Katolicizam i njegovi plodovi

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Katoličku dekandentnu državu Filipini pogodilo nekoliko stotina zemljotresa, a Venecuela napala Gvajanu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nego slape, kako komentiraš ovu vijest

Ovako:

Prvo. Njemački katolici ovako u svemu ponavljaju djelo otpadnika od Kristove crkve Martina Luthera prije pet stoljeća, koji je na koncu život skončao objesivši se u svojoj spavaćoj sobi.

Drugo. Ispunjavaju se Isusove proročke riječi, koji ovako svoje upozori:

Lk 18,8: Kažem vam, ustat će žurno na njihovu obranu. Ali kad Sin Čovječji dođe, hoće li naći vjere na zemlji?

P.S. Treće. Auuuuuu, ne bih ti nikako bio ‘u koži’. Treba otići ‘na porciju go*vana na Index’.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Sam papa veli da su sjemeništa puna pederčina

I u Kristovu Crkvu će sotona ući i zagaditi je, apostol Pavao na više mjesta o ovome proriče. Dakle, ovo nije dokaz da Katolička crkva nije Kristova, nego upravo suprotno - ovo je dokaz da jest.

Osim toga, je li sada vidiš koliki ste vi subotari đavliji lažovi, tvrdeći da je Katolička crkva davno otpala, jer da je to istina onda je sotona ne bi danas napadao pokušavajući je 'popederiti'.

Razum ti baš nije za neku pohvalu.

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Hajd da ne ulazimo u temu zasto je papa uzvisen na razinu bozanstva, ali gdje ovo stoji u Bibliji, da li je Petar određivao kako će se ko odjenuti kad bude dolazio kod njega?!

Evo komentara ljudi sa facebook na ovaj članak

Kolko znam iz Biblije Isusu su prilazili i gresnici i siromasi .
Postujem Vatikan i ovaj Papa je srusio mnoge predrasude posjecujuc zatvorenike ,pranje nogu zatvorenicama ,jede u menzi sa svećenicima ,respekt Papi Franji
1f44d.png

No Vatikan je uveo puno toga sto treba ukinuti.

tako je, kakve privilegije ako smo smo svi isti pred Bogom.....na žalost, crkvena povijest je pokazala upravo suprotno kao i ovo pravilo nošenja bijelog....

Mene Isus primi u odjeći u kojoj sam u tom trenutku! Hvala divnom Gospodinu našem Isusu Kristu
1f64f.png
Hvala Duhu Svetomu ,koji obznanjuje i sve pokreće! Hvala Bogu Ocu Stvoritelju,koji nas neizmjerno ljubi

Meni je smiješno da Vatikanski zakon dozvoljava sex sa djevojčicama veš sa 12 godina
Pametnom dosta tko je sotonski Vatikan

Čovječe svatite da je Vatican u Herezi ! Krivonauku. Nepravdama itd. Čuj samo sedam žena može doči pred Papu u Bijelom ista nepravda kao Švicarska garda.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sam papa veli da su sjemeništa puna pederčina

Nisam ulazio neko vreme, onda udjem i vidim da se nista promenilo nije :) .

Imam jedno pitanje, za Slapa, za Kainosa i za ostale.. Jel vi volite jedni druge? Da li sledite Hrista koji je ucio kako pobediti greh, jel primenjujete to u svom zivotu?

Natrag