Katolicizam i njegovi plodovi

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
974
KANADSKA domorodačka zajednica objavila je kako su ispod još jedne škole, treće po redu, pronađena 182 neoznačena groba.

Grobovi su pronađeni ispod škole St. Eugene's Mission kojom je Katolička crkva upravljala od 1912. do početka 1970-ih. Nakon toga je zgrada prenamijenjena u odmaralište i kockarnicu s terenom za golf, piše CBC.

>> Crkve u Kanadi gore, pronađeno je tisuću dječjih grobova. To je možda tek početak

Podsjetimo, krajem svibnja su u Kanadi pronađeni ostaci 215 djece, neke stare tek tri godine, zakopani na mjestu nekadašnje škole za domorodačku djecu. Riječ je o učenicima škole Kamloops Indian Residential School u Britanskoj Kolumbiji, zatvorenoj 1978., a njihovi su ostaci pronađeni uz pomoć posebnog radara.

"Uspjeli smo potvrditi ono što je naša zajednica otprije znala", kazala je tada o otkriću čelnica domorodačke zajednice Rosanne Casimir.

92a54f0d-a46b-4094-9a88-cf744edb58f2.jpg


750 grobova ispod katoličke škole u općini Marieval​

24. lipnja je domorodačka zajednica objavila otkriće novih 750 neimenovanih grobova na mjestu nekadašnjeg internata, što je ponovo šokiralo Kanadu razotkrivši djelić kalvarije koju su prolazila djeca autohtonog stanovništva u katoličkim školama.

"Istraživanja smo počeli georadarom 2. lipnja i do jučer smo pronašli 751 neobilježen grob", rekao je čelnik Cadmus Delomre. Riječ je o novom otkriću u općini Marieval na zapadu zemlje.



"To nije masovna grobnica, to su neidentificirani grobovi", rekao je i objasnio: "Neki su možda i mogli biti identificirani, no predstavnici Katoličke crkve uklonili su nadgrobne ploče."

Priopćenjem se oglasio i premijer Justin Trudeau rekavši da Kanada mora izvući pouke iz svoje prošlosti i krenuti putem pomirbe.

8ff270eb-fb5c-4f96-bff9-e32affb364ac.jpg


Djecu su silovali i zlostavljali​

Iskapanja oko nekadašnje škole u Marievalu počela su krajem svibnja nakon otkrića ostataka 215 učenika zakopanih na mjestu nekadašnjeg internata za djecu autohtonog stanovništva Kamloops u Britanskoj Kolumbiji, najzapadnijoj pokrajini Kanade.

Predsjednik Federacije suverenih autohtonih nacija Saskatchewana Bobby Cameron osudio je zločin protiv čovječnosti i agresiju protiv autohtonih naroda.

"Jedini zločin koji su oni počinili jest što su se rodili kao autohtoni stanovnici", rekao je i pozvao Crkvu da surađuje u istrazi.

"Pronaći ćemo još ostataka i nećemo se zaustaviti sve dok ne pronađemo ostatke sve djece", kazao je.



4c4d105c-c1f4-4ed5-8dae-ddd15e5f0674.jpg


Oko 150.000 djece amerindijanaca, mestisa, eskima bilo je prisilno izdvajano iz svojih obitelji i zatvarano u 139 internata diljem zemlje gdje su im prekidali svaku vezu s roditeljima, s materinskim jezikom i kulturom. Takva se praska provodila sve do kasnih 90-ih godina. Mnoga su djeca bila izložena zlostavljanju, silovanju i pothranjenosti, u onome što je Komisija za istinu i pomirenje 2015. nazvala kulturnim genocidom.

Zapaljeno nekoliko crkava​

Otkriće je izazvalo golem šok u Kanadi i bivši polaznici dobili su priliku da progovore o užasu koji su prošli. U internat Marieval na istoku Saskatchewana dovodili su autohtonu djecu od 1899. do 1997., a dvije godine poslije je srušen. Za televiziju CBC bivši štićenik internata Marieval Barry Kennedy ocijenio je da je to otkriće tek vrh ledenog brijega.

"U tim smo školama iskusili silovanje. Iskusili smo nasilne udarce. Iskusili smo stvari koje se u našim obiteljima nisu smatrale normalnima", rekao je.

Nekoliko dana nakon otkrića grobova ispod škole u općini Marieval, u Kanadi je zapaljeno nekoliko katoličkih crkava izgrađenih na teritoriju na kojem živi autohtono indijansko stanovništvo.

Vatrogasni dužnosnik izjavio je kako vjeruje da je u podmetanju požara korištena zapaljiva tekućina te da "sve indicije upućuju na to da je (požar) podmetnu".

