KK Crvena Zvezda

Učlanjen(a)
01.12.2015
Poruka
254
Markus Vilijams od danas u timu Zvezde, Radonjić na slatkim mukama
Košarka 11:58, 01.12.2015. 0

Košarkaš Crvene zvezde Markus Vilijams od danas je deo ekipe i po drugi put će posle suspenzije debitovati za Crvenu zvezdu u meču 8. kola grupne faze Evrolige protiv Himkija, u petak od 20 časova u dvorani Pionir.

On će pojačati poziciju pleja u timu, na kojoj su sada potencijalni srpski reprezentativac Stefan Jović i izraelski plej Gael Mekel, za koga se sve više šuška da je blizu izlaznih vrata, kluba sa Malog Kalemegdana.

Vilijams je prošle godine u tandemu sa Bobanom Marjanovićem bio glavna poluga Zvezdine triple krune i plasmana u TOP 16 Evrolige.

Američki košarkaš je 12. juna posle prve utakmice finala plej-ofa Superlige protiv Partizana bio pozitivan na doping testu na marihuanu.

Učlanjen(a)
01.12.2015
Poruka
254
Samo na pomen imena Markusa Vilijamsa, navijači Crvene zvezde padaju u trans. Sjajni američki plejmejker odslužio je šestomesečnu suspenziju zbog korišćenja „egzotičnog duvana“ i spreman je da već u petak protiv Himkija pomogne drugovima u borbi za plasman u top 16 fazu Evrolige.

47_1000x0.jpg

Markus Vilijams , Foto: Aleksandar Dimitrijević

Vilijams se već neko vreme nalazi u Beogradu, vredno trenira i uživo posmatra utakmice crveno-belih. Svaki put kada se pojavi u „Pioniru“ ili „Areni“, bude dočekan ovacijama.

- Nije mi bilo lako, dugo sam čekao na povratak. Druga stvar, primećujem da svi od mene očekuju „nešto“. Nalazim se pod pritiskom, osećam to, prvi put ove vrste. Tim se nalazi u sredini sezone i naredna utakmica može mnogo toga doneti ili oduzeti. Vraćam se u najjače takmičenje u Evropi protiv jednog od najboljih timova - u jednom dahu kaže Vilijams.

Nameće se pitanje kako se izboriti s tolikim pritiskom?
- Niko od mene ne traži da budem predsednik SAD ili bilo koje druge zemlje, ali, na kraju krajeva, ipak je ovo samo košarka i samo još jedna važna utakmica. Nestrpljiv sam da čekanje okončam i izađem na teren.

48_1000x0.jpg

Dosadno mu je van terena: Vilijams, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Jedna od stvari koje Vilijams najviše mrzi jesu izgovori. Tako je i u ovom slučaju kada se Zvezda suočava s ogromnim kadrovskim problemima.
- Ja sam poslednji čovek na svetu koji će reći: „Kad nam se vrati ovaj ili onaj igrač, mi ćemo ovo ili ono.“ Oni koji igraju moraju izaći na teren, igrati tvrdu odbranu i dati sve od sebe. Prošle sezone sam sebi govorio ima da osvojimo sva tri trofeja i uspeli smo. Da li će se to ponoviti s ovim timom, teško je reći. Možda sve ponovimo, a možda ništa ne osvojimo. Videćemo kakva će se hemija stvoriti, kako će nas trener pripremiti, počev od utakmice s Himkijem.

Na pitanje kada se može očekivati Markus Vilijams od prošle sezone, sjajni plej odgovara:
- Jedino što mogu da obećam jeste da ću dati 100 odsto svojih mogućnosti. Možda u petak budem sjajan, a onda u narednoj utakmici u*erem sve. Takve stvari se ne mogu predvideti. Idem korak po korak uz maksimalan rad i zalaganje - rekao je na kraju Vilijams.

Rebić i Gudurić znaju da igraju!

Gledajući ovaj mladi tim Zvezde, Vilijams je uočio veliki potencijal. - Rebić je bio izvrstan protiv Realove bekovske linije, koju svi znamo. Rekao bih čak i da ih je nadigrao. Zatim je uskočio Gudurić s trojkama, pa koš uz faul... Momci, iskreno, znaju da igraju. Pustite priče mladi su, mlad je i Jokić, pa igra u Denveru. Ovi klinci znaju košarku - kaže Vilijams.

