Kašnjenje

Član
Učlanjen(a)
06.09.2010
Poruka
15
Kakav je vaš stav prema kašnjenju?Da li mislite da je to nešto urodjeno u ljudima što se ne može korigovati?Ili mislite da je to čisti bezobrazluk i nepoštovanje?Da li ste od onih koji često kasne?

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Komocija, neodgovornost, bezobrazluk, nepoštovanje.

Nikad ne kasnim, uvijek ranije krenem.

Ali ako se baš nešto nakrivo desi, to je oprostivo, i drugom, i meni.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ne volim da kasnim a i ne volim da cekam. Uvek moze da se krene na vreme.

Jedino ako je zastoj u saobracaju pa mi ta osoba javi razlog kasnjenja.

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Licno ne volim da kasnim...
ali uvek postoji ''visa'' sila po neki put...

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Ako postoji opravdani razlog, zasto druga osoba kasni, onda se ne ljutim..ali ako to radi stalno, onda me to bas nervira....Sto se mene tice, ne volim da kasnim nigde, zato uvek krenem ranije ......

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ne volim da kasnim nigde ..uvek krenem na vreme eee sad ako se nesto ne predvidjeno desi..pa..i to je za ljude.Inace mislim da onaj ko stalno kasni jeste bezobrazan i neodgovoran..cisto ne postovanje ..onoga ko ceka..:)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Kašnjenje je ne poštovanje onoga koji čeka. Jednom ili dva puta se može tolerisati (objektivni razlozi), ostalo je čist bezobrazluk...

Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
44
Navika, ruzna. Najvise, mislim, usled nezrelosti i neodgovornosti. Moze da se koriguje, najcesce se to i desava. Zakasnjavanja usled neceg vanrednog i objektivnog se i ne racunaju. Poslednjih mesec dana (i vise) stalno kasnim na posao, namerno i planski, bas zato sto bar 80% kolega nikad nije na vreme dolazilo. Kad mi dosadi opet cu stizati na vreme. Ma veci mi je problem sto za sve ostalo uvek planiram i krenem malo ranije (sa rezervom vremena) ali stignem mnogo ranije pa se nacekam. Ne valja ni to.

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Nervira me kad neko kasni,a ja redovno kasnim,mislim da sam poceo da se menjam po tom pitanju,uvek krenem ranije,ali mi vreme prosto iscuri,kao da mi je sudjeno da kasnim.

Natrag