- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Kako je danas propali proroče, proroče koji govoriš u drskosti?
Prošao rok tvoje "proročke najave" da će Bog vidljivo objaviti "svoj Zakon" i posebno vidljivu subotu u tome zakonu. Vidi dolje.
Pogledajte prilog 141519
Vidiš li gore uokvireni datum - 23.03.2021. ??? Jutros ti je istekao zadnji rok objave koju si najavio, isteklo je punih 46 dana. Što se dogodilo da Bog kasni? Da nije kakvo nevrijeme oko Oriona? Je li Jelena trebala doći s Bogom na oblacima, a možda je u samoizolaciji zbog korone? A tko opet zna cijepe li se uopće gore. Daj vidi "di je Bog zaglibio".
Hmm, zašto li me ovo ne čudi? Ah, da, tako je subotnje "obožavanje" i započelo. (Raselovci malo, malo malo pa određuju datume)... Sada će, ako već nije stići "obaveštenje" slično onom koje je i izrodilo EGWizam (Bog, koji za njih očigledno je, to nije, ide da čisti Svetinju nad Svetinjama.)
Sada se možda "objava" pojavi u vidu "zakazala je crkva", ili šta im već padne na pamet u "razočarenju" i istraživanju Pisama
Tako brzo? Pa, jesi li nalijepio nove plakate po Beogradu?
Koliko sam mogao da vidim nije....
PS, Slape, najveći egomanijak na ovim prostorima ("ivica" - kradljivac identiteta) svom bratu po "vidovitoj" , spočitava Ego.... Mislim. šta reći a ne zaplakati od smeha...
ovako:
Poslednja izmena: