Kakva je veza između Luthera, Adventista sedmog dana i Hitlera?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Onda cela istorija laze, i cela Srpska zajednica i drzava..

Ja nisam nacionalista, ali ti vredjas i pljunuo si na ceo Srpski, Jevrejski, i Romski narod, koji obelezavaju holokaust u Jasenocu, i drugim ustaskim logorima.

Kazi iskreno, jer svi oni lazu i grese?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Izbegavas istinu.

Tako ne moze.

A ti nemas dokaza da nisu prodavali meso.

Tako da si na nuli.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Izbegavas istinu.

Lažovi nisu svjedoci istine. A tvoj svjedok je sotonski lažov Srboljub Živanović. Dakle ti si notorni raznosač go**vana i trovatelj istine. Ti si potomak oca laži.

A ti nemas dokaza da nisu prodavali meso.

Prvo - Nemaš ni ti dokaze da nisi klao ljude i prodavao njihovo meso. Što ti je dokaz? Tripino svjedočenje?

Drugo - Za tvoju tvrdnju o klanju srpske djece i prodavanju njihova mesa, imamo dokaze da ovo tvrdi patološki lažov. Evo dokaza:

I na kraju još malo o Živanoviću. On u intervjuu tvrdi da izvesni Srbin iz Australiji, koji je kao dete bio zatočen u Jasenovcu i prisustvovao zločinu nad nepoznatim detetom koji je učinio nadbiskup zagrebački Alojzije Stepinac. Zna se pouzdano da Stepinac tokom svih ratnih godina nije otišao dalje od Jastrebarskog, a to je 40 kilometara od Zagreba! (Veljko Đurić Mišina)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti bi i Isusa nazvao lazovom, a to ces sigurno i uciniti kad ti otkrije istinu koja nije po tvojim gledistima.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sta si se zalepio za tog zivanovica.
Ima sijaset drugih izvora.

Celi narodi danas obelezavaju secanje na holokaust u Jasenocu.
Srbi, Izrael i Jeveji, Romi..
Svi, samo se ti pravis pametan, i sve njih smatras lazovima.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Ti si se za njega zalijepio, a ne ja.

Točno, puno je vas sotonskih lažova koji iznosite gadarije da su Hrvati klasi srpsku djecu, pa još više gadariju nad gadarijama da su onda meso te djece prodavali, ali svi vam 'izvorići' vode do patološkog lažova Srboljuba Živanovića kao glavne septičke jame u kojoj se napajate svi vi duhovno-moralne ništarije.

Celi narodi danas obelezavaju secanje na holokaust u Jasenocu.
Srbi, Izrael i Jeveji, Romi..
Svi, samo se ti pravis pametan, i sve njih smatras lazovima.

Ne pravim se ja pametan, nego si se ti pokazao raznosačem go**vana sotonskog lažova Živanovića. I točno, svi su lažovi koji kao ti ponavljaju Živanovićeve sotonske laži.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Znaš šta Laki, ja da sam na njegovom mestu odavno bih poentirao sa ovom naduvanom pričom o stradalima u Jasenovcu od 7000000-1200000 ali on ni to ne zna. Pratim vašu diskusiju, i imam svoj stav...neću sada ovde iznositi..ima puno iskreno naduvavanja u srpskoj istoriografiji oko tog broja(što naravno ne opravdava zločine u Jasenovcu koji su grozni ali...), ali opet kažem, on su uhvatio Srboljuba, i umesto da iznosi neke druge stvari on preneo priču na nivo ličnih obračuna sa tobom, Elen i u svom stilu ružnih reči i izraza.

Ni to ne zna da poentira i promaši čist zicer..ali prepuštam vama dalju diskusiju.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Znaš šta Laki, ja da sam na njegovom mestu odavno bih poentirao sa ovom naduvanom pričom o stradalima u Jasenovcu od 7000000-1200000 ali on ni to ne zna. Pratim vašu diskusiju, i imam svoj stav...neću sada ovde iznositi..ima puno iskreno naduvavanja u srpskoj istoriografiji oko tog broja(što naravno ne opravdava zločine u Jasenovcu koji su grozni ali...),

Misliš li ti da je istina da su ustaše klali srpsku djecu u Jasenovcu i prodavali njihovo meso u mesnicama, kako tvrdi Srboljub Živanović?

I drugo, poentiraj ti znalče, kad ja o ovome ne znam dovoljno. Što ti kažeš koji je broj žrtava u Jasenovcu?

ali opet kažem, on su uhvatio Srboljuba, i umesto da iznosi neke druge stvari on preneo priču na nivo ličnih obračuna sa tobom, Elen i u svom stilu ružnih reči i izraza.

Ni to ne zna da poentira i promaši čist zicer..ali prepuštam vama dalju diskusiju.

Za Srboljuba se uhvatio Laodikeja, a ne ja. Ja sam samo pokazao, to mi je dužnost pred Bogom, o kakvom se bolesnom i sotonskom lažovu radi. A jednak njemu postaje svatko, pa tako i Laodikeja, kad se na njega poziva i njegove laži iznosi. Tako da ne postoji dovoljno ružna riječ kojom se mogu opisati takvi raznosači go**vana.

I na kraju, ako ne misliš jednako kao Laodikeja i Srboljub, da su ustaše klali srpsku djecu i prodavali njihovo meso, zašto se puno ranije nisi umješao i upozorio brata da prestane ponavljati takve sotonske laži?

Natrag