Kako zamisljate druge forumase?

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ovo je tema gde ce te napisati kako zamisljate forumase, tj ako bi sudili samo prema postovima itd. Da ne znate kako ta osoba izgleda kako bi je zamislili.

Tema je zamisljena kao sala, tako da vas molim da izbegavate slike uvredljivog sadrzaja.

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
@ljubopitljiva

Evo, ja sam tebe zamislio kao osobu sa smeđom kosom, onako ne nešto dugačkom... Imaš auto, ali ga ne voziš... ustvari, ponekad ga kresneš, baš kad mora.... Živiš u stanu i treba da se kreči, mada može još ovu zimu da se pregura i sa starom farbom. Prošlo je tek 2 godinee.... :p .. Jesam li blizu?

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ni blizu. Satirana sam (prirodna crnka) kosa do pola ledja. Imam auto ali ja ga ne vozim jer nemam dozvolu ima ko vozi. Ne treba da krecim treba da renoviram zbog divnih komsija i njihove lose vodovodne instalacije.
tantrumsmiley.gif

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Pa kako ni blizu? Ub'o sam sledeće: ipak imaš auto! :p I živiš u stanu! Ha! :p Dakle, dobar. :)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Gledate me skoro svakog dana .... Jedino ne kad stavim simbolicnu sliku na avataru .....

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Ja vas zamisljam kao vanzemljace koji zive u mom kompjuteru i svi ste nakako mali,zeleni i debeli samo sto Blekson uz to sto je mali,zeleni i debeo ima i dugu kosu...ponekad me i plasite ,narocito Bik ,on ima i rogove ... wacko2

:lol:

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
ja zamisljam blue kao andjela sa bicem
ostrog pogleda
i ne smes ni da prdnes..

Natrag