Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pola svetske elektronike rade kinezi - sve baterije za mobitele su MADE IN HONG KONG!
80% svetske industrije elektronike je u kini.
Zašto onda ne bi mogli napraviti i dobre a cenom za nas povoljne mobitele (čitaj: jeftine a dobre kopije)!?
Pozdrav narode...
Oko tri meseca imam kopiju Nokie E71 TV nini.Super je sluzila dok nije stradao zvucnik a to mojom greskom.Trenutno radi samo vibracija kad neko zove a tv,radio i mp3 uopste nema ton.
Zna li neko gde se moze naci taj zvucnik i popraviti telefon?
PS Ovde u Podgorici niko"nema delova"
anycool 518 tv. dugme za kameru saatrane blokira telefon, posle duzeg koriscenja, neradi ni to dugme, neradi pojacavanje cvuka. sad kad mi je pao , slomisam displej koristi kao kao i ranije. za te pare nevredi.
imali ko iskustva sa v898?
vidio sam strasnu ponudu na pandawill za thl w11 kao u pola cijene bio juce ali nisam siguran da je to istina. Tj. nisam siguran da su im uopste istinite dnevne ponude.
Inace skupljam za zopo c2
Kupio sam cubot gt99 na banggood.com za 139,99 US$ s kuponom od 10 $. Mnogo ljudi ga je kupilo, pouzdana stranica kao i Pandawill.
Mobitel je vrhunski za te pare. Ako će netko kupovati na banggoodu, nek mi se javi na pp da mu dam kupon za 10$ popusta.