- Učlanjen(a)
- 13.09.2016
- Poruka
- 1
Pozz imam problem sa starim nalogom ne mogu da se logujem neznam sta je problem da mi nije blokiran nalog voleo bih da mi kaze admin u cemu je problem stari nalog ime mi je toma1 pozz....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nalog nije blokiran pokusaj da se ponovo ulogujes mozda pogresno kucas pass, a ako si ga zaboravio kontaktiraj @boki71 da ti resetuje password.Pozz imam problem sa starim nalogom ne mogu da se logujem neznam sta je problem da mi nije blokiran nalog voleo bih da mi kaze admin u cemu je problem stari nalog ime mi je toma1 pozz....
Otiso legenda u legenduBravo Majstori, ovo mi se svidja kad vidim i procitam.S sduge strane Toma, pa kolko ovih naloga imas covece, ti si bre zreo za ban, ko Rokfeler za azilanrsku krizu, s oprostenje na ovu Bokijevi zahvalu.
Pozdrav.. Ne znam gde da upišem. Moj je problem sličan. Ne mogu da resetujem šifru pošto vam ne funkcioniše onaj neki capture ne može da se kompletira obrazac. Kontaktirao sam neke osobe. Danas i Bokija. Evo na javno.. Pošaljite mi šifru pliz. Na pp ili mail ili već nešto. Hvala pozz
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
i ja sam morao otvorit novi račun jer nemogu resetirati stari....
@SerbskiSin jel si to ti, pa sta ti se desilo brate, ..znaci istina je ovo sto se prica da te razvalili nezadovoljni distributeri tvrdo povezanih ukoricenih knjiga. Sklopili te kao zavrsni notes .... što sam ja ovde Moderator, koji se mora vratiti na svoj ...