Učlanjen(a)
01.12.2015
Poruka
254
Istekla suspenzija: Vilijams premijerno protiv Himkija
markus-vilijams.jpg
Izvor: Tanjug/Dimitrije Nikolić
Autor teksta:

Sport klub
Markus Vilijams, ljubimac Zvezdinih navijača, vraća se na teren.

Njemu je, naime, danas istekla suspenzija FIBA zbog doping testa, koji je bio pozitivan na marihuanu.

Vilijams je imao sjajnu sezonu u Crvenoj zvezdi i jedan je od najzaslužnijih za povratak kluba sa Malog Kalemegdana među "velikane", ali i osvajanje triple krune.

Dejan Radonjić, trener crveno-belih, potvrdio je da će se američki košarkaš priključiti timu odmah po isteku suspenzije.

"Konačno", napisao je Vilijams na Instagramu, pored slike u crveno - belom dresu.

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
01.12.2015
Poruka
254
MARKUS VILIJAMS ZA INFORMER: Nismo ni blizu plasmana u top 16!
Markus Vilijams, koji će protiv Himkija u petak zaigrati za crveno-bele prvi put po isteku suspenzije, smatra da plasman u narednu fazu Evrolige nije tako blizu kao što se čini
M. Stefanović 02. 12. 2015. 11:13 0
58810_zvezda-partizan-2-55_f.jpg

Starsportphoto©
Crveno-beli su još daleko od plasmana u top 16 fazu Evrolige, poručuje plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams za Informer! Američkom košarkašu juče je istekla šestomesečna kazna isključenja zbog korišćenja marihuane, tako da će se vratiti na teren u petak (20.00) protiv Himkija!

Crveno-beli bi pobedom protiv ruske ekipe u "Pioniru" stigli nadomak plasmana u top 16 Evrolige. Zvezda trenutno ima tri pobede i četiri poraza i jedan trijumf bi mogao da bude dovoljan za prolazak u narednu rundu.

Drago mi je da me navijači nisu zaboravili, ali ne želim da me posmatraju kao spasioca
Markus Vilijams, Zvezdin košarkaš

Real u opasnosti
Vilijams, međutim, podseća da postoji teoretska mogućnost da naš tim ne prođe dalje ni sa dve pobede u preostale tri utakmice.

- Nismo mi još ni blizu prolaska dalje, pogledajte kakva nam je grupa i kakvi su rezultati. Real je u opasnosti da ne uđe top 16, svaka utakmica je jako teška i ima mnogo rezultata koji nam ne idu naruku. Moramo razmišljati utakmicu po utakmicu, a prva na redu je s Himkijem, to je ogroman izazov i sjajna ekipa. Prema nekim računicama, možda ni pet pobeda neće biti dovoljno za drugu fazu. Zato idemo korak po korak, i polako sa top 16 - rekao je povratnik među crveno-bele.

On priznaje da mu neće biti lako da ponovo istrči na teren posle šest meseci pauze.

Danas odluka o mestu u Evroligi
Predstavnici ABA lige prisustvovaće danas sastanku čelnika ULEB i klubova u Barseloni, na kojem će biti odlučeno da li će naše regionalnog takmičenje i naredne godine imati predstavnika u Evroligi.

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se vest da bi ABA mogla da ostane bez predstavnika ako se neki franucuski klub prikloni ULEB. Međutim, iz ABA lige nezvanično tvrde da im je mesto u novoj Evroligi obećano.

- Očekujem da se uklopim u tim koliko god je to moguće brzo. Ovaj tim je dosta izmenjen u odnosu na prošlu sezonu, a i ja nisam igrao takmičarsku košarku šest meseci, što nije malo. Pritisak je veliki - naglasio je Vilijams.

Veliki pritisak
"Delije" su već počele da slave Vilijamsov povratak, jer veruju da će s njim crveno-beli igrati mnogo bolje. Američki košarkaš kaže da navijači ponekad previše očekuju od njega.

- Sam ne mogu ništa, ja sam deo tima, grupe od 12-13 momaka. Moje je da dam doprinos kao deo ekipe - istakao je američki plej i dodao:

- Ne stavljajte mi dodatni pritisak na leđa. Treninzi su jedno, utakmice nešto sasvim drugo. Drago mi je da me navijači nisu zaboravili, ali ne želim da me neko posmatra kao nekakvog spasioca. Ovaj tim je dobar, ima "hemiju", trenera koji zna šta želi od tog tima, a ja sam srećan što ću ponovo igrati košarku - zaključio je Vilijams.

Učlanjen(a)
01.12.2015
Poruka
254
Vilijams protiv Himkija ponovo oblači Zvezdin dres: Osećam pritisak
V. PRERADOVIĆ | 01. decembar 2015. 21:23
Nisam igrao šest meseci, a vraćam se u tako važnoj utakmici za tim, u sjajnoj atmosferi. Osećam da svi od mene očekuju nešto posebno, teško je... - kaže plej crveno-belih

Markus Vilijams foto: Arhiva VN

APLAUZ navijača Crvene zvezde uoči utakmice sa Cibonom, upućen Markusu Vilijamsu dok se smeštao u stolicu pored terena, bio je najava njegovog povratka na teren. Američkom plejmejkeru u utorak je istekla suspenzija zbog korišćenja marihuane, u sredu će proslaviti 30. rođendan, a već u petak biće pozdravljen aplauzom kada istrči na teren u evroligaškom meču sa ruskim Himkijem...

lg.php

- Nisam igrao šest meseci, a vraćam se u tako važnoj utakmici za tim, u sjajnoj atmosferi. Osećam da svi od mene očekuju nešto posebno, teško je...

Osećate da ste pod velikim pritiskom?

- Da, ali kao profesionalac ne mogu to da koristim kao izgovor. Pod pritiskom sam tokom čitavog života, ovo je samo drugačiji tip pritiska. Izađete na teren u sredini sezone, ekipi je potrebna pobeda za plasman u sledeću rundu najbolje lige u Evropi protiv jednog od najboljih timova. Mnogo pritiska, ali nisam nervozan - prstima pokazuje navodnike izgovarajući "nisam nervozan".

Kako se borite sa tim?

- Nije to kao da me neko pita da budem predsednik Amerike ili bilo koje države. To je košarka, nešto čime se dugo bavim.

Da li vam dolaze neke uspomene iz prošle sezone?

STATISTIKA SEZONA 2014/2015:ABA liga - 8,8 p, 1,9 sk, 4,7 as Evroliga - 9,2 p, 2,7 sk, 4,4 as
- Da, ne baš razgovetno, ali se sećam delova utakmice sa Realom. Vodili smo u trećoj četvrtini, a onda su pogodili tri trojke u nizu. U prošloj utakmici sa Realom sjajno su igrali Kvinsi (Miler), Maik (Cirbes), Stef (Jović) pre nego što je dobio tehničku grešku, ali sve pohvale zaslužuju i Reba i Marko (Gudurić). Možda i više od toga. Reba je igrao protiv dva najbolja plejmejkera u Evropi i nadigrao ih. Imao je sjajne pasove, igrao dobru odbranu, usporio Serhija Rodrigeza, pokazao mnogo zrelosti. Marko je ušao u kasnoj fazi i pogodio trojku, a onda i taj ulaz uz osnovnu liniju i zakucavanje. Za te momke kažu da su deca, ali oni znaju da igraju. Nije bitno koliko imaju godina. Isto su pričali i za visokog momka iz Mege koji je sada u Denveru (Nikola Jokić), ali on zna da igra. Samo je potrebno da dobiju šansu.

Koliki je potencijal ovog tima, koji trenutno igra bez nekih vodećih igrača - Mitrovića, Dangubića, bez vas?

- Nisam tip koji će reći "bićemo ovoliko dobri". Mogu samo da kažem da ćemo igrati najbolje što možemo. To smo radili prošle sezone i osvojili smo tri trofeja. Govorio sam sebi sve vreme da možemo to da ostvarimo, ali sam samo želeo da igramo najbolje što možemo. Ne mogu da kažem šta će se desiti. Ne možete reći "nećemo biti dobri", možda ćemo biti sjajni, ne znam. Ono što znam je da bi, sa igračima koji su prošle godine bili starteri, trebalo da budemo dobar tim.

Kada će navijači moći da gledaju Markusa u svom najboljem izdanju?

- Ne znam, sezona je duga. Prošle godine sam odigrao nekoliko slabih utakmica i svi su me pitali zašto sam tako loš. Moja dobra osobina je to što imam kratko pamćenje. Odmah zaboravim loš dan i okrenem se sledećem. Ko zna, možda u petak odigram sjajno, a sledeću utakmicu očajno. Sigurno je samo da ću u svakoj davati sto odsto svojih mogućnosti.

