- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Zašto si na čovjeka nasrnuo samo zbog toga što se složio sa mnom i ponovio moju tvrdnju??????Zašto onda nisi nasrnuo na mene i mene napao? Evo, ponovit ću, pa nasrni na mene, izvrijeđaj mene. Dakle, Katolička crkva nije nigdje dominantna, dapače, propovijedanje Katoličke crkve i katolici svugdje su progonjeni.
Nasrnuo je na mene? Upravo zbog takvih stvari je on na ignore.
Nisam naime izneo ništa neistinito. Pogledajmo samo medije i njihov jezik, odnos prema Crkvi, prema vernicima... Napadi, kako od sekularističkih političara, akademskih institucija, tako i od klanjaoca Sola Scriptura.
Da ne govorim o tome da niko nigde i nikada nije bombama raznosio ni jednog jedinog EGWistu, ili bilo kog drugog sledbenika Luterovih Sola, kao što je to urađeno sa Katolicima na Uskrs u Šri Lanci.
No, sve to, i napadi i terorizam, i doslovni, što prikriveni, što javni progon, ne predstavljaju ništa sledbenicima "duha proroštva" iz Mejna USA. Oni naime ne vide ništa sem onoga što im je rečeno da vide i što im odgovara.
Jednostavno zatvaraju oči pred činjenicama, spremni da doslovno iskoriste sve u širenju otrovne mržnje prema Crkvi koju bi u svojoj oholosti hteli da zamene svojim kultom. Jer to je u stvari jedini i isključivi razlog njihovih napada na Crkvu. Da se prikažu "pravednima" u očima svojih žrtava, a svoju laž prikažu kao istinu.
Žao mi je, ali ima onih koji hvala Bogu, još uvek nisu dozvolili da ih "milovanje" ušiju "duha proroštva" zavede u toj meri da dopuste sebi kognitivnu disonancu.