Kakva je veza između Luthera, Adventista sedmog dana i Hitlera?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja nisam iz ludnice, vec upravo ovi vasi sunarodnici i braca po veri.
Jer to je upravo bolestan um na nacionalnom nivou, koji preovladjuje i danas u sumanutoj mrznji prema svemu Srpskom.

Ne svi.
Ima dobrih Hrvata.
Poput jedne Hrvatice koja se udala za jednog Adventistu.
Bili su skoro ovde u Srbiji.
Fina zena Hriscanka.

Kada su je Hrvati pitali u vreme ratova 90-ih da li bi htela da finansira domovinski rat protiv Stbije ( jer ima veliku penziju od pokojnog muza ), ona je odgovorila 'da je Hriscanka, i da je nikakvi ratovi ne zanimaju.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ko je opasan po okolinu to se vidi.
Od takvih kao sto si ti treba bezati na kilometre.
Pitanje da li uopste i imas prijatelje, ili nekoga u porodici sa kim se slazes.

Takve je moja majka nazivala "Gilipter"

Sto se tice mesa, ustase jesu klale i ljude, i zene, i decu.
A da li su prodavali njihovo meso - ja to nisam izjavio, vec sam citirao druge.
I nisam bio na toj pijaci da vidim.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A da li su prodavali njihovo meso - ja to nisam izjavio, vec sam citirao druge.

Citirao si druge da potvrdiš svoje teze i stavove. Dakle, kada citiramo druge, s namjerom da nam budu svjedoci, njihove riječi postaju i naše.

Zato te ponovo pitam, je li istina da su Hrvati klali srpsku djecu i onda u mesnicima prodavalinjihovo meso!?!?!? Ako tvrdiš da jesu, izvoli dati relevantan dokaz, jer sama tvrdnja luđaka Živanovića nije dokaz. Ili, ako odustaješ od te tvrdnje, što misliš kako pred Bogom izgleda ova tvoja "luđačko-demonska masturbacija".

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ustase jesu klali Rpsku decu.

A sve pored toga je manje bitno, jer sam cin klanja i ubijanja je bolest.

1665748420785.jpeg

Prilozi

• 1665748362415.jpeg
    1665748362415.jpeg
    15,1 KB · Pregleda: 0
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ustase jesu klali Rpsku decu.

Tko kaže? Raznosač go**vana Srboljub Živanović?

Tko je Srboljub Živanović?

Srpski povjesničar, Veljko Đurić Mišina, povodom intervjua "raznosača go**vana Srboljuba Živanovića", čija go**vna, vidjesmo, Laodikeja razbacuje i na ovom forumu, osvrće se i odgovara na intervju Srboljuba Živanovića objavljenog u Večernje novosti, 10. 4. 2016. godine.

Veljko Đurić Mišina: Ostavite se brojanja stradalnika u Jasenovcu

U kompleksnim vremenima, vladajuća elita zna da posegne za manipulacijom prostim narodom kako bi ga odbila od osnovnih životnih problema. U tu dobro pripremljenu igru obično „ubace“ igrače u čiji autoritet niko ne treba da sumnja. Poznato je da u takvim manipulacijama kao sredstvo najbolja služi istorija, odnosno pojedine ličnosti i događaji koji su, na određeni način, označili bitne prekretnice.

U tom kontekstu može se posmatrati i veliki intervju sa antropologom Srboljubom Živanovićem pod naslovom „Tito je sakrio istinu o Jasenovcu“ objavljen u Novostima 10. aprila na 3. strani!

Smatram da je sadržaj intervjua sa Živanovićem zloupotreba jedne veoma značajne teme i veliki promašaj iz mnoštva razloga, pa ostaje pitanje čemu je trebalo da posluži objavljivanje gomile netačnih podataka i proizvoljnih tvrdnji bez pokrića. Da bi ovu konstataciju dokazao, čitaocima nudim sledeće:

Srboljub Živanović, mladi asistent Zavoda za anatomiju Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, voljom i dozvolom visokih partijskih i državnih (znači i bezbedonosnih) struktura postavljen je za člana komisije zajedno sa Vidom Brodar (stručni saradnik Instituta za biologiju Univerziteta u Ljubljani) i Antonom Pogačnikom (asistent Antropološkog odseka Biotehničkog fakulteta Univerziteta u Ljubljani), koja je trebalo da vrši određena iskopavanja u Jasenovcu i Donjoj Gradini.

Nije nikakva tajna kako je posao iskopavanja tekao,
jer je izveštaj moguće pronaći u arhivskoj građi nalogodavca pomenutih radova. Ti izveštaji su dokaz da Srboljub Živanović u svojim tekstovima i intervjuima svesno obmanjuje javnost. Naime, „Izveštaj ekipe antropologa o nalazima pri iskopavanju grobnica na Gradini kod Jasenovca“ i „Izveštaj ekipe antropologa o nalazima pri iskopavanju grobnica ŽFT [žrtava fašističkog terora – prim. V. Đ. M.] u koncentracionom logoru u Jasenovcu“ sadrže sasvim drugačije činjenice od onih koje iznosi Živanović. Znači: neko laže!

Hajdemo redom i polako!

Živanović neprestano ponavlja tvrdnju o 700.000 stradalih Srba, 23.000 Jevreja i 80.000 Roma, odnosno 803.000 žrtava u konclogoru Jasenovac!

U Izveštaju je objavljeno da je ekipa u prvoj fazi istraživanja registrovala ostatke od 248 skeleta a u drugoj ukupno 193 skeleta! Daleko od toga da tvrdim da je bilo samo toliko žrtava. Uostalom, članovi komisije su na kraju svog izveštaja ustvrdili: „Na kraju bi želeli podvući, da na osnovu nedovoljnih podataka ne bi mogli dati ni približan broj pogubljenih žrtava na području samog logora, .....“

I na kraju još malo o Živanoviću. On u intervjuu tvrdi da izvesni Srbin iz Australije, koji je kao dete bio zatočen u Jasenovcu i prisustvovao zločinu nad nepoznatim detetom koji je učinio nadbiskup zagrebački Alojzije Stepinac. Zna se pouzdano da Stepinac tokom svih ratnih godina nije otišao dalje od Jastrebarskog, a to je 40 kilometara od Zagreba!

Na kraju savet Živanoviću i njemu sličnim: Ostavite se tema koje ne znate, jer ćete naneti još više štete. Prepustite to onima kojima je to struka i obaveza!
------------------
Na kraju, savjet tebi Laodikeja. Kani se ovoga što činiš, kani se raznošenja go**vana raznih 'Živanovića', kani se ovih svojih "luđačko-demonskih masturbacija". I moli se Bogu da ti oprosti za ovo zlo koje i ovdje činiš. Ne bi bilo rata 90-tih godina, da nisi postojali ljudi kao ti, koji su Srbe uvjerili da su Hrvati klali srpsku djecu i onda u mesnicama prodavali njihovo meso. Strašno zlo činiš.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Kazu preziveli logorasi, masovne grobnice, istorijski dokumenti, fotografije, cinjenice...

1665752629105.jpeg

1665752754465.jpeg

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kazu preziveli logorasi, masovne grobnice, istorijski dokumenti, fotografije, cinjenice...

Samo ne postoje ostaci ubijenih. Raznosač go**vana, i tvoj idol Srboljub Živanović, ekshumirao 248+193 = 441 kostura, a kaže ustaše poklale 803 tisuće. Laže Srboljub skoro k'o Ellen White.

Ne daj se ti smesti, samo ti nastavi sa svojom "luđačko-demonskom masturbacijom".

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Pokopali ko zna gde, ili spalili.

A mozda je ovo najveci dokaz kojim sam dokazujes da su prodavali to meso na pijaci.

Prijatno!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pokopali ko zna gde, ili spalili.

A mozda je ovo najveci dokaz kojim sam dokazujes da su prodavali to meso na pijaci.

Prijatno!

Kako će prodavati meso ako su ih spalili. :ludd/: Dobro te natego masturbator Srboljub Živanović. Zadjeno ti frulu - :bfghb:, a vidi kako tebi oči iskaču. Tako ćeš uvijek završiti kad s đavlom imaš posla.

I prijatno tebi s masturbatorom Srboljubom.

Natrag