Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
De fakto je Rus u pravu, Čarnadefakto, ne razume ti se on u ove kompUjtere uopšte, evo i dokaz: :mrgreen:
e ovo je odlicno bas sam se slatko nasmejala malo me slicice zbunjuju pa nekad osecam da se radi o toj osobi kao na slici i malo mi cudno ako je neko ovako ozbiljan,automatski i ja se uozbiljim i trudim se dati sto pametniji odgovor yes3 sto mi kao sto vidite retko uspeva,inace sve vas zamisljam kao jako pametne krcate znanjem i podacima sa velikim smislom za humor,dame kao lepotice sa naslovnih strana,po neka ako se vrti oko dece i kuhinje,mi izgleda kao da jedva ceka da skine kecelju,da joj ne skriva novu haljinicu..gospodu ..pa za cudo nikog ne zamisljam s kravatom a znam da vas ima i to veliki broj.vecinom su to nekako rastereceni ljudi koji su onako lagodno zavaljeni u fotelju i ostavivsi posao i porodicu po strani na neki nacin eto dosli da se druzimo,da se koja pametna kaze,da se usmere neusmereni da se pomogne ko pomoc trazi(ovo se odnosi na sve)i na kraju da se zadovoljni sto su nekom pomogli,nekog usmerili,a nekog kao mene i nasmejali,i sa osmehom mudraca zadovoljni legli u krevet.a mladji pa oni su kao leptirici od teme do teme malo se
zadrze i odlete,