LIČNA KARTA
ROĐEN: 3. decembra 1985. u Los Anđelesu
VISINA: 191 cm
POZICIJA: plejmejker
KLUBOVI: Nju Džersi (2006-2008), Golden Stejt (2008-2009), Kebradiljas Pajrats (2009), Memfis (2009-2010), Jenisej (2010-2011), Uniks (2011), Đijangsu (2011-2012), Unikaha (2012-2013), Lokomotiva Kubanj (2013-2014), Crvena zvezda (2014-).

Učlanjen(a)
01.12.2015
Poruka
254
Markus posle "kambeka": Bio sam veoma nervozan

Dugo je čekao i dugo su ga čekali. Prvi susret posle šest meseci završen je na sjajan način i po njega i po njih.

CRVENA_ZVEZDA_vs_KHIMKI-0654.JPG
Foto: MN
Navijači Crvene zvezde "poludeli" su kada su videli da Markus Vilijams ponovo asistira i pogađa trojke u crveno-belom dresu, a ni njemu nije bilo svejedno.

"Bilo je teško vratiti se, prva utakmica, Himki jak tim...", rekao je Vilijams, koji je izdržao suspenziju od šest meseci zbog korišćenja marihuane prošlog proleća.

"Ali mislim da smo odigrali dobro, kontrolisali smo ritam utakmice i iskoristili svoje šanse. Ništa nam nisu poklonili, morali smo da zaslužimo pobedu".

Završeno je: Crvena zvezda – Himki 96:91.

"Velika pobeda. Trener nas je dobro pripremio, ali smo u prvom poluvremenu odigrali lošu odbranu, primili smo 53. Međutim, u drugom poluvremenu fokus bio na odbrani i zaustavljanju njihovih šutera. Morali smo da ih usporimo i isplatilo se".

Prvi kontakt s loptom, parketom, publikom, protivnikom...

"Bio sam veoma nervozan sve dok nisam kročio na parket, ali navijači su bili sjajni kao i uvek, kao bilo gde kad mi igramo. Nisam osećao strah, ali jesam bio zabrinut. Kada počne utakmica sve to nestane, tako da na kraju krajeva ovo nije bilo ništa novo za mene", rekao je stari-novi ljubimac zvezdaša, Markus Vilijams.

Učlanjen(a)
01.12.2015
Poruka
254
Cirbes MVP!

Centar Zvezde poneo je prestižno priznanje u 8. kolu Evrolige, zajedno sa plejmejkerom CSKA De Koloom.

CRVENA_ZVEZDA_vs_KHIMKI-0309.JPG
"Maik Cirbes je savršen igrač, veoma snažan i moćan čovek, koji ne pravi greške", rekao je trener Himkija Rimas Kurtinaitis o centru Crvene zvezde, trenutno jednoj od najdominantnijih evroligaških "petica".

"Poslednjih nekoliko utakmica, Maik Cirbes podseća na Nikolu Pekovića u njegovoj poslednjoj sezoni u Partizanu, pre prelaska u PAO. Ista dominacija u istoj hali", poručio je menadžer Miodrag Ražnatović.

A, šta kaže statistika o igrama Nemca?

Maik Cirbes poneo je, uz plejmejkera moskovskog CSKA Nando De Koloa, titulu najkorisnijeg igrača 8. kola Evrolige. U velikom trijumfu nad Himkijem ubacio je 27 poena, uz šut iz igre 9/12, bez promašenog slobodnog bacanja (9/9) i uz sedam skokova i tri ukradene lopte.

MVP indeks korisnosti: 33!

U pobedama nad Realom i Himkijem, Nemac je zbirno postigao 53 poena, uz 19 pogodaka iz 24 pokušaja iz igre i bez promašenog slobodnog bacanja (15/15). O njegovim sjajnim igrama pričaju i treneri i saigrači i rivali.

Evo šta je on poručio posle još jednog velikog trijumfa...

"Sjajna utakmica, velika pobeda. Navijači su bili ludi kao i uvek, i mislim da su oni ponovo doneli razliku. Završnica jeste bila luda, ali su ti trenuci su sjajni, oni su razlog što se igra košarka. Ludo je, skroz si 'napaljen', znaš šta znači ova utakmica. Lako je i kad si skroz umoran i uvek ćeš naći snage", rekao je Cirbes, a prenela Beta.

On je kazao da će povratak Markusa Vilijamsa u tim pomoći ekipi da igra još bolje, ali nije želeo da poredi sadašnju i prošlogodišnju ekipu.