HTML:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/pronadjena-182-groba-ispod-jos-jedne-katolicke-skole-za-djecu-u-kanadi/2287432.aspx
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Opet pokolji u Meksiku, preko 100 mrtvih u danu. Vješaju ljude na nadvožnjake, kidaju glave.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
OBJAVLJENI su rezultati rada neovisne komisije koja je godinama istraživala seksualna zlostavljanja djece koja su u Francuskoj počinili svećenici i ostali službenici Katoličke crkve.

Jean-Marc Sauve, koji je na čelu neovisne komisije, rekao je da su katolički svećenici od 1950. seksualno zlostavljali oko 216.000 djece, javlja AP. Kad se tome pribroje žrtve zlostavljanja koje nisu počinili svećenici, nego druge osobe povezane s crkvenim institucijama poput katoličkih škola i domova, dolazi se do brojke od 330.000 zlostavljanje djece.

Oko 80% žrtava su muškog spola.

"Posljedice su jako ozbiljne. Oko 60% žrtava je kasnije imalo velikih problema u privatnom i seksualnom životu", rekao je Sauve.

INDEX
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.249
Na ovo cu reci samo jedno:

"A sto vidis trun u oku brata svog, a brvna u svom oku ne primecujes..."


I dodacu ovaj smajli, koji vas prikazuje:

:smisi:
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107

Luciferov hram – u srcu Vatikana​


Luciferov hram

Je li moguće da se Luciferov hram i prijestolje nalazi u samom srcu Vatikana?
Rimokatolička crkva nije samo nekršćanska, već ANTI-kršćanska. Vatikan kojeg vode luciferijanska tajna društva, zapravo je hram Antikrista. Koriste imitatorsku magiju kako bi vas uvjerili da je to mjesto gdje prebiva Bog, dok je zapravo nastamba babilonskih bogova. Zašto toliko obiluje poganskom simbolikom? Zato što priprema put Antikristu. Čak i korijen latinske riječi „pontifex“ znači most. Cijela postava Vatikana je takva da odaje počast Babilonu. Zašto mislite da konstantno odražavaju i kopiraju babilonski poganizam? Religija koja je povezana s jezuitima i tajnim društvima. Papa Franjo je prvi jezuitski papa u povijesti. Vatikan priprema scenu za Novi svjetski poredak i jednu svjetsku New Age religiju. Kao što je Božji prorok Ivan Krstitelj pripremao put Kristu, tako Lažni prorok priprema put Antikristu.
Izjava jezuita Adama Weishaupta: „Ponosim se što sam poznat u svijetu kao osnivač iluminata.“
Jedna od najvećih prijevara u cijeloj toj kršćanskoj maskaradi jest da je crkva izgrađena na svetom Petru. Novi zavjet nigdje ne navodi da je Petar uopće bio u Rimu. Pavao je bio u Rimu, Petar nikad nije bio u Rimu (1. Pt 5,13; Kol 4,10; Fil 1,24).

Rimokatolicizam je gnostička religija. Naravno, u toj crkvi ima iskrenih vjernika koji traže Boga i vjeruju u Kristovo evanđelje, ali će ih Duh Sveti ubrzo nakon spoznaje izvesti van. Zato nas Bog upozorava:​

„Izađite iz nje, puče moj, da ne budete suzajedničari grijeha njezinih i da ne primite od njezinih pošasti!“ /Otkrivenje 18,4
Duh Istine u nama se jednostavno protivi tom lažnom religioznom sistemu štovanja. Ako se ne želite slijevati niz široki put propasti ujedinjenih lažnih religija, onda izađite iz tih poganskih sistema.
„Neka vas nitko ne zavede ni na koji način; jer taj dan neće doći ako najprije ne dođe otpad i otkrije se Čovjek grijeha, Sin propasti, koji se protivi i uzdiže sebe iznad svega što se zove Bog ili svetinja, tako te i u hram Božji kao Bog sjedne praveći se da je Bog.“ /2. Solunjanima 2,3-4
Pogledajte samo Baziliku sv. Petra. Ta vrata nisu sagrađena za ljudska bića. Prijestolje unutra nije sagrađeno za veličinu ljudskog bića. Najveće prijestolje na svijetu nalazi se u srcu Vatikana.
„Jer široka su vrata i prostran je put koji vodi u propast, i mnogo ih je koji na njih ulaze.“ /Matej 7,13

Lažna vrata koja vode u propast su široka, a vrata koja vode u vječnost s Bogom su uska. Krist su ta uska vrata i malo je onih koji ga pronalaze.​

Je li moguće da je prijestolje izgrađeno za nefila, diva, vanzemaljca koji će biti Antikrist? Iznad prijestolja je portal sa simbolom duha Antikrista. Lažno prosvjetljenje, Duh koji okrunjuje Tamuza, prijestolje usred oblaka kao neka lažna kopija vanzemaljskog dolaska. Inverzija, replika Kristovog dolaska u oblacima i Novog Jeruzalema. Kad malo bolje pogledate prijestolje, vidite da ilustrira mrtvu ovcu. Ovce inače predstavljaju prave kršćane koji neće biti dio ove velike prijevare.

