Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Kako vratiti stari nalog?

  • Začetnik teme tomalegenda
  • Datum pokretanja
Bazlik

Bazlik

#12
Ajde Serbski smisli nesto, tacno se oseca kad nisi tu. Svi su na iscekivanju, kad ce Serbski, ..pa kad ce Serbski. Narocito je nervozan postao @slobadidi tolko mu nedostajes da se stalno raspituje za tebe na privatnim porukama. Kaze kad ce konacno da dodje SerbskiSin moj mali mezimac , toliko mi nedostaje itd. Kaze ima veci broj njegovih linkova, tacnije nekoliko hiljada koje treba ocistiti permanentno, pa da upotrebis onu tvoju nadaleko cuvenu GNU skriticu sa brzi klistir, La pe-pen de la muzos, da ga komplet wipujes.

Idi vidi skini stariju verziju browsera iz vremena kad si se prvi put prijavljivao pa probaj ili kontra(noviju), ja sam skoro nailazio na te greske u java skriptama gde dolazi do nemogucnosti izvrsenja kapche, jer u poslednje vreme ima gomila tih browsera koji svaki tera na svoju stranu. Ajde i pozuri da nas dragi didi ne ceka vise, jer stvarno odrzavanje foruma je postao haos. Kod tebe sam mogo da skinem gomilu knjiga odjedanput, a sad mi treba gomila dana za jednu jedinu i da lazim. Ajde i pozuri, a ja cu da javim ovomu da se ne sekira i da se pripremi za tvoj arrival na Zvezdanog razaraca.
 

Top