Kako ubrzati rad browsera i svega vezanog za internet

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Dal mogu nekako potraziti taj ports kod sebe posto se iz slike vidi da ga nemam?Imam puno servisa stopiranih....da mozda nije neki uzrok tome?

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
Dal mogu nekako potraziti taj ports kod sebe posto se iz slike vidi da ga nemam?Imam puno servisa stopiranih....da mozda nije neki uzrok tome?
Desava se u nekim slucajevima da nije u listi opcija Ports.Evo kod mene u WINDOWS 8 je tu.Dodat ces tu opciju gore iznad gdje inace mozes dodavati bilo sta u ovu maticnu listu. Potrazi samo opciju add.
2czq6wn.jpg

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
sad sam dodao taj folder ports....sve sam lepo instalirao, podesio, restartovao racunar ali nisam primjetio neke razlike....mozda je sad kriva ova zuta ikonica, klicajac.....ne znam....
EDIT: ovaj zuti trikotnice je signal da windows ne prepoznaje komunukacijski port....drajver vidim da je OK...u glavnom ne mogu resiti taj problem....ako neko zna kako uklonitu tu gresku nek slobodno napise....

2772187673.png

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
sad sam dodao taj folder ports....sve sam lepo instalirao, podesio, restartovao racunar ali nisam primjetio neke razlike....mozda je sad kriva ova zuta ikonica, klicajac.....ne znam....
EDIT: ovaj zuti trikotnice je signal da windows ne prepoznaje komunukacijski port....drajver vidim da je OK...u glavnom ne mogu resiti taj problem....ako neko zna kako uklonitu tu gresku nek slobodno napise....

2772187673.png
E tu bi trebalo provjeriti drajver

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
E tu bi trebalo provjeriti drajver

hmm, drajver je poslednji i windows kaze da je sa drajverom sve ok....ali ne prepoznaje ga...stvarno bi bio zahvalan ako mi neko kaze sta de promeniti da bi ga windows prepoznao i da bi mogao testirati ovo za brzi rad brawsera.....

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.192
hmm, drajver je poslednji i windows kaze da je sa drajverom sve ok....ali ne prepoznaje ga...stvarno bi bio zahvalan ako mi neko kaze sta de promeniti da bi ga windows prepoznao i da bi mogao testirati ovo za brzi rad brawsera.....

Druže koja je konfiguracija tvog računara...Nemoj se mnogo zamarati sa tim jer nećeš dobiti drastično ubrzanje....Mnogi servisi se mogu isključiti da bi ubrzao donekle računar. Kod mene je Win 8.1, Intel E8400 sa 6mb keša i 4GB Rama i ne pada mi na uma da uopšte pokušavam to što vi pokušavate.....Nekada je to pilo vode ali u današnje vrijeme ne vrijedi mnogo...

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
podpis ti je slovenski, jaz sem tudi iz slovenije..o.p....inace moj leptop je godiste 2008, znaci napunio 6 godina....koristim win 7 ultimate, procesor je AMD Turion X2 RM-70, 3,00GB DDR2 RAM....ne znam, koristim mozilu ali u poslednje vrijeme mi na nekim stranicama sporo otvara pa trazim neko resenje ako ima....i ovoj forum mi je izmedju sporijima....

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.192
podpis ti je slovenski, jaz sem tudi iz slovenije..o.p....inace moj leptop je godiste 2008, znaci napunio 6 godina....koristim win 7 ultimate, procesor je AMD Turion X2 RM-70, 3,00GB DDR2 RAM....ne znam, koristim mozilu ali u poslednje vrijeme mi na nekim stranicama sporo otvara pa trazim neko resenje ako ima....i ovoj forum mi je izmedju sporijima....

Prvo što treba da uradiš je da svoje browsere dovedeš u red, a računar se održava kao i auto što se održava.
Potraži malo neki moj komentar gdje sam sugerisao i dao savjet kako da se browser dovede u red. Druga stvar, nemoram biti slovenac niti čeh da bi mi se svidio neki citat.

Natrag