Katolicizam i njegovi plodovi

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Monsinjora mi nisi pojasnio. A citirao sam ga....ako si otvoren za diskusiju, izvoli pojasni nam o čemu govori tačno. Za šta se to izvinjava domorocima iz Kanade

Nema detalja, ništa ne mogu reći. Nisam pederski laprdan k'o ti. I tebi bi bilo bolje da jezikom ne mlataraš k'o lopatom. I mogu ti reći da ti braco tripan ima veću lopatu od tebe, ali uz još malo vježbe stići ćeš ti njega.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
"Papa Franjo doputovao je u Edmonton u Kanadi kako bi svojemu 37. apostolskom putovanju u inozemstvo utisnuo osobni pečat 'pokorničkog hodočašća'. Pokajnički pohod Kanadi, gdje Papa traži oprost u ime Boga i čitave Katoličke crkve, upriličio je zbog nezamislive okrutnosti i nekršćanskih postupaka koje je njegova vjerska ustanova dulje od stotinu godina činila kanadskim urođeničkim narodima i njihovoj djeci: otimajući ih od obitelji i izvrgavajući ih zastrašujućim asimilacijskim i zlostavljačkim postupcima koji su rezultirali desecima tisuća smrti nevinih bića."

Šta kažeš za ovaj teskst iz onoga što je Tripo naveo?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Šta kažeš na ovaj tekst:

"Zbog sramotnog ponašanja tih članova Katoličke crkve tražim oproštenje od Boga i želio bih vam reći od srca da sam jako povrijeđen", kazao je na talijanskom. "Pridružujem se u isprici svojoj braći kanadskim biskupima", dodao je papa.

Ovo je od 1.aprila

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Šta kažeš na ovaj tekst:

"Zbog sramotnog ponašanja tih članova Katoličke crkve tražim oproštenje od Boga i želio bih vam reći od srca da sam jako povrijeđen", kazao je na talijanskom. "Pridružujem se u isprici svojoj braći kanadskim biskupima", dodao je papa.

Katolici nisu bezgrešni kao vi subotari, i katolici se kaju za svoje grijehe. Za razliku od katolika, na primjer, vaša proročica pijandura EGW Boga čak prikazuje kao opsjenara i optužuje ga da vara ljude. Tako ona tvrdi da je "Bog svojom rukom zaklonio neke brojeve" kad je Miller računao datum Isusova dolaska, pa je Miller zbog toga i pogriješio. Nije Miller, prema vašoj proročici, pogriješio jer se bavio đavlijim poslom, nego je pogriješio jer mu je "Bog prevarant" zaklonio brojeve pa je krivo izračunao.

Natrag