"Mislim da ekipe ne mogu da se porede, a i ne želim to da radim. Mislim da smo ove sezone napravili neke krupne korake i mislim da se iz ovakvih pobeda više raste nego kad dobijete 30 razlike. U ovakvim utakmicama uvek će tim da ostane na okupu i pronaći način da se igra", rekao je Cirbes.

Učlanjen(a)
01.12.2015
Poruka
254
"Atomska" Zvezda, pao i Himki!

Crveno-beli posle "bezbroj" obrta slavili novu važnu pobedu u A grupi Evrolige. Cirbes 27, Miler 25 poena, Jović i Vilijams po 13.

CRVENA_ZVEZDA_vs_KHIMKI-0306.JPG
Pionir, gde padaju giganti!

Nekada Partizan, sada Crvena zvezda, slavila je novu impozantnu evroligašku pobedu, srušivši posle Real Madrida i skupocenu ekipu Himkija - 96:91 (27:26, 23:27, 18:16, 28:22)!

Crveno-beli su time sustigli Himki na tabeli, a u trouglu sa njima je i Bajern, koji je u trenutku završetka ovog meča bio na putu ka ubedljivoj pobedi u Strazburu.

Sve tri ekipe imaju skor 4-4, a prate ih Real i Strazbur sa po 3-5. U Top 16 fazi neće biti mesta za dva od ovih pet timova.

PAROVI POSLEDNJA DVA KOLA: Bajern - Real, Strazbur - Himki, Fenerbahče - Zvezda; Himki - Fenerbahče, Real - Strazbur, Zvezda - Bajern.

Crveno-beli su vratili dug Himkiju za debakl u Moskvi, bez obzira na to što nisu bili ni blizu tamošnjih 91:53.

Neverovatno brza, efikasna i napadačka utakmica u Pioniru, u kojoj su i jedni i drugi imali i "prosipali" značajna vođstva, odlučena je u poslednja tri minuta.

Bilo je 82:82, a u predstojećoj Zvezdinoj seriji od 6:0, četiri poena su bila rezultat borbenosti u reketu protivnika (slobodna bacanja Milera, ofanzivni skok Cirbesa).

Pri 88:82, na 104 sekunde do kraja, pobeda je bila nadohvat ruke, ali kao i tokom cele utakmice, tim koji gubi, našao je način da brzo uhvati priključak - 88:86.

Do 92:89 Zvezda je stigla silovitim zakucavanjima Milera i Cirbesa, pri čemu je u obe akcije bila na ivici greške. Jović je teško rešavao presing, međutim i sreća je bila na strani crveno-belih i 7.000 njihovih navijača.

Kvinsi Miler potom je sa leđa blokirao Marka Todorovića, na drugoj strani priredio Delijama još jedno zakucavanje (94:89) i 11 sekundi pre kraja pripremio Cirbesu "teren" da slobodnim bacanjima - to mu već prelazi u naviku - "overi" novi trijumf.

Kao što je najavljeno, crveno-beli dres ponovo je u ovom meču obukao Markus Vilijams, prvi put od povratka u klub i isteka kazne koja mu je u junu izrečena zbog korišćenja marihuane.

Prvi njegov šut bio je i prvi koš, trojka, a ukupno je šutirao iz igre 4/12 i podelio četiri asistencije, uz samo jednu grešku.

ZVEZDA: Vilijams 13 (5sk, 4as), Rebić, Tompson 1 (3sk, 3as), Lazić 4 (5sk, 3as), Simanić, Simonović 5, Nastić, Gudurić 6, Jović 13 (3sk, 6as, 3ukr, 4izg), Miler 25 (7sk, 2as, 3blk), Cirbes 27 (7sk, 3ukr), Štimac 2 (4sk).

HIMKI: Rajs 5 (3as, 5izg), Šved 28 (6as), Z. Dragić 14 (8sk), Ogastin 10 (6sk), Koponen 16 (4as), Vjalcev, Iljnicki, Monija 12 (3sk, 3as), Todorović 4 (4sk, 3blk), Kaširov, Hanikat 2, Šeleketo.

REZULTATI 8. KOLA:

Crvena zvezda - Himki 96:91

Strazbur - Bajern 69:82
/Lelup 11, Hauard 10, Golubović 10 - Brajant17, Tompson 14, Rivers 10, Đedović 10, Savanović 7/

odigrano u četvrtak:

Real - Fenerbahče 80:73

TABELA: Fenerbahče 6-2, Himki 4-4, Bajern 4-4, Zvezda 4-4, Real 3-5, Strazbur 3-5.

