Katolicizam i njegovi plodovi

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ostavljam vas vašoj kaljuži i smeću, da se kupate u njemu, očigledno vam je lepo u tome.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Cisto pljuvanje, kaljuza, smece..
Najbolje je sto dokazuju svima kakva im je nauka, 'versko- huskacka', samo huskaju ljude da zamrznu crkvu..

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Cisto pljuvanje, kaljuza, smece..
Najbolje je sto dokazuju svima kakva im je nauka, 'versko- huskacka', samo huskaju ljude da zamrznu crkvu..

Naravno da dokazuju. Vidi, namera koja stoji iza njihovog ponašanja uopšte nije prikrivena.

Naime, sav taj pljuvački, zlobni, i slobodno ga mogu nazvati mračni diskurs, "zabrinutih za naše spasenje" prozelita kultova nastalih na prihvatanju Milerove laži, ima samo jedan i jedini cilj, da huškanjem ljudi na mržnju prema Crkvi, iste dovede u njihov tor. Tačnije, da se kult nastao na laži, lažno "evanđelje", prikaže kao jedina istina.

Upravo iz tog, razloga, sa njima ne sme, niti može biti normalnog razgovora.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Dobro si priznao da ne zelis normalno da razgovaras.
A kako da normalno razgovaras sa nekim ko ti Papu nazove 'djavolom'? Neces li onda i ti njegovu prorocicu nazvati 'vesticom'?

Dakle, nije da neko ovde ne zeli normalan razgovor sa vama, prosto vi stvarate situaciju da takav razgovor nije ni moguc!

Ovakve izjave predstavljaju nista drugo do sirenje 'verske mrznje', a o tome dovoljno svedoci cinjenica da je u jednom trenutku Taramana bio banovan a njegova tema o Elen White 'vestici' zatvorena!

Znaci promenite nacin diskusije, kaznite one koji kod vas podsticu versku mrznju, i tek onda mozete ocekivati da i mi kaznimo one sa nase strane. Dotle nemojte ocekivati bolji tretman. Dobicete isto ono sto vi radite nama!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Znaci promenite nacin diskusije, kaznite one koji kod vas podsticu versku mrznju, i tek onda mozete ocekivati da i mi kaznimo one sa nase strane. Dotle nemojte ocekivati bolji tretman. Dobicete isto ono sto vi radite nama!

Od toga nema ništa. Jer ne zaboravi da je njihova "teologija" zasnovana na tome da se drugima nabijaju na nos svakojake gluposti, a oni sami predstave kao ispravni i pravedni.

Shodno tome, ono na šta ih ti pozivaš je nemoguće, jer bi predstavljalo odricanje od samog "duha proroštva" i osnova njihove "vere".

Isto tako, nemoj očekivati da neko sa druge strane uopšte i pomisli da njima da za pravo bilo šta, jer bi i to isto značilo odbacivanje Istine zarad "normalne diskusije".

Dakle, sve dok adventisti, džehovisti, ovi ili oni budu sebe predstavljali kao autoritet za bilo šta, a pritom taj navodni autoritet dokazivali svojim verovanjima (inače plodovima ljudskog uma) , osnaženim pljuvanjem po drugima (papa antihrist, pravoslavci pijanice, žderači i pagani. Vampiri i kanibali, ovakvi i onakvi), normalne diskusije nema.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ajde ne pravi se tu molim te! Sad cu ja da trazim tvoje precizne reci, izjavljivali ste sve i svasta o Papi, Kainos je skoro izjavio da nosi na kruni 666. Ne radi se ovde o tebi licno. To je vasa teologija, versko huskacka!

To jeste ucenje vecine protestantskih crkava proisteklo iz biblije, da je papstvo Antihriscanska organizacija, a papa Antihrist.
To je ucenje i jednog dela Pravoslavne crkve.

Sto se tice papine krune, na njoj nikada nije pisao broj 666, ali postojala je kruna ciju fotografiju sam ja svojevremeno prilozio, na kojoj ispod rubina pise "VICARIVUS FILII DEI" koji racunanjem daju zbir 666.

Natrag