Kako smuvati devojku?

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Kako smuvati devojku?

Tako što ćete je napiti posle čega će joj se svideti skoro svaki muškarac, kažu naučnici



I sami smo znali da nam padaju kriterijumi posle par pića, ali nismo znali da devojke već u pripitom stanju padaju na muškarce koje inače ne bi ni primetile. Da stvar bude još bolja i posle otrežnjenja ovi muškarci će im i dalje biti privlačni ukoliko ste napravili dovoljno dobar kontakt. Istraživanja su potvrdila da žene zadržavaju simpatiju, odnosno ne mogu da naprave razliku da li im je neko privlačan ili nije i pošto su se otreznile. Rezultati su pokazali da čak i žene koje popiju samo malu količinu alkohola gube sposobnost ocenjivanja izgleda, piše britanski magazin Daily Express. Sad kad znate foru više nemojte da ih zovete na kafu nego na po jednu ljutu i malo piva čisto da ispere grlo, a posle znate šta i kako.


Izvor: Daily Express
 
Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Nije fora napiti devojku i smuvati je.
Zanimljivije je to izvesti kada ste oboje trezni. ;)
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982
Ovaj tekst uopšte nije za mlade naraštaje... uči ih potpuno pogrešnim stvarima, ali, eto, ipak ima izuzetaka, kao što je Kimi. On sasvim lepo razmišlja. :)
 
Član
Učlanjen(a)
10.05.2009
Poruka
455
ali nismo znali da devojke već u pripitom stanju padaju na muškarce koje inače ne bi ni primetile

Iako je bio jedan koktel, ispalo je ovako... wacko2
 
Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
epa znate sta nisu mnogo ni pogresili, svidelo se nama il ne. nekim devojkama i treba eliksir opustanja da bi ... cvrc prc ... ako me razumete ? slazem se i ja sa kimi i da to nije to ali praksa je drugacija ... setite se neke diskoteke koju ste obisli u zadnje vreme i setite se razlike izmedju devojke koja drzi alkos uza sebe i one koja je na nekom soku ... a
 
Član
Učlanjen(a)
05.10.2009
Poruka
11
Big Moca ,mozda ti je ime veliko u ovoj internetskoj stranici,ali clanak ti je moralno veoma ,veoma malen.Srami se!!!!
 
Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.640
Istraživanja su potvrdila da žene zadržavaju simpatiju, odnosno ne mogu da naprave razliku da li im je neko privlačan ili nije i pošto su se otreznile. Rezultati su pokazali da čak i žene koje popiju samo malu količinu alkohola gube sposobnost ocenjivanja izgleda, piše britanski magazin Daily Express. Sad kad znate foru više nemojte da ih zovete na kafu nego na po jednu ljutu i malo piva čisto da ispere grlo, a posle znate šta i kako.

Veoma loša istraživanja....ko zna na kome su ih vršili,ovo je stvarno užas,na takav način omalovažavati ženski rod.Moguće da naučnik koji je vršio istraživanja ima komplekse niže vrednosti :beee:
 
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Pa, po meni je ovo više poražavajuće za muškarce nego za žene!
Šalu na stranu, već sam na tekstove koji se preuzimaju reagovala vrlo burno ali ljudi sa foruma nisu krivi zbog njih.
Sa druge strane ako smušavaš nekoga u alkoholisanom tvom ili njegovom stanju, kad tad morate se otrzniti, ne možete ceo život biti pod dejstvom alkohola! Ili možete?
 
Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.640
Naravno da se otrezniš,ali naučnici tvrde da simpatije po gore navedenom ostaju i dalje što je po meni skroz besmisleno.
 
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Naravno da se otrezniš,ali naučnici tvrde da simpatije po gore navedenom ostaju i dalje što je po meni skroz besmisleno.

Ma naučnici su dobri u labaratoriji sa stvarnim životom imaju vrlo malo dodira! Trebalo bi da znamo koji je profil ispitanika, kakvi parametri su uzimani u obzir...
Ne bih ja to baš tako uzimala ozbiljno
 
Natrag
Top