Kakve muškarce žene traže

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Znaš Re ja nikad, nikad ne bih napisala da je moj muž idealan - mislim, statistike kažu da na jednog mučkarca dolazi 5 do 7 žena i šta ako onih 5 što su ostale uskraćene kada sam ja uklonila Dejkija sa tržišta krenu da vide šta su izgubile? Ovako ja kažem dobar je, eto...

A naravno da Dejki nije normalan - samo lud muškarac može mene da oženi i ovoliko trpi (mada poznato je da ste vi muškarci laki - malo dobre kuhinje i mnogo dobrog seksa... ja ne kuvam loše ali više tipujem na onu drugu stavku):D:D:D

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Žene traže muškarce sa što debljim novčanikom. Sve ostalo je zanemarljivo. Ovaj ostatak nesrećnika koji nemaju para pokupe...da ne kažem kakve...

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Žene traže muškarce sa što debljim novčanikom. Sve ostalo je zanemarljivo. Ovaj ostatak nesrećnika koji nemaju para pokupe...da ne kažem kakve...

Eto ti sad ispadoh ja "da ne kažem kakva" a moj Dejki nesrećnik...

Ja stvarno neznam gde se vi momci krećete kad na takve primerke nailazite? Možda je nešto u vašem stavu? Već koja tema o ljubavi a vi odmah - lova, lova i lova...

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Marko,nemoj da generalizujes.Kao sto svi muskarci nisu isti nisu ni zene... :)

Hm, jesu i ne mislim da je tu išta ružno ili neprirodno. Baš sam juče sa društvom (i muškim i ženskim zajedno) razgovarao na tu temu i složili smo se da je tako, ne samo iz naših iskustava, nego generalno. Mada je Milenčica u pravu, nisam trebao to ni da spominjem...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Hm, jesu i ne mislim da je tu išta ružno ili neprirodno. Baš sam juče sa društvom (i muškim i ženskim zajedno) razgovarao na tu temu i složili smo se da je tako, ne samo iz naših iskustava, nego generalno. Mada je Milenčica u pravu, nisam trebao to ni da spominjem...

Kao da si jednu naciju generalno okarakterisao iz onoga sto ti (i tvoje drustvo) znate o nekom delu pripadnika te nacije.Da li je ruzno ili ne...Mene konkretno ne vredja ali mislim da nisi u pravu.;)

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Postoji realna opasnost da još nešto surovo istinito napišem a samim tim i uvredim nekoga a to mi, naravno, nije cilj. Tako da o ovoj temi više ništa neću komentarisati.

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Iz mog iskustva, sretnije veze (i brakovi ) su upravo oni gde nema previše love... Znači društvo u kom se ja krećem (većina su umetnici i intelektualci - znači malo para i puno duhovne lepote) lova nije u opšte primarna.Tačno je da lova olakšava neke stvari ali nije presudna... Kada sam bila mala u komšiluku je živeo tada poznati fudbaler - love koliko hoćeš ali tuče i srče do kolena...Mislim da ako ako verujemo u to da je lova presudna, onda će ona i da dominira našim životima...Ako par ne nalazi zadovoljstvo u malim stvarima ni sva lova im neće pomoći, a opet, ako ih samo lova čini sretne onda oni nisu dobar par...

Možda sam ja ipak negde u duši idealista...Ili sam samo staromodna...

Natrag