Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Navedi, koje tvoje slobode su zlo?
Navedi ti meni, koje moje slobode su dobro? Osim verskih sloboda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Navedi, koje tvoje slobode su zlo?
Navedi ti meni, koje moje slobode su dobro?
svačije slobode se moraju poštovati.
U suprotnom, Mire, vraćanje u srednjovekovni poredak je na vratima.
Na to pitanje ćeš dobiti odgovor kada sebe zapiaš koje sve slobode imaš
A onda samo primeni to na druge i biće ti jasno da trebaš da isti princip primeniš na svakaga
A zašto sloboda nije data onom slastičaru da odbije napraviti "svadbenu tortu" onoj dvojici tvojih pedera?
POREKLO RIMOKATOLIČKE I PRAVOSLAVNE CRKVE
Tradicionalne crkve Rimokatolicizma i Pravoslavlja su nastale sa početkom druge polovine 2 veka, kada se u prvoj Hristovoj crkvi dogodio veliki otpad.
A on je bio prouzrokovan ustankom Jevreja protiv Rima 132 godine nove ere - pod vodstvom Simona Bar Kohbe ( zvezda ).
Ovaj ustanak je ugušen od strane Rima, što je dovelo do opšteg progonstva Jevreja, koje je zahvatilo i prvu Hrišćansku crkvu.
Da bi izbegle progonstvo - lokalne crkve u Rimu ptave kompromis sa Rimom, i odriču se pojedinih tačaka Hristove nauke, i prihvataju određene mnogobožačke filozofije, što je dovelo do velikog otpada od prve Hristove crkve.
Evo ja ne znam ni za jednu slobodu koju imam. Ti mi reci koje su to slobode?
Meni je malo čudno to da si ti zagovornik cjepiva, barem gledajući povijest adventizma.Na to pitanje ćeš dobiti odgovor kada sebe zapiaš koje sve slobode imaš. A onda samo primeni to na druge i biće ti jasno da trebaš da isti princip primeniš na svakaga, svačije slobode se moraju poštovati.
Adventisti su prije bili zagovornici zdravog života i prirodne medicine. Navodno adventističke bolnice nisu trebale biti nešto kao ostale bolnice već lječilišta koja se temelje na prirodnoj medicini.