CRVENA_ZVEZDA_vs_KHIMKI-0309.JPG

Učlanjen(a)
01.12.2015
Poruka
254
Jović: Zamalo tragičar, ali srećom nisam!

"Pojeo bih se živ u svlačionici", kazao je Stefan Jović posle utakmice protiv Himkija misleći na detalj kada je u finišu izgubio jednu loptu i omogućio ruskoj ekipi da se vrati na "-2".

stefan-jovic-crvena-zvezda
Crvena zvezda je ostvarila vrlo važnu pobedu u Pioniru protiv Himkija 96:91, a ponovo je jedan od najzapaženijih bio plejmejker Stefan Jović.

On je u pobedi svog tima zabeležio 13 poena i 6 asistencija, ali i četiri izgubljene lopte.

Momak koji je odigrao partiju života protiv Bajerna, a potom se i iznervirao protiv Real Madrida u Beogradu zbog čega je poslat ranije u svlačionicu, u utakmici protiv Himkija je varirao od sjajnih poteza do lošijih, ali je najvažnije za njega i Crvenu zvezdu da je završio dobrim!

Izgubio je važnu loptu u finišu utakmice Stefan Jović i tako dozvolio Himkiju da se vrati na samo "-2", ali je nešto kasnije uspeo da na sredini terena okružen četvoricom doda za Milera, a ovaj za Cirbesa i tada su svi bili svesni da je Crvena zvezda ostvarila pobedu.

"Zamalo da ispadnem tragičar, ali na sreću nisam. Drago mi je da sam uspeo da nađem adekvatno rešenje, da sam izašao iz svih problema i da smo na kraju uspeli da dobijemo", kazao je Jović.

Taj detalj mu je ostao posebno urezan u pamćenju.

"Normalno da mi je lakše što smo pobedili. Pojeo bih se živ u svlačionici, verovatno i sutradan. Igrali smo ceo meč kako treba i da zbog dve greške izgubiš ovako važan i težak meč... U pitanju je i karta za Top 16... Sigurno mi ne bi bilo lako da nismo pobedili", iskren je bio Jović koji je meč završio sa 13 poena.

Može li da se seti završnice?

"Završnica? Mogu da se setim od svoje poslednje greške, pa do onog udvajanja na centru i zakucavanja Kvinsija Milera, to je ono čega se sećam."

O rezultatima u grupi?

"Još ništa konkretno nismo uradili, jer nam ostali rezultati ne idu na ruku, moramo da dobijemo Bajern, ali o tom - potom. Imamo Krku, posle toga i Fener. Ima još vremena do Bajerna", kaže on.

Vratio se i Markus Vilijams sa kojim je igrao i prethodne sezone.

"Sigurno da je lakše sa Markusom. Odigrao je i on 15- 20 minuta danas veoma kvalitetno i sigurno će mu trebati vremena. Jesu principi isti, ali su nove akcije, tako da očekujem da će već od Krke biti onaj stari", završio je Jović.

Učlanjen(a)
01.12.2015
Poruka
254
Markus Vilijams posetio fudbalere na treningu!
Fudbaleri Crvene zvezde bili su veoma iznenađeni kada se na poslepodnevnom treningu pojavio i košarkaš Crvene zvezde, Markus Vilijams.

image.jpg

Plejmejker koji je nakon duže pauze u petak, 04. decembra, ponovo obukao crveno-beli dres i bio jedan od zaslužnih za veliku evroligašku pobedu Crvene zvezde protiv Himkija, poželeo je da poseti prostorije fudbalskog kluba.

Mnogi fudbaleri našeg kluba prate i košarku, te su redovni posmatrači utakmica KK Crvena zvezda. To nije promaklo ni Markusu Vilijamsu, pa je američki košarkaš, koji je postao jedan od miljenika Zvezdine publike, rešio da obiđe svoje kolege iz fudbalskog kluba i poželi im mnogo sreće u utakmici protiv Čukaričkog koja je na programu sutra (nedelja, 06. decembar).

Markus Vilijams je posmatrao trening crveno-belih, potom obišao i svlačionice prvog tima. Razgovaralo se o sinoćnjoj utakmici protiv Himkija, kao i o narednim izazovima koji čekaju obe sportske sekcije SD Crvena zvezda. Takođe, Markus je posetio i Zvezdinu prodavnicu koju nije napustio praznih ruku.

image.jpg

Natrag