U Otkrivenju nam se kaže da će Zvijeri/Antikristu biti dana vlast da čini velika čudesa.​

„I ona čini znake velike: čini pred ljudima da i oganj silazi s neba na zemlju.“ /Otkrivenje 13,13
Još jedan zanimljiv detalj u Vatikanu je tzv. fascio (svežanj, snop pruća sa sjekirom), koji je u starom Rimu bio simbol držanja, vlasti, moći i pravde. Također je simbol fašizma. Poruka koju prenosi jest da je jedan prut (čovjek) lomljiv i slab, ali kao snop (zajednica) jak i održiv. Ideologija jedinstva koja dolazi od fašističkog režima. Time sama priznaje da je odgovorna za milijune ubojstava kroz povijest svih onih koji su se protivili. Ta suradnja Vatikana i nacističkog režima svima je poznata. Nije nešto što se skrivalo. Vatikan je blagoslivljao holokauste.
Alojzije Stepinac je jednom izjavio: „Bog nam je dao Adolfa Hitlera.“
„Eto, vi se pouzdajete u lažne riječi od kojih nema koristi. Zar ćete krasti, ubijati i činiti preljub, te lažno prisezati i paliti kȃd Baalu i ići za drugim bogovima kojih ne poznajete, a onda dolaziti i stajati preda mnom u ovome Domu koji se mojim zove imenom i govoriti: ‘Izbavljeni smo’ — da biste opet činili sve ove gnusobe? Zar je ovaj Dom, koji se mojim zove imenom, u vašim očima špilja razbojnička? Gle, i ja to vidim’, riječ je GOSPODNJA.“ /Jeremija 7,8-11

Sve što se događa u Rimokatoličkoj crkvi vidimo kao inverziju i blasfemiju na koju smo upozoreni u Bibliji. Sve ono što nam Bog kaže da ne činimo tamo se čini.​

„Zato što su me ostavili i otuđili ovo mjesto i na njemu palili kȃd drugim bogovima kojih nisu poznavali ni oni ni očevi njihovi ni kraljevi Judini; i što su ovo mjesto napunili krvlju nedužnih.“ /Jeremija 19,4
Tu je i simbolika držanja ukrštenih ključeva u rukama svetog Petra.
„I dat ću ti ključeve kraljevstva nebeskoga, pa što god svežeš na zemlji, bit će svezano na nebesima, a što god razdriješiš na zemlji, bit će razdriješeno na nebesima.“ /Matej 16,19

Papa zaista ima ključeve, ali ne nebeskog kraljevstva, već s druge strane vrata pakla.​

„Ali jao vama, knjižnici i farizeji! Licemjeri! Jer ZAKLJUČAVATE kraljevstvo nebesko pred ljudima; ta vi ne ulazite niti onima koji ulaze dopuštate ući.“ /Matej 23,13
Još jedna teška, ako ne i najteža, blasfemija je božica sa svijetom pod svojim nogama. Prikazuje biblijsku Mariju kao ženu koja je slomila zmiji glavu i drži svijet pod svojim nogama. Kao što u panteizmu postoji mnogo božanstava, isto tako je Vatikan pun lažnih bogova i naviještanja rođenja Antikrista.

Svi putevi vode u Rim, a samo jedan put vodi Bogu – a to je Isus Krist. /Ivan 14,6​

Dok svijet i lažne religije čekaju Antikrista, mi čekamo Krista. Ako ne poznajete Krista, vjerovat ćete lažnim prorocima koji vam naviještaju Antikrista. Do dolaska Antikrista toliko ćete biti obmanuti i pripremljeni da ćete biti uvjereni da je Antikrist pravi Krist. Zato sada već zazovite Krista i upoznajte istinu, tražite ga dok se još može naći. Laž možemo raspoznati jedino ako poznajemo istinu.
„Ako vam tko tada rekne: ‘Gle, Krist je ovdje ili ondje’ — ne povjerujte! Jer ustat će lažni kristi i lažni proroci i izvodit će velike znake i čudesa da, bude li moguće, zavedu i izabranike. Eto, prorekao sam vam. Reknu li vam dakle: ‘Evo, u pustinji je!’, ne izlazite; ‘Eno ga u ložnicama!’, ne povjerujte!“ /Matej 24,23-26
 
Natrag
Top