapiten Branko Lazić. Kada se kapiten nagradio za sjajnu odbranu trojkom crveno-beli su stekli 16 poena prednosti, ali to nije bio kraj sjajne serije jer je centarski tandem Vladimir Štimac-Džejms Gist dodatno povećao vođstvo – 67:48.

Sjajni Vladimir Štimac je već sredinom trećeg perioda na svom kontu imao sjajan dabl-dabl učinak sa 13 poena i 12 skokova. Zatvorio je reket na obe strane terena, a kada je Kevin Panter pogodio novu trojku razlika je bila velikih plus 21 – 72:51. Ostalo je još nešto više od 12 minuta igre.

Tajler Dorsi je uspeo malo da smanji prednost rivala, ali je Crvena zvezda bila u neverovatnom ritmu. Kevin Panter je odbio i pomisao rivala da može da se vrati u meč sa novih pet poena u nizu za najveću prednost – 77:55.

Panter je u potpunosti preuzeo ulogu Bili Berona iz prvog poluvremena. Novim poenima je dodatno povisio prednost, ali je Rejnolds uz zvuk sirene smanjio razliku na 21 poen – 79:58.

Poslednja četvrtina bila je rutinsko odrađivanje posla za crveno-bele uprkos tome što je protivnik bio slavni Makabi. Zvezda je zadržala energiju koju je imala tokom većeg dela utakmice. Odbrana je bila i dalje dobra i nikakav čudesni preokret nije mogao da se dogodi u ovoj utakmici.

Bilo je prostora i za atraktivne poteze, za to je bio zaslužan Džejms Gist koji se izborio za ofanzivni skok, a potom i iskoristio sjajnu asistenciju Brauna i snažno zakucao. Na oduševljenje publike i za skoro pa stavljanje tačke na ovaj meč.

Na kraju, crveno-beli su u slavljeničkoj atmosferi, pobedili velikog protivnika i stigli do 11.pobede u ovoj Evroligaškoj sezoni 92:76!

KK Crvena zvezda mts:panter 22p, Braun 4p, 9as, Davidovac 2p, Lazić 8p, Beron 22p, 5sk, 4as, Gist 12p, 5sk, Lukas 2p, 4as, Odžo 3p, Štimac 12p, 12sk.(zbog povreda nisu igrali Jagodić Kuridža i Dobrić).

U narednom kolu crveno-bele očekuje jedno od najtežih gostovanja ekipi Reala, dok u ABA ligi narednog ponedeljka sledi utakmica sa FMP-om. (17h).




Legnede-i-plakete-2-1024x682.jpg

Panter-Makabi-3-1024x683.jpg
 
Član
Učlanjen(a)
06.12.2009
Poruka
204
CRVENA ZVEZDA POBEDOM DO PLEJ OFA ABA LIGE
09/03/2020

Stimara-Zeleznik-1-1024x795.jpg


Košarkaši Crvene zvezde mts ostvarili su novu pobedu u ABA ligi, pošto su kao gosti savladali ekipu FMP-a rezultatom 87:79 (26:16, 30:19, 21:19, 10:25) u utakmici 21.kola regionalnog takmičenja.

Crveno-beli su ostvarili 14. pobedu u prvenstvu uz 6 poraza (meč 13.kola u Podgorici nije još uvek odigran niti registrovan) a najefikasniji u Železniku bio je sa Štimac sa 17 poena.

Meč u FMP Areni počeo je u dobrom ritmu po crveno-bele, uvodne poene ubacio je Dženkins za tri poena i praktično od tog trenutka crveno-beli su vodili. Prednost je zahvaljujući dobroj roli Štimca rasla, Dženkins je ubacio dve trojke iz dva pokušaja (drugu za prvu osetniju prednost od 16-8), dobra odbrana i dosta trčanja doneli su crveno-belima otvorene pozicije za šut, kasnije i nekoliko slobodnih bacanja i prva deonica završena je prednošću Crvene zvezde 26:16.

I u drugoj deonici nastavljeno je u istom ritmu, u napadu glavne uloge preuzeli su Odžo ispod koša, Perperoglu i Panter na spoljnim pozicijama, i nakon trojke grčkog krila crveno-beli su poveli 37:21, a nakon presečenog dodavanja i prodora Pantera i 39:21 sredinom druge deonice!

Ta prednost još više je narasla nakon mini serije FMP-a (trojka Rita, pa dvojka Radanova) nakon tri vezane trojke Simanića i tri napada, pa je u 17.minutu bilo 50:27, a do kraja poluvremena na semaforu je stajalo 56:35 nakon poena Radanova (Perperoglu 11, Simanić 9 poena…)

Tokom prvog poluvremena u kome su crveno-beli pokazali ponovo izvanrednu šputersku formu kao u meču sa Makabijem, čak 10 igrača upisalo se u listu strelaca (pored Dobrića i Kuridže, u ponedeljak ni Beron nije bio u protokolu zbog lakše povrede).

U drugom poluvremenu uz ravnomerno podeljenu minutažu igrača Crvene zvezde, viđena je dopadljiva košarka, dosta lepih poteza i koševa, nekoliko mini rola Štimca, pa je na kraju treće četvrtine bilo 77:54 za crveno-bele (15 poena Štimca, 11 Perperoglua i Gista)…

Poslednja deonica odigrana je razumljivo u laganijem ritmu od strane obe ekipe, pošto je rezultatski meč bio odlučen. Domaći su angažovanijom igrom i uz nekoliko trojki i šuteve sa distance, smanjili razliku pa je na semaforu posle 40 minuta košarke stajalo 79:87 u lepoj košarkaškoj predstavi u Železniku.

KK Crvena zvezda mts:panter 6p, Braun 4p, Perperoglu 13p, Davidovac, Lazić 5p, Gist 11p, Lukas 2p, Dženkins 6, Simanić 13p, Odžo 3p, Jovanović, Štimac 17p.

Crveno-beli u poslednjem kolu dočekuju ekipu Zadra u ponedeljak u hali „Aleksandar Nikolić“ a pre toga u sredu putuju u Madrid, gde ih čeka vrlo težak meč protiv madriskog Reala u „Vizink Centru“.
 
Natrag
Top