Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Desava se u nekim slucajevima da nije u listi opcija Ports.Evo kod mene u WINDOWS 8 je tu.Dodat ces tu opciju gore iznad gdje inace mozes dodavati bilo sta u ovu maticnu listu. Potrazi samo opciju add.Dal mogu nekako potraziti taj ports kod sebe posto se iz slike vidi da ga nemam?Imam puno servisa stopiranih....da mozda nije neki uzrok tome?
E tu bi trebalo provjeriti drajversad sam dodao taj folder ports....sve sam lepo instalirao, podesio, restartovao racunar ali nisam primjetio neke razlike....mozda je sad kriva ova zuta ikonica, klicajac.....ne znam....
EDIT: ovaj zuti trikotnice je signal da windows ne prepoznaje komunukacijski port....drajver vidim da je OK...u glavnom ne mogu resiti taj problem....ako neko zna kako uklonitu tu gresku nek slobodno napise....
E tu bi trebalo provjeriti drajver
hmm, drajver je poslednji i windows kaze da je sa drajverom sve ok....ali ne prepoznaje ga...stvarno bi bio zahvalan ako mi neko kaze sta de promeniti da bi ga windows prepoznao i da bi mogao testirati ovo za brzi rad brawsera.....
podpis ti je slovenski, jaz sem tudi iz slovenije..o.p....inace moj leptop je godiste 2008, znaci napunio 6 godina....koristim win 7 ultimate, procesor je AMD Turion X2 RM-70, 3,00GB DDR2 RAM....ne znam, koristim mozilu ali u poslednje vrijeme mi na nekim stranicama sporo otvara pa trazim neko resenje ako ima....i ovoj forum mi je izmedju